A murit tatăl Adinei Halas! Vedeta a transmis un mesaj sfâșietor: „Mă numea fluturașul meu”

Ultima actualizare:

Publicul din țara noastră a primit cu tristețe vestea că tatăl faimoasei prezentatoare de televiziune Adina Halas s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut chiar astăzi de către fiica acestuia, pe contul ei personal de Facebook, unde a postat un mesaj impresionant pentru tatăl ei.

Adina Halas, alături de tatăl ei / foto: arhivă personală
Adina Halas, alături de tatăl ei / foto: arhivă personală

Adina Halas, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite personalități din televiziunea românească, cât și una dintre concurentele recente ale emisiunii „Bravo, ai stil!”, a postat un mesaj emoționant pe contul ei personal de Facebook, în memoria tatălui ei. Potrivit postării Adinei Halas, tatăl ai a încetat din viață în cursul zilei de ieri. Mesajul integral postat de către aceasta menționează că tatăl ei va locui mereu în inima ei. Mesajul integral postat de către Adina Halas poate fi găsit mai jos.

 „Și lui, ca și mie, i se spunea Halas de către apropiați sau de către cei care îi vedeau spiritul rebel pe care l-am moștenit. Pentru mine a fost și va rămâne tati, cel care mă numea fluturașul meu sau iubita lui tati. Ieri a plecat din această lume. Prin venele mele continuă să curgă și în inima mea va locui mereu.”„Pentru mine a fost și va rămâne tati”

„Pentru mine a fost și va rămâne tati”

Mesajul emoționant postat de vedetă a stârnit deja mai multe reacții pe pagina ei de Facebook, iar toți prietenii acesteia s-au grăbit să își ofere condoleanțele pentru pierderea suferită. Adina Halas a pus alături de vorbele încărcate de sentimente și o poză cu ea în rochie de mireasă, condusă spre altar de către tatăl ei.

Vedeta este măritată de peste zece ani, cu Lucian Hugeanu, un cunoscut ciclist român, dar și instructor de sport, care a și reușit să câștige campionatul național de ciclism, în mai multe rânduri. El se bucură de performanțe în ciclism și în afara țării. Cuplul rămâne la fel de fericit împreună ca în prima zi, iar cei doi au și un copil, un băiețel pe nume Serghei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
image
actualitate.net
image
actualitate.net