BRomania suferă după fosta iubită: „Sunt singur! Bine că ați aflat, nu trebuia!”

#Exclusiv Click!

Matei Dima, alias BRomania, a venit la premiera ultimului său film „Haita de acțiune” fără iubită! Comediantul a confirmat despărțirea după doar un an de relație. BRomania are noroc se pare la bani și mai puțin în dragoste, căci toate relațiile sale din ultima vreme au fost sortite eșecului.

BRomania (35 de ani) s-a despărțit de iubită, după doar un an de relație. Ruptura de iubita de doar 23 de ani avut loc chiar la începutul acestui an. Despărțirea a fost cât se poate de amiabilă, iar acesta a venit la lansarea ultimului său film „Haita de acțiune” singurel, confirmând că nu mai are iubită.

În schimb, filmele îi merg pe bandă rulantă, cu record de încasări.

BRomania, noroc la bani, ghinion în amor! „Haita de acțiune”, peste „Teambuiding”! 

BRomnia un nou film, o nouă lansare. Unde e iubita de la „Teambuiding”? Nu mai e? V-ați despărtit?

Sunt singur acum! Asta e, gata, am zis! Bine că ați aflat acum! Nu trebuia, dar dacă tot s-a aflat, asta e!

Ai zis că filmul „Haita de acțiune” va fi cel mai tare film al tău? O să bată „Teambuiding”?

Nu știu dacă o să-l bată la cifre, dar este pe departe cel mai scump film pe care l-am făcut până acum. Am investit cel mai mult. S-au băgat bani mult mai mulți, producția este cu mult mai amplă. Se vede și pe cameră, e foarte clar.

Era nevoie de un film cu și despre polițiști în România?

Eu cred că e nevoie să mergem la cinema, să râdem, să ne simțim bine. Subiectele pe care le alegem noi facem satiră din ele de obicei. De fapt, nu contează atât de mult subiectul cât contează cât de bine te simți în scaunul acela de la cinema.

„Joc un polițist puțin idiot și chel”

Mugur Mihăescu a spus că v-ați gândit de acum trei ani, practic, să faceți filmul acesta.Voi alegeți subiectele cu mult timp înainte de a face un film. Legat de Poliție, românii au de mult ceva împotriva polițiștilor...

Eu nu am vrut neapărat să fac un film cu polițiști, am vrut să fac un film de acțiune, de fapt. Dacă joc un polițist puțin idiot și chel la cine o să se găndească oamenii, la Garcea nu?! Și de asta am zis că ar fi ideal să-mi leg universul cu el, și de ce să nu fiu fi-su?! Și a fost de acord.

Sunt polițiștii idioți? Acesta ar fi mesajul?...

Nu! Personajul pe care-l joc eu este, dar polițiștii nu sunt idioți, în nici un caz. O să vedeși și în filmul nostru că sunt pilițiști de toate felurile. Oamenii sunt idioți, nu polițiștii!

Cum ați ales-o pe Antonia pentru rolul polițistei? Au existat și voci care au comentat că nu ar fi actriță, că este cântăreață...

Am ales-o pe Anotnia pentru că o știu de foarte mulți ani, am făcut multe reclame și am știut mereu că are un talent ascuns pe care avea emoții să-l scoat la iveală.

Talent actoricesc sau de polițistă?

Poate să fie și polițistă numai că o să facă prea multe accidente!

Cea mai rea întâmplare cu polițiști pe care ai trăit-o?

Aveam o petrecere și nu au vrut să o lase să se termine. Ne-au stricat-o! Aveam niște vecini mai răi acolo unde am stat și tot chemau Poliția. Și pe vremea aia nu eram cunoscut, că poate m-ar fi lăsat.

Cine e BRomania?

Matei Dima, alis BRomania, este unul dintre primii și cei mai cunoscuții creatori de conținut din România. Și-a făcut debutul ca regizor odată cu lungmetrajul „5GANG – Un altfel de Crăciun”, care a doborât la lansare recorduri de încasări.

Matei este și producător și actor, remarcându-se și cu alte proiecte de film precum „Miami Bici”, în regia lui de Jesus del Cerro, film ce a stabilit un număr record de spectatori în primul weekend de la lansarea în cinematografe și a devenit cea mai populară comedie românească din ultimii 26 de ani, sau „L-a Seral”, primul serial românesc online de comedie, cu milioane de vizualizări pe YouTube.

A studiat teatru și relații publice în Los Angeles și apoi s-a întors în România în 2014 pentru a testa un domeniu nou, neexploatat la acea vreme: entertainment în online. Proiectul BRomania a fost primul care a introdus cu succes fenomenul VINE-urilor în România. De la Vine, la YouTube, Facebook și Instagram, BRomania a ajuns la peste un milion de urmăritori și la producții de film care bat record după record la capitolul încasări.

Comedia „Teambuilding“, film produs de BRomania, a avut cele mai mari încasări din ultimii 30 de ani (și anume 4,65 milioane de dolari) din cinematografia românească.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net