Victor Slav, afacere distrusă de pandemie! Imagini cu restaurantul care a dat faliment

5 martie 2022 14:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Victor Slav a dat faliment cu cea mai recentă afacere a sa, în care a investit o sumă considerabilă. Fotoreporterii Click! au ajuns la fața locului și au aflat că restaurantul prezentatorului TV urmează să fie închis!

Afacerea lui Victor Slav a devenit al doilea business al vedetelor care a fost îngenuncheat de pandemia de coronavirus, dar și de implicările războiului dintre Federația Rusă și Ucraina.

Prezentatorul TV a fost, astfel, nevoit să renunțe la restaurantul său, în care a investit în jur de 500.000 de euro! Afacerea lui Victor Slav a urmat „rețeta” magazinului de ceasuri și bijuterii al Adelinei Pestrițu, care a dat primul faliment, iar vedeta a fost nevoită să îl închidă.

Victor Slav și-a pierdut restaurantul

Ajunși la fața locului, fotoreporterii noștri au aflat că Victor Slav a pus cruce afacerii în care a investit aproximativ 500.000 de euro. După ce tot Click! a anunțat că Adelina Pestrițu și-a închis magazinul din Dorobanți, se pare că a venit și rândul lui Victor Slav să iasă cu mari pierderi din zona de business. 

Prezentatorul TV a făcut o mișcare extrem de îndrăzeață și a decis să deschidă restaurantul în 2021, chiar în perioada în care pandemia de COVID-19 era în floare. Se pare că acestuia nu îi mai mergea atât de bine din punct de vedere financiar fără contractele sale și aparițiile la TV, așadar a decis să își încerce norocul și în zona afacerilor. 

VICTOR SLAV ȘI-A DESCHIS AFACEREA CHIAR ÎN TIMPUL PANDEMIEI

Victor Slav și-a dorit să fie patron de restaurant, însă noul său proiect nu a fost de lungă durată. Deși a sperat să îi meargă bine cu noua afacere, inaugurată în primăvara anului trecut, Slav nu a luat în calcul faptul că atunci când el și-a deschis restaurantul, alți patroni cu același business dădeau faliment din cauza lipsei de clienți, având în vedere contextul pandemic. Iată că nici în prezent lucrurile nu s-au redresat, iar Victor Slav a fost nevoit să renunțe la afacere.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Mai multe