Alex Bogdan: „Actorii de comedie sunt asociați cu indisciplina”. Ce proiect important pregătește și cum i s-a schimbat viața după ce s-a căsătorit

#Exclusiv Click!

Alex Bogdan (38 de ani) a avut o vară plină și frumoasă, mai ales că a făcut și pasul cel mare alături de aleasa inimii lui, actrița Cătălina Mihai. Cei doi soți petrec mult timp împreună, fac sport la unison și se simt bine unul în compania celuilalt.

Click! a aflat ce face Alex Bogdan acum și ce proiecte pregătește pentru această toamnă, dar și cât de bine se completează cu soția lui, pe scenă, din punct de vedere profesional.

Felicitări pentru nuntă! Cum a fost vara asta pentru tine? Să începem cu nunta, zic!

Nunta a fost o petrecere imensă. A fost minunată, am dansat, am stat toată noaptea dezbrăcați, cu picioarele goale, am ascultat rock cu familia, cu prietenii.

A fost ceva atipic, adică...

Atipic pentru oamenii care se gândesc la o nuntă ca la ceva, așa, foarte pompos. La noi a fost o petrecere, așa suntem noi. Noi ne-am dorit efectiv o astfel de petrecere.

După nuntă ați fost în vacanță, v-ați simțit bine?

Ne-am plimbat un pic prin stânga, prin dreapta, am fost prin Spania...

Mai urmează o lună de miere ceva?

Nu, nu urmează nimic. Nouă ne place la treabă, la muncă.

„E o bucurie să fac orice împreună cu ea”

Ce se întâmplă acum, în noul sezon?

Începe “Scara B” din toamnă, la ProTV, unde suntem amândoi împreună, acolo.

Cum e la voi, să lucrați împreună?

E foarte bine. La “Scara B” nu prea ne-am întâlnit, pentru că nu interacționăm, personajele noastre nu interacționează. Dar în rest, oriunde mă întâlnesc cu Cătă, e o super actriță și e o bucurie să fac orice împreună cu ea.

Vă dați sfaturi unul altuia acasă, pentru scenarii, mai citiți împreună?

Mereu. Tot timpul! Avem o comunicare ideală, așa, în care ne sfătuim, ne susținem și când e bine și când e rău. Știm să fim și prieteni, și colegi, și amici, și iubiți, și amanți, și de toate astea. Ne completăm foarte bine.

În luna decembrie pregătiți o ediție specială „Săriți de pe fix”, la PROTV!

Este o ediție specială, da. De 1 Decembrie o să facem niște panaramă. Da, “Săriți de pe fix” e un produs cu totul și cu totul special, pentru că suntem o gașcă de 8 oameni acolo cu tot cu invitații și facem ca toate alea.

Cu cine ai interacționat tu cel mai bine de la “Săriți de pe fix”? Cine a fost cel mai aproape de sufletul tău?

Anisia, Drăcea, Elvira, Lucian, cam ăștia. Cu toți suntem ca o familie acolo, dar mai mult cu cine stai pe lângă, pe canapea, știi? Cine e lângă tine. Cu Dinicu, ne-am distrat super mult.

„Actorii de comedie sunt asociați cu indisciplina”

Te-ai gândit să produci, la un moment dat, să faci un film al tău?

Nu, nu am această capacitate, nu am această ambiție, sunt, din păcate, vărsător și e mult în capul meu. Trebuie să-mi ofere cineva platforma necesară. Eu pot să joc, pot să regizez, dar să mă agit eu să fiu producător niciodată. N-am tărie pentru așa ceva, din păcate.

Cu Eva Măruță, ai rămas în relații bune după filmări, v-ați mai întâlnit?

Nu ne-am prea ne-am mai întâlnit, a fost perioada aia și normală în care am lucrat împreună și am petrecut foarte mult timp și cu Cătălin și cu Andra și cu David. Sigur, după aia lucrurile revin la normal, eu mi-am văzut de ale mele, ei de ale lor, dar oricând, dacă ar fi să ne vedem, e o relație care o să țină probabil foarte mult timp și, cine știe, poate mai avem șansă să ne întâlnim la partea a doua „Tati Part-Time”.

Comedia te atrage foarte tare pe tine, n-ai putea să faci altceva, adică în asta te regăsești?

Sigur că da, aș putea să fac absolut orice, dar la asta mă pricep cel mai bine și asta o să fac. Am avut un gând, la un moment dat, să mă preocup mai mult de zona asta serioasă, dar văd că cei care fac filme serioase își iau actori pe care-i cred ei serioși. Actorii de comedie sunt asociați cu indisciplina, că nu pot face roluri serioase, e o tâmpenie, dar asta e. Și atunci am decis că o să fac ceea ce crede lumea că trebuie să fac.

Uite, ziceai de anxietate, dacă putem să vorbim despre chestia asta. De exemplu, Alexandra Ungureanu și-a învins teama de anxietate sau de claustrofobie, de înălțime de avioane, sărind cu parașuta. Te-ai gândit să te duci în zona asta?

Nu, stau foarte bine pe pământ, nu sunt obișnuit să stau așa cu mulți oameni, rezist, dar nu mi-e confortabil și nici nu vreau să mă arunc cu parașuta să-mi treacă.

În timpul tău liber, când și dacă ai timp liber, ce-ți place să faci?

Joc șah în fiecare zi, citesc, foarte mult am început să îmi regăsesc plăcerea în citit. Citesc piese, stau cu Cătă, mergem la film, ne plimbăm, mergem la sport, facem sport în fiecare zi.

Mergeți la sală sau faceți sport pe acasă?

Nu, stăm pe lângă Dinamo, mergem pe stadion acolo, facem acasă, pe balcon, oriunde. Mergem foarte mult pe jos, în fiecare zi, 10 km minim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pepe te cunosc de undeva despre andreea balan jpeg
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
Banner Silviu Mircescu
 Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net