#Victor Socaciu

Iubirile din viața lui Victor Socaciu: cine sunt cele patru femei cu care a fost căsătorit

27 decembrie 2021 13:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este doliu în muzica românească! Cântărețul de folk Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, potrivit unui anunț al fostei sale soții, Marina Almășan. De-a lungul vieții sale, artistul a trecut prin multe încercări

Viața regretatului Victor Socaciu a fost marcată de mai multe drame personale! A fost căsătorit de patru ori. Artistul a murit pe 27 decembrie 2021, după ce rinichii transplantați au cedat.

Victor Socaciu a fost căsătorit de patru ori

Nici în dragoste nu i-a mers extraordinar! Victor Socaciu a avut în palmares nu mai puțin de trei divorțuri și a fost căsătorit de patru ori. Din 2016, a fost însurat cu Brândușa Simion, impresara lui. 

Victor Socaciu s-a căsătorit pentru prima oară la vârsta de 25 de ani, cu Doina, o profesoară de engleză care l-a făcut tată pentru prima dată. A urmat apoi căsnicia cu actrița Cornelia Pavlovici, alături de care a avut un mariaj de 12 ani. 

„Un divorţ nu e un capăt de lume. Înseamnă doar că vraja iubirii a trecut. Nu poţi da vina pe nimeni pentru asta”, a declarat Cornelia Pavlovici la Antena 1, în urmă cu mai mulți ani.

Victor Socaciu a mai bifat însă şi un mariaj de 16 ani cu Marina Almăşan, cu care are un băiat, pe Victoraş. Cei doi au divorţat în anul 2012.

Victor Socaciu a lăsat în urmă trei copii, din trei căsnicii diferite: Iulia, din prima căsnicie, Alessia Ana-Maria este rodul iubirii dintre artist și o sibiancă membră a CC UTC Sibiu și Victoraș, pe care îl are din căsnicia cu veteda TV Marina Almășan. Victor Socaciu a fost acuzat de infidelitate de toate femeile din viața lui. 

A fost la un pas de moarte în 2009

Viața regretatului Victor Socaciu a fost marcată de mai multe drame personale! În urmă cu mai bine de 10 ani, a fost la un pas de moartee. La acea vreme, muzicianul suferea de insuficiență renală cronică. Victor Socaciu a avut nevoie de un transplat de rinichi pentru a scăpa cu viață, însă întreg procesul a fost intens criticat în spațiul public.

Pe 18 septembrie 2009, Victor Socaciu a avut patru rinichi, dintre care doi transplantaţi de la o fetiţă de 10 ani intrată în moarte cerebrală.

Cazul prezentat atunci ca o nouă reuşită medicală, a devinit după ani, un nou exemplu al unui sistem de transplant în care organele donatorilor au fost atribuite preferenţial

Mai multe