Bibi și Antonio Pican și-au spus «adio»! Mesajul emoționant publicat de artistă

Greu cu dragostea în perioada adolescenței... Cântăreața Bibi și vloggerul Antonio Pican s-au separat, după 2 ani de relație, deși se vedeau toată viața împreună. Anunțul a fost făcut chiar de Bibi, care le-a povestit admiratorilor ei că relația cu Antonio a ajuns la final.

image
Bibi și Antonio Pican s-au despărțit Foto: Arhivă personală

Bibi și Antonio Pican au crescut, practic, împreună, odată cu relația lor, cei doi tineri cunoscând și faima, dar și dragostea, în această perioadă. Aceștia se bucură de mii de fani în mediul online, iar de când au anunțat că formează și un cuplu, au ajuns printre preferații  adolescenților de pe internet.

Bibi și Antonio Pican și-au spus „adio”

Deși nu demult anunțau că se logodesc, cumpărându-și și primul lor apartament împreună, iată că viața a avut alte planuri pentru cei doi tineri. Momentan, Antonio Pican nu a oferit detalii despre despărțire, cântăreața fiind cea care a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

A fost frumos cât a fost…Ne-am maturizat, am crescut împreună și ne-am învățat unul pe celălalt multe. Au existat și momente grele, momente pe care nu le-am lăsat să se vadă, dar care există în orice relație, momente peste care am reușit să trecem și care ne-au făcut mai puternici, însă acum… acum e momentul să mergem pe drumuri separate.”, și-a început Bibi mesajul.

Artista a mărturisit că relația lor a fost una frumoasă, însă a fost presărată și cu momente dificile. Bibi nu a dorit să ofere și motivele din spatele despărțirii și și-a rugat admiratorii să i respecte decizia și intimitatea.

Vă rugăm să ne respectați decizia! Au fost 2 ani frumoși și din respect pentru tot ce am trăit împreună nu voi discuta public detalii despre despărțirea noastră. Au fost luni bune în care am gândit și am analizat tot, luni în care m-am maturizat mai mult ca niciodată… am simțit nevoia să fac această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică și așa cum am împărtășit cu voi toate momentele, am ales să-l împărtășesc cu voi și pe acesta.

stanga
dreapta
bibi antonio pican7 png
bibi antonio pican5 png
bibi si antonio pican jpg
antonio pican si bibi  jpg
bibi antonio pican6 png
bibi antonio pican3 png
bibi antonio pican1 png

Fac această postare din respect pentru comunitățile noastre, însă nu doresc să îmi “spăl rufele în public”. Vom avea mereu respect unul pentru celălalt… asta este tot ce trebuie să știți.”, a continuat ea.

Bibi și Antonio Pican erau logodiți și au cumpărat un apartament împreună

Bibi și Antonio Pican au ambii 19 ani, iar timp de doi ani au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Ambii cochetează cu muzica, dar și cu crearea de conținut în mediul online, așadar pasiunile lor au fost cele care i-au și unit. Cei doi s-au și logodit anul trecut, la vârsta de 18 ani, după ce Antonio a cerut-o în căsătorie, și și-au cumpărat un apartament împreună, din banii lor, în care urmau să locuiască.

Citește și: Bibi din «Profu», păcălită şi cerută de soţie chiar în aeroport, înainte de a pleca în vacanţă

Cum au devenit cunoscuți Bibi și Antonio Pican

Antonio Pican s-a făcut pentru prima dată remarcat la vârsta de 12 ani, pe scena Next Star, unde a cucerit publicul și juriul, reușind că ajungă până în finală. Tei ani mai tărziu, acesta a urcat și pe scena X Factor, iar întreaga experiență i-a deschis porțile către lumea muzicii. Acesta a scos, de-a lungul timpului, mai multe piese, în colaborare cu diverși artiști. Între timp, s-a îndreptat și către zona de vlogging.

Bibi, pe numele ei real, Bianca Mihaela Lixandru, este cântăreață de muzică reggaeton și pop-dance, vloggeriță și actriță, bucurându-se de 1 milion de fani pe Instagram. Artista a lansat, de-a lungul timpului, o serie de melodii care s-au menținut în topuri. Bibi a jucat și în serialul „Profu” și a dublat personaje în mai multe producții Disney. Cei doi tineri au colaborat împreună și în plan muzical.

Citește și: Ce bine le merge adolescenţilor-vedetă! Bibi și Antonio Pican și-au luat apartament la 19 ani

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
image png
marian godina sotie georgiana 8 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
woody allen me too jpeg
vedete vacante21 jpg
jeff bezos jpeg
FotoJet jpg
Untitled png
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg