Bibi, primul interviu după despărțirea de Antonio Pican: «Nu ne mai vorbim! Nu sunt genul cu scandal!»

Bibi și Antonio Pican, adolescenții vedetă care au înnebunit Tik-Tok-ul, și-au spus „Adio”! Cei doi au avut o relație timp de doi ani de zile și credeau că iubirea lor va dura o veșnicie. Iată, însă, că focul de paie s-a stins, iar cei doi au luat-o fiecare pe drumul lui, cu fanii lui! Bibi a spart tăcerea și a vorbit, pentru Click! despre dedesubturile rupturii de Antonio Pican.

Bibi și Anotnio Pican au fost împreună doi ani Sursa: Instagram
Bibi și Anotnio Pican au fost împreună doi ani Sursa: Instagram

Bibi și Antonio Pican sunt istorie! Fanilor nu le-a venit să creadă că puștii lor preferați de pe Internet nu mai sunt o pereche. Bibi a fost aceea care a făcut anunțul rupturii pe contul ei socializare, unde numără peste un milion de urmăritori.

Iubitul ei, Antonio Pican, la fel de celebru pe Tik Tok, s-a abținut de la comentarii. Cântăreața, în vârstă de 20 de ani, a explicat într-un interviu pentru Click!, ce s-a întâmplat între ea și Antonio.

Click!: Bibi, vuiește tot Internetul de ce s-a despărțit Bibi de Antonio Pican. Toată lumea plânge, e isterie. Ce s-a întâmplat practic între voi? Ai dat doar un comunicat...

Bibi: Da, am ținut să anunțăm fix pentru comunitățile noastre, pentru că au fost acolo alături de mine, "bibișorii" mei. M-au susținut și la bune și la rele. Așa cum am împărțit cu ei toate momentele din viața mea, am hotărât să-l împart și pe acesta.

Eu știu că voi v-ați despărțit mai de mult. Ai anunțat mai târziu ruptura. De ce?

Ca în orice relație încerci să vezi cum merge, să mai repari ceva. Nu sunt genul cu scandal, nu-mi spăl rufele în public.

"Nu-mi spăl rufele în public"

Ce a reprezentat Antonio pentru tine?

Am crescut alături de Antonio, amândoi ne-am dezvoltat și ne-am maturizat foarte mult. Au fost niște ani foarte importanți din viața noastră. Sunt conștientă de aceste lucruri. Sunt într-un moment din viața mea în care îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit și pentru tot ceea ce am. Și pentru ce știe el că va urma, pentru că el știe cel mai bine.

Ai regrete? V-ați despărțit prieteni? Ați mai vorbit de atunci?

Nu, nu mai vorbim! Eu șitu că o să-mi fie mai bine, sunt sigură că și lui. Îi doresc tot binele din lume. Am ținut foarte mult la el. L-am susținut enorm .....e mai bine ca fiecare să meargă pe drumul lui.

Sunt foarte recunoscătoare pentru absolut tot, totul se întâmplă cu un scop. Nu regret absolut nimic. Au fost doi ani foarte frumoși din viața mea. A fost frumos cât a fost și atâta a fost.

Bibi şi Antonio Pican îşi cumpăraseră un apartament împreună

Bibi și Antonio Pican s-au logodit anul trecut, la vârsta de 18 ani, după ce Antonio a cerut-o în căsătorie. Cei doi își cumpăraseră un apartament împreună.

Bianca Mihaela Lixandru, alias Bibi, cântă muzică reggaeton și pop-dance și este, totodată, vloggeriță și actriță. Are peste 1 milion de fani pe Instagram, a jucat și în serialul „Profu” și a dublat personaje în mai multe producții Disney.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net