Nicole Cherry, Bibi, Bianca Neagu și Andra Gogan, ieri fetițe cu codițe, azi foarte îndrăgostite! Cum arată iubiții lor

Ultima actualizare:
 Bianca Neagu, alături de Alin Croitoru, bărbatul care i-a furat inima
Bianca Neagu, alături de Alin Croitoru, bărbatul care i-a furat inima

Copilele care au dat lovitura în showbiz, cu rolurile din seriale tv sau pe plan muzical, s-au transformat în adevărate domnișoare, demne de podiumul de modă. Andra Gogan, Bibi - Bianca Lixandru, Nicole Cherry și Bianca Neagu continuă activitatea artistică, dar sunt fericite și pe plan personal, afișându-se cu un zâmbet larg pe chip, alături de chipeșii lor iubiți.

Andra Gogan (22 de ani) și youtuberul și vlogerul Iulian Lemnaru (24 de ani) formează un cuplu de succes. Dacă inițial nu au vrut să recunoască povestea de dragoste, iată că, în plină pandemie de CoVid19, cei doi au postat o mulțime de filmulețe pe canalele lor sociale, în special pe TikTok și pe Youtube, semn că au petrecut mult timp împreună. Și, cum fac parte din aceeași branșă, e posibil să colaboreaze mai mult pe viitor. Dacă e să dăm timpul înapoi, vă spunem că Andra a devenită celebră datorită postului tv Disney Channel, unde a dublat vocea unor personaje de desene animate celebre, precum Plușica și prințesa Sofia. În plus, are milioane de urmăritori pe toate canalele sociale. Andra și fratele ei, Răzvan, au cântat încă de mici, numele lor figurând de două ori în Cartea Recordurilor, pentru „Cel mai lung concert live susţinut de un copil” (3 ore şi 20 de minute, 55 de melodii, 15 septembrie 2009) şi pentru „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” (16 discuri).

Nicole Cherry este fericită alături de afaceristul Florin Popa
Nicole Cherry este fericită alături de afaceristul Florin Popa

Andra a fost distribuită în mai multe producţii de televiziune, iar în 2014 a prezentat emisiunea „I Love Violetta”, de la Disney Channel, alături de Alexia Eram şi de Adina Iliescu. Anul trecut, fraţii Gogan şi fraţii Munteanu, gemenii Vlad şi Cristi au plecat într-un turneu cu milioane de spectatori. Și anul acesta are o mulțime de alte proiecte. Iulian Lemnaru, iubitul Andrei, ne-a povestit câteva ceva despre el: "Sunt din Ploiești, am 24 de ani, sunt pasionat de mic de mass-media din mediul online, nu am avut posibilitatea și susținerea de a face acest lucru, dar am reușit să iau decizia de a pleca pe drumul meu, m-am mutat la București, m-am angajat și am început să fac ceea ce îmi place cel mai mult: să creez content pe Social Media. În momentul de față am peste 500.000 de urmăritori pe TikTok și peste 100.000 în total pe alte platforme ( YouTube, Instagram, Twitter, etc.)".

Bibi, adorată de solistul Antonio Pican

Vă mai amintiți de Bibi, pe numele ei real Bianca Mihaela Lixandru? A debutat în televiziune devreme, în cadrul emisiunii "H...ora prichindeilor" (TVR 2), produsă de Titus Munteanu.  Apoi, a prezentat la TVR Moldova emisiunea "Basmele copiilor". În perioada 2009-2011, a prezentat show-ul "Ghiozdanul cu surprize", un format dedicat copiilor. După aceste performanțe, Marius Țeicu a cooptat-o în cadrul unor proiecte muzicale de amploare. A semnat un contract cu casa de discuri Tommo Production și a lansat primul său single "Radio Song", în 2014, la vârsta de 12 ani. A lansat multe piese, și a jucat în serialul "Profu" de la Pro TV. Anul acesta a împlinit18 ani, are canal de Youtube și vlogger, dar și un iubit.


    Bibi și Antonio Pican. Ambii au doar 18 ani foto: arhivă personală
Bibi și Antonio Pican. Ambii au doar 18 ani foto: arhivă personală

Bibi are o relație cu solistul și vloggerul Antonio Pican, care a împlinit și el 18 ani. Cei doi au cântat împreună câteva piese și se iubesc foarte mult. "Principalii oameni care m-au ajutat cel mai mult în carieră au fost întotdeauna părinții mei, dar nu o pot omite nici pe prima mea profesoară de canto. Acum, de când am început să mă axez mai mult pe partea muzicală, pe partea de artist, au fost neîncetat lângă mine frumosa mea iubită care totodată este și o mare artistă, Bibi, și un prieten foarte bun și drag mie, care și el e, la rândul lui, un mare artist și producător, Liviu Teodorescu", a povestit tânărul, care recent a lansat o piesă cu Liviu.

Andra Gogan și Iulian Lemnaru au succes și la ”pachet”, pe Internet
Andra Gogan și Iulian Lemnaru au succes și la ”pachet”, pe Internet

Nicole Cherry: ”Eu și iubitul meu nu ne vedem zilnic!”

Nicole Cherry are 21 de ani și s-a făcut remarcată în 2013, cu piesă "Memories". Puștoaica e în toate topurile muzicale și are un iubit, pe Florin Popa, care deține o afacere. „Sunt într-o relaţie, dar nu îmi creez aşteptări, nu îmi fac planuri prea departe. Încerc să mă ţin cu picioarele pe pământ, să mă bucur de fiecare moment. Aşa e mult mai bine, şi pentru mine şi pentru el. Efectiv aşa e mai bine, pentru noi ca relaţie. Ne vedem cât de des putem. El e foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. El are 28 de ani şi eu 21 de ani. Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta, atunci când vine vorba de partenerul meu, e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj. Da, aşa s-a întâmplat. (n.r.tatăl ei i-a făcut cunoştinţă cu actualul iubit). Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent”, a declarat cantăreaţa pentru viva.ro.

Bibi și Antonio Pican. Ambii au doar 18 ani
Bibi și Antonio Pican. Ambii au doar 18 ani

Bianca Neagu: ”Îmi doresc copii, dar acum sunt prea tânără”

Și Bianca Neagu, pe care o știți din serialul "Numai iubirea" (Acasă TV), este superbă. La 16 ani de la difuzarea serialului de succes, în care o interpreta pe Biencuța, fiica arhitectului, ea ne-a spus: „Acum am 24 de ani şi a trecut foarte mult timp de la „Numai iubirea”. Mă ocup cu mai multe lucruri, termin masterul pe logopedie. Nu am renunţat la actorie, este o pasiune a mea şi aş vrea să rămână aşa, să facă parte mereu din mine. Dar am vrut să merg şi pe partea asta de logopedie. Îmi plac foarte mult copiii, îmi place să lucrez cu ei pentru că avem o chimie aparte. Îmi doresc şi eu copii, însă momentan sunt tânără, oamenii nu-mi dau vârsta pe care o am. De șase ani şi jumătate am o relaţie cu Alin Croitoru, el fiind artist vizual”.

Citește și:

EXCLUSIV Ce mai fac copiii din telenovela «Numai iubirea». Bianca se mărită, Ștefănuț a plecat din țară

Câţi bani fac minorii din showbiz. Click! îţi spune câte alocaţii câştigă pe oră adolescenţii talentaţi EXCLUSIV

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net