VIDEO Cum sună «Vino la mine», hitul relansat de NICK împreună cu Bibi?

Ultima actualizare:

Cine nu știe piesa «Vino la mine», lansată în 1999 de trupa N&D, adică de NICK și de Delia? Timpul a trecut, dar melodia e încă difuzată în cluburi și cântată și de noua generație. Așa că Nicolae Marin, alias NICK, s-a gândit la o revenire în forță a acestui hit!

NICK de la N&D
NICK de la N&D

Publicul fredonează încă piesa, cluburile o utilizează, radio-urile o difuzează, iar Delia o cântă în aproape toate concertele. Astfel că NICK, pe numele lui real Nicolae Marin, s-a gândit să reîmprospăteze melodia, să-i dea un nou tonus și să colaboreze cu o artistă din generația actuală. Artistul a ajuns la Bibi prin fiica sa, și de aici a început toată povestea, după cum spune chiar el.

Cum a ajuns Nick să colaboreze cu Bibi

"Piesa s-a născut în 1999, a fost premiată în 2000 drept cea mai bună melodie a anului. Mi-am dorit să fac un remake, pentru că melodia, și nu numai piesa asta, se ascultă și în ziua de azi, după 23 de ani. Acum toată lumea trebuie să știe că proiectul se numește nnd - "nick never dies".

Într-o zi am primit un link de la fiica mea, în care cineva îmi cânta piesa - Bibi cânta refrenul pe TikTok. În prima fază nu știam despre ce era vorba, dar am zis că sună bine. Asta a fost acum ceva timp, apoi am început discuțiile cu Bibi, i-a plăcut ideea și am înregistrat. Având în vedere că e o piesă cu o cotă de popularitate atât de mare, am vrut să lucrăm minuțios, ca rezultatul final să sune bine.

Am filmat și un videoclip în care apare fiica mea, Andreea Marin, care are 15 ani, mai mulți actori, dar și dansatorii de la trupa Trouble. Mă bucur că face parte din proiectul acesta, sincer voiam să interpretez piesa cu ea, însă nu este pregătită", ne-a mai povestit NICK!

"Publicul a fost cel care mi-a atras atenția că piesele au nevoie de o reînprospătare, că trebuie să vin cu noi variante. Îmi doresc să readuc în atenția fanilor toate piesele mele, nu doar hiturile, chiar și melodiile făcute, dar nelansate, cu proiectul N&D. Unele s-au pierdut atunci, în perioada respectivă, pentru că nu am filmat clipuri și nu au mai ajuns în atenția publicului.

Au niște stări speciale piesele respective, fac parte dintr-o perioadă din viața mea în care am trecut prin fiecare vers pe care l-am expus în textele respective. Și atunci ar fi păcat să nu le audă și noua generație. Unele dintre ele sunt atemporale, versurile se potrivesc mereu într-o poveste de dragoste. Am zis că dacă oamenii vor asta, trebuie să readuc piesele vechi în atenție într-un stil nou", povestește NICK.

Bibi: "Mă bucur din suflet că m-a ales pe mine"

Trebuie să știți că piesa a fost scrisă de Nicolae Marin, atât muzica, dar și textul, de producție s-a ocupat Claudiu Polk, de mix-master, Bunicu' Magic, iar videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment). Bibi ne-a spus că e foarte onorată de această colaborare.

"NICK a contactat-o pe mama acum ceva timp, ne-am întâlnit cu el și cu fiica lui, ea fiind inițiatoarea proiectului, ei îi mulțumesc mult pe această cale. Am înțeles că el căuta o voce pentru a reface piesa «Vino la mine» și i-a plăcut când a auzit interpretarea mea. A ieșit un proiect foarte frumos, pe care abia așteptăm să-l lansăm. E o piesă pe care eu o cânt cu drag și o cântam și înainte, am crescut cu piesa asta și mă bucur că am șansa să o interpretez alături de NICK. Mă bucur din suflet că m-a ales pe mine", încheie Bibi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net