Adina Halas, distrusă după moartea tatălui. Nu reușește să-și revină: „Am rămas cu traume!”

#Exclusiv Click!

Adina Halas și-a pierdut tatăl pe 28 aprilie. Vedeta nu și-a revenit încă după pierderea grea pe care a suferit-o și este încă în perioada de doliu. 

Adina Halas nu și-a revenit după moartea tatălui

Adina Halas (43 de ani) a găsit puterea să iasă la primul ei eveniment monden după moartea tatălui. Părintele, care a condus-o la altar, s-a prăpădit pe 28 aprilie. Fosta prezentatoare tv poartă doliu după tatăl ei și spune că a avut nevoie de sprijinul familiei în această dificilă perioadă, când încă suferă profund după pierderea grea. 

Adina și-a deschis sufletul și ne-a mărturisit care sunt cele mai dragi amintiri legate de tatăl ei, care i-a fost mereu aproape, deși părinții ei s-au despărțit când ea avea doar un anișor.

Adina, ești în doliu...Recent, ai suferit o grea pierdere. Cum te simți?

Perioada de doliu este mai mult în suflet, mai puțin pe haine, fiecare face cum simte. Niciodată nu poți să spui că ești pregătit. Noi familia ne așteptam totuși de la un moment dat încoace, însă niciodată nu ești pregătit pentru astfel de pierderi. Într-adevăr, e o perioadă foarte grea pentru toți pe care încercăm să o depășim fiecare cum reușim, aici mă refer și la sora mea, la toată familia.

Cine te ajută în perioada asta grea?

Familia mea, soțul și băiețelul, ei sunt spirjinul meu moral, dar și mama mea mă ajută și sora mea de care sunt foarte apropiată, mă bazez pe ea. Dar, atunci când suferi o asemenea pierdere nu poți să spui că te poate alina ceva.

Adina Halas: „Ai mei erau despărțiți de când aveam un an de zile!”

Erai apropiată de tatăl tău?

Părinții mei erau despărțiți de când eu aveam un an, însă relația dintre părinții mei a fost întotdeauna una bună, frumoasă, civilizată. Eu am stat cu mama, iar cu tata am avut o relație bună. Tata era un tip de viață. Îmi zicea să-l iau cu mine la evenimente că nu prea mai apucam să ne vedem.

Ai traume rămase din copilărie?

Da, am rămas cu traume! Dar le-am învins în timp. Și fricile, le-am învins. Am suferit foarte mult în copilărie pentru că, în societatea anilor ‘80, era o stigmă, era o rușine să ai părinții divorțați. Eu nu vroiam să știe lumea că părinții mei sunt despărțiți. Și simțeam nevoia să mint ca să nu afle lumea, mințeam că tata stă tot timpul plecat că lucrează mult. Aveam această rușine, pe umerii unui copil apasă foarte mult.

Cea mai frumoasă amintire legată de tatăl meu a fost atunci când am născut și l-am văzut pe tata mai emoționat decât l-am văzut în toată viața mea la maternintate.

„Nu mă mai văd iar mamă"

Ai un băiețel. Mai vrei un copil?

Facem 12 ani de căsnicie. Nu planificăm dinainte ce să facem, suntem spontani. Dar tot timpul marcăm momentul, nu cred că s-a întâmplat vreodată că el să nu-mi aducă flori.

Băiețelul nostru este un tip extraordinar de bun și de treabă. Mi se pare drăguț să ai pereche, dar eu una nu mă mai văd iar mamă. Am 43 de ani și pâna bag alt copil la cuptor, mi-ar fi frică de fapt.

Adina Halas este măritată de peste zece ani cu Lucian Hugeanu, un cunoscut ciclist român, dar și instructor de sport, care a și reușit să câștige campionatul național de ciclism, în mai multe rânduri. Acesta se bucură de performanțe în ciclism și în afara țării. Cei doi au împreună un copil, un băiețel pe nume Serghei (11 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net