EXCLUSIV Bibi, planuri mari după ce s-a despărțit de Antonio Pican. Ce își dorește cel mai mult în acest moment

Ultima actualizare:

Bibi și Antonio Pican și-au spus adio după doi ani de relație, o logodnă la Dubai și un apartament cumpărat împreună. Click! a aflat de la solista de 19 ani ce planuri are acum că e singură, dar și cine este persoana care o susține în tot ceea ce înseamnă cariera sa.  

Bibi s-a despărțit de Antonio Pican
Bibi s-a despărțit de Antonio Pican

Solistă, tik-tokeriță, fosta actrița în serialul "Profu", Bibi are o carieră înfloritoare, chiar dacă pe plan personal nu stă chiar așa bine. Însă artista a povestit că ceea ce își dorește acum e să se axexe pe proiectele sale profesionale și va acorda mai multă atenție propriei persoane de abia după ce le va duce la bun sfârșit. 

"Fac atâtea lucruri și aș mai cere un pic de timp, nici eu nu știu cum de fac atâtea. Parcă mi-aș dori un pic mai mult timp. Mi se pare că am atât de multe de făcut, mă descurc și asta datorită faptului că o am pe mami lângă mine, care reușește să-mi organizeze programul. Dacă n-ar fi fost ea nu știu ce făceam. Eu sunt artist cu capul în nori. Nu mai e timp, deși mă trezesc devreme, parcă clipesc și vine seara. Timp pentru mine, recunosc că în ultima perioadă nu am mai avut, recunosc, m-am concentrat pe proiectele mele. pe cariera mea. Așa mi-am și dorit să fie. A fost o perioadă în care simțeam că, dacă nu mă contrentrez pe cariera mea, o să o iau razna. O să vină momentul să mă concentrez și pe mine după ce voi termina proiectele mele”, a declarat Bibi, pentru Click!.

Bibi visează la o vacanță la Paris

Bibi, alături de mama sa
Bibi, alături de mama sa

Mama lui Bibi este și managerul solistei și se ocupă de tot, iar Bibi recunoaște că nu s-ar descurca fără acest ajutor. Însă, există și un dezvantaj: cântăreața ar vrea să petreacă mai mult timp cu părintele ei în calitate de mamă, nu impresar. Mai mult, lui Bibi i-ar plăcea să plece în vacanță la Paris, un oraș în care nu a ajuns până acum, dar care o atrage. 

”Aș vrea să petrec timp doar cu mama mea, efectuv mama mea, nu cu managerul meu. Să mergem la un film, la o cafea, un masaj, să o scot undeva. Mi se pare că putem să facem diferența între artist manager și fiica mama. Vacanță nu am mai avut, vreau să plec la Paris, dar să mă liniștesc cu proiectele pe care le lansez, dar după ziua mea (10 mai e ziua ei, n.r), sau după sesiune, să plec la Paris, o săptămână. Nu am fost niciodată, însă mă atrage orașul acela. Mă cheamă Paris-ul la el. Fără ajutorul mamei n-aș fi aici, unde sunt și chiar face foarte multe sacrificii pentru mine având în vedere că are serviciul ei și în același timp reușește să se ocupe și de mine ca artist dar și fiică”, a mai spus Bibi.

Bibi vrea să se mute singură

Vedeta a mai povestit că acum stă cu părinții ei, dar vrea să se mute. 

”Momentan stau cu părinții mei, urmază să mă mut singură. Suntem pe drumuri mereu cu multe proiecte. Și mama deși lucreză și are serviciu își face timp pentru mine. Fără ajutorul ei, n-aș fi aici unde sunt și chiar știu că face multe sacrifici pentru mine", a mai adăugat Bibi.

Cum a ajuns să cânte cu Nick NND - "Vino înapoi"

Unul dintre proiectele lui Bibi este colaborarea cu Nick NND, la remake-ul pentru "Vino înapoi". Bibi a povestit că a fost contactată de fiica fostului membru al trupei N&D, care auzize un cover făcut de ea pe Tik Tok. Apoi, Nick a vorbit cu mama lui Bibi și au înregistrat piesa. 

"Fiica lui Nick, Andreea Marin, m-a văzut pe mine pe TikTok cum cântăm piesa "Haide vino înapoi", eu am avut o campanie în care trebuia să promovez lucrurile frumoase din București și mi-a venit ideea să o fac cu piese cunoscute, piese care se cântau, hit-uri în adevăratul sens al cuvântului. Și bineînțeles nu putea să lipsească piesa cântată de N&D și m-a auzit fiica lui Nick. Nick a contactat-o pe mama acum ceva timp, ne-am întâlnit cu el și cu fiica lui, ea fiind inițiatoarea proiectului, ei îi mulțumesc mult pe această cale. Culmea că acel Tik Tok era făcut în urmă cu un an și distribuit de un fan page pe aplicație. Și am înțeles că el caută o voce pentru a reface piesa "Haide vino înapoi" și când a auzit vocea mea i-a plăcut, era potrivită”, a povestit Bibi.

Solista a fost foarte încântată de șansa oferită, de a realiza această melodie și e mândră că ea a fost cea aleasă pentru a cânta partea Deliei, pe care o admiră enorm. 

”A ieșit un proiect foarte frumos. E o piesă pe care eu o cânt cu drag și o cântăm și înainte, am crescut cu piesa asta și mă bucur că am șansa să o cânt chiar eu alături de Nick. Am fost pentru un moment Nick & Bibi pentru un remake. O să spun la toată lumea că nimeni nu o să-i poată lua locul Deliei, pentru că ea este the one and only, este unică și specială, nu se va schimba asta niciodată. Este strict un remake pe care Nick a dorit să-l facă cu o voce din noua generație, pe toate platformele online. Mă bucur din suflet că m-a ales pe mine, este o onoare pentru mine că pot cânta partea Deliei, pe care nu o cunosc. Nici pe Nick nu-l cunoșteam. E piesă cu care eu am copilărit",a concluzionat Bibi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net