Andreea și Radu, doi foști concurenți de la “Mireasa”, mai fericiți ca niciodată: „A venit momentul pe care l-am așteptat!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andreea și Radu, doi foști concurenți din cadrul emisiunii “Mireasa” de la Antena 1, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase, de Crăciun, de care se bucură împreună. Contactată de Click!, fosta concurentă a show-ului matrimonial ne-a declarat că se simte o femeie fericită și împlinită de când a devenit mămică.

Viața bate filmul pentru doi concurenți care au fost în casa Mireasa. Andreea, una dintre fetele din sezonul 2, care alegea spre finalul competiției să vină pentru Alexandru, un concurent și un prieten din copilărie, să se căsătorească, și-a găsit liniștea lângă Radu, un concurent din sezonul 3 al emisiunii “Mireasa”.

Înainte să întemeieze o familie, Andreea a fost căsătorită civil, pentru o perioadă scurtă de timp, cu Alexandru, însă din cauza faptului că era agresiv fizic cu dânsa cei doi au divorțat. Așa că la scurt timp, Andreea și Radu au început să vorbească pe Instagram, s-au întâlnit, iar, de dragul iubirii, tânăra s-a mutat pentru acesta în Anglia unde au și format o familie frumoasă.

“Sunt bine, recuperarea merge perfect, mă pun pe picioare rapid. Lucrurile după fenomenul emisiunii “Mireasa” s-au schimbat în bine. Pot spune că au luat o întorsătura de 180 de grade. În sfârșit a venit momentul pe care l-am așteptat cu sufletul la gură, momentul în care îmi țin fetița în brațe .

M-am îndrăgostit de ea de la prima vedere, sincer! Recunosc că este puțin greu, nimeni nu a zis că o să fie ușor sau că o să fiu pregătită pentru asta, dar ne acomodăm treptat una cu cealaltă”, a declarat Andreea pentru Click!

Andreea și Radu își lasă viețile în mâna lui Dumnezeu

Fosta concurentă din sezonul 2 al competiției matrimoniale “Mireasa” ne-a spus că se simte o femeie norocoasă în brațele lui Radu și că vor ca pe viitor să se stabilească în Anglia.

“Radu a fost și este alături de mine în toată perioada asta. Cred că a fost mai stresat în timpul travaliului meu decât am fost eu. Este implicat 100 % și sunt foarte mândră și mulțumită că el face parte din viața noastră.

În privința unui alt copil, vom lua lucrurile treptat, dacă Dumnezeu consideră că facem o treabă bună și vrea să ne mai trimită încă un îngeraș, noi îl vom primi cu brațele deschise.

Acest Crăciun a fost și vă rămâne unul special. Unul de care ne vom aminti în fiecare an cu zâmbetul pe buze. Viața printre străini nu este ușoară într-adevăr, dar noi ne completăm unul pe celălalt și nu resimțim atât de rău lipsa familiilor noastre. Plus că vrem să ne stabilim aici pentru a forma un viitor cât mai bun pentru prințesa noastră”, a conchis pentru Click! Andreea.

Click! spune

Radu este obișnuit să schimbe scutecele, deoarece mai are un băiețel dintr-o relație anterioară. Fostul concurent își adoră copilașul și de câte ori are ocazia îl vizitează și se interesează de binele și evoluția lui.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!