VIDEO Imagini de la ziua lui Nuțu Cămătaru. Florin Salam, «tapetat» cu bani din dedicații. Codin Maticiuc a filmat tot

6 aprilie 2022 7:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nuțu Cămătaru, pe numele lui din buletin Ion Balint, a împlinit 58 de ani pe 6 aprilie. Aniversarea nu a fost trecut neobservată, mai ales că protagonistul a organizat și o petrecere de pomină, care s-a răspândit în tot online-ul. Codin Maticiuc filmat totul.

Cei mai cunoscuți maneliști din România, din generația veche și nouă, Florin Salam și Tzancă Uraganu, au făcut show la ziua lui Nuțu Cămătaru. Invitații s-au strâns în jurul lor, iar sărbătoritul, flancat de familie și de prieteni, i-a ascultat în picioare. Codin Maticiuc nu avea cum să lipsească de la petrecere, din moment ce a devenit prietenul bun și confidentul lui Nuțu Cămătaru. În noiembrie anul trecut, Codin a lansat ”Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Cămătaru”, o carte despre Nuțu Cămătaru, la care a lucrat de cinci ani. 

De altfel, liderul "Clanului Cămătarilor" a avut și un tort imens în formă de carte, fix volumul dedicat lui, pe care tronau cifrele 5 și 8, vârsta împlinită de sărbătorit. "E ziua «dresorului» Nuțu Cămătaru. Cartea o puteți comanda de la link-ul de mai jos", a anunțat Codin, pe Instagram, profitând de eveniment pentru a promova volumul, care costă 49 de lei. 

La un moment dat, Florin Salam începe să cânte o melodie de suflet, dedicată de Nuțu fratelui său, Sile Cămătaru (Vasile Balint). Din repertoriu nu au lipsit cântecele despre relația tată-fiu, cântecele de dor sau cele de eliberare. Fiul lui Nuțu își sărută părintele, dar și pe Florin Salam, emoționat de versurile auzite. Florin Salam, care a sensibilizat audiența, avea mâna plină de bancnote, bani stânși din dedicații.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Mai multe