Călin Bocănici, primul interviu după Love Island. Detalii inedite despre carieră, familie și femeia perfectă: „Trebuie să existe acea scânteie”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Este tânăr, frumos, muncitor și plin de emoție! Cel puțin așa l-au caracterizat fanii emisiunii Love Island pe Călin Bocănici, concurentul care deși nu a avut un cuplu real cu partenera din Tenerife, Denisa, a ajuns până în marea finală datorită aprecierii publicului.

Călin Bocănici a participat la Love Island / Sursă foto: colaj Click!
Călin Bocănici a participat la Love Island / Sursă foto: colaj Click!

Călin Bocănici, primul interviu după Love Island

La 29 de ani, Călin se poate lăuda cu o carieră de succes, multă experiență de viață, principii solide și convingeri de neclintit. A venit la Love Island pentru a-și găsi jumătatea, însă nu s-a concretizat nicio relație de iubire cu concurentele din vilă. Cu toate acestea, carisma, umorul, mentalitatea și calitățile sufletești l-au făcut perfect în ochii publicului care l-a apreciat și l-a trimis în marea finală alături de Denisa, tânăra cu care a reușit să lege o frumoasă prietenie în Tenerife. Mai mult, au reușit să ocupe locul 2 în finala emisiunii de la Pro TV și Voyo. 

În exclusivitate pentru Click!, „Dermopigmentistu`”, așa cum se autointitulează pe rețelele de socializare prin prisma meseriei pe care o practică, a oferit primele declarații. Am vorbit cu Călin despre experiența de la Love Island, despre familia lui, despre carieră, proiecte, însă am vrut să știm și cum arată femeia ideală, în opinia lui. 

Deschis și sincer, Călin ne-a povestit cu bucurie totul despre țelurile sale, despre viața lui, despre cei dragi și nu numai. 

Ce faci, Călin? Cum este adaptarea la realitatea de acasă, după experiența Love Island?

Salutare scumpă domniță! Adaptarea la realitate e o provocare la fel cum a fost întreaga emisiune. Am preferat să o fac treptat și să merg înainte la ai mei în Italia, să-mi permit câteva zile mai lipsite de responsabilitățile casnice, în care să încerc să gestionez cât mai eficient tot ceea ce s-a acumulat și ceea ce urmează să vină. A fost destul de ciudat să revin la viața de adult responsabil, dar îmi era dor.

„Eu m-am înțeles bine cu toți concurenții”

Chiar dacă nu ți-ai găsit jumătatea, ai declarat că între tine și Denisa s-a născut o frumoasă relație de prietenie. De când v-ați întors în România, ați vorbit?

Eu nu mi-am găsit „jumătatea” pentru că sunt complet de unul singur. Și la fel sper să fie și fata care îmi vă fi iubită, astfel încât relația pe care o vom avea să fie un bonus care să ne facă viețile mai colorate decât sunt deja. Dar da, mi-ar fi plăcut să găsesc în emisiune iubirea romantică la care visez. Cândva, tot o găsesc! Da, am vorbit cu Denisa și am încercat să fac asta cu majoritatea celorlalți concurenți. Eu m-am înțeles bine cu toți concurenții, cu unii glumind, cu unii vorbind despre viață, cu alții tachinându-ne sau cu unii chiar minimizând interacțiunile. Mi-ar plăcea să ne înțelegem în continuare la fel, iar dacă nu va fi așa, înseamnă că nu rezonăm și că interacțiunile noastre erau cumva condiționate de contextul în care ne-am aflat.

Călin și Denisa au obținut locul 2 la Love Island, în marea finală / Sursă foto: Instagram
Călin și Denisa au obținut locul 2 la Love Island, în marea finală / Sursă foto: Instagram

Cu ce învățături ai venit acasă? Consideri că te-a schimbat în vreun fel experiența din Tenerife?

Evident, experiența asta m-a șlefuit bine! Mai mult decât învățat, aș zice că mi s-a confirmat faptul că mă ghidez după niște principii sănătoase pe care toată lumea pare să le aprecieze, iar asta m-a bucurat enorm. Am învățat că e bine să asculți și să gândești înainte să vorbești și am mai învățat să apreciez fiecare moment sau situație și să încerc să am cea mai bună atitudine față de ceea ce mi se întâmplă. De asemenea mi-a plăcut să văd cum răbdarea și timpul rezolvă tot și scot adevărul la suprafață, fără să încerc eu să justific ceea ce văd sau ce cred. Rămânând imparțial și neutru și mai ales fără așteptări față de vreo persoană, am putut vedea adevărata față a fiecăruia.

Dintre cuplurile formate la Love Island, care crezi că va fi cel mai „trainic”? Argumentează răspunsul

Eu sper ca toate cuplurile să fie trainice în cazul în care există iubire și înțelegere în continuare. Evident că toți urmează să se cunoască acum și să-și vadă adevărată față, să se confrunte cu realitatea, și prin urmare nu va fi nimeni de judecat în cazul în care nu va funcționa relația în care se află. Acolo în casă cumva s-au inițiat niste compatibilități și urmează să vedem unde vor duce. Le doresc succes și iubire tuturor.

Cum te-a primit familia acasă, după perioada asta în care ai fost plecat? Care a fost primul lucru pe care l-ai făcut, atunci când te-ai întors?

Familia m-a primit în cel mai călduros mod cu putință, așa cum mă primește mereu. M-am bucurat mult să văd că toți au avut doar vorbe bune pentru mine și sunt mândri de parcursul meu în această experiență. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi îmbrățișez mama, clar, care mă aștepta la aeroport cu o pancartă cu Love Island. Emoționant moment, nu mă așteptam să facă asta. Apoi evident au urmat ore de povești. Nu cred că am mai vorbit atât de mult în viața mea. Mi-a fost foarte dor de întreaga familie, care e destul de numeroasă și ador cum de fiecare dată mă primesc fiecare cu multă căldură și iubire. Familia pe care o am e o adevărată binecuvântare și sunt extrem de recunoscător pentru asta.

Călin Bocănici a participat la Love Island / Sursă foto: Pro TV
Călin Bocănici a participat la Love Island / Sursă foto: Pro TV

Ce zici, dacă nu îți găsești jumătatea până la filmările sezonului 2, ai mai avea curajul să participi o dată? 

Aș avea curaj să particip, dar să vedem dacă mai rămân singur până atunci. Oricât de pretențios aș fi, la câte mesaje de apreciere am primit, cred că e greu să nu-mi ajungă cineva la inimă în perioada următoare. 

7. Povestește-ne ceva și despre meseria ta, una mai atipică pentru un bărbat. Cum ai decis să fii „dermopigmentistu`”?

 Meseria mea e una fascinantă, care mi-a schimbat viața complet. Din momentul în care am ales să o practic, am simțit că sunt gata să mă implic total! Cum am ajuns dermopigmentistu’... e o poveste lungă, și ar trebui să încep de la vremurile când în școala generală îmi pensam singur sprâncenele sau de pasiunea mea pentru desen și tatuaje încă de când eram mic. Că să înțelegi, la vreo 11 ani mi-am făcut singur un aparat de tatuat folosind motorul de la o mașină cu telecomandă și făceam tatuaje băieților mai mari. Dar ca să scurtez și să trec la partea când s-au concluzionat lucrurile, eram în ultimul an de facultate și mă gândeam că trebuie să încep o carieră serioasă. Până atunci am încercat multe lucruri total diferite, dar nu am vrut să mă las până nu găseam cariera de care să mă îndrăgostesc.

Trebuia să fie ceva în care să mă pot implica trup și suflet fără să simt că fac sacrificii. Așa că, analizându-mi preferințele și făcând o listă de criterii pe care cariera ideală pentru mine le-ar împlini, cumva inspirat și de Divinitate, cum îmi place mie să cred, am înțeles că acest domeniu reunește toate acele interese. A durat ceva timp până să-l descopăr, dar cred că toate experiențele de până acum m-au format și m-au făcut să devin mai complex și probabil asta m-a ajutat și să am o evoluție destul de rapidă în dermopigmentare. Aici mă simt total în elementul meu și recomand tuturor să aibă încăpățânarea de a căuta acel lucru care să îi facă să se simtă împliniți și în care să poată depune tot efortul fară a simți că e un chin sau că se sacrifică.  

Din punct de vedere al carierei, unde îți dorești să ajungi?

În ceea ce privește cariera, vreau să revoluționez industria dermopigmentării. Atât din punct de vedere al procedurilor, cât și al formării, sunt multe lucruri care trebuie nu doar îmbunătățite, ci schimbate complet. Eu am avut o evoluție destul de rapidă, ajungând după aproximativ 2 ani în domeniu să iau locul 1 în România și locul 3 în Germania la campionate importante de dermopigmentare, și asta cred că se datorează faptului că am fost foarte atent să aleg informațiile corecte, dar și la ceea ce lipsește în procesul de învățare al acestei meserii.

De asemenea, ceea ce nu mi s-a predat am asimilat din multe părți diferite, iar acum încerc să ofer mai departe informațiile necesare altor dermopigmentiști pentru a eficientiza evoluția lor și pentru a minimiza cazurile de lucrări eșuate pe care unii le realizează și pe care, din păcate, multe femei sunt în nefericita situație de a le purta ani de zile. Sunt sătul să văd femei cărora în loc să li se înfrumusețeze și armonizeze fizionomia cu ajutorul procedurilor, sunt, fără să exagerez, mutilate. Asta vreau eu să schimb.

Călin, trebuie neapărat să ne spui cum arată femeia ideală în opinia ta. Ce trebuie să aibă și cum trebuie să fie, cum o vezi tu...perfectă pentru tine

Femeia ideală trebuie să fie, într-un cuvânt, feminină. În primul rând trebuie să existe acea scânteie la prima vedere, să-mi atragă atenția, să simt că există o conexiune acolo, chiar și fără să ne mai fi văzut vreodată. Asta ține în mod firesc și de aspectul fizic, dar mai mult ține de atitudinea ei, de modul în care ea este pur și simplu. Cu toții știm că sunt anumite persoane care parcă radiază și ne atrag cu energia lor. Daca există asta, atunci urmează celelalte calități pe care cred că femeia ideală trebuie să le aibă, cum ar fi gingășia, discreția, înțelepciunea, bunătatea.

Scopul suprem între femeie și bărbat e acela de a se iubi, de a trai în armonie și de a crea viață mai departe din iubirea lor, nu de a concura în relație. De aceea trebuie să ne asumam fiecare rolul pe care îl avem și să ne echilibram. În momentul acesta am destula experiență și rațiune încât să înțeleg cât mai repede dacă merită să mă implic pentru cineva, și să simt că interacțiunile cu acea persoană vor duce la o relație care să fie benefică pentru amândoi. Prin urmare, prefer să nu grăbesc lucrurile și să iau ce e mai bun din fiecare situație sau să mă îndepărtez de situațiile care nu-mi plac, până când o să găsesc persoana potrivită. Să fie doar pregătită pentru iubirea ce urmează!

Ce ți-a lipsit cel mai mult în Tenerife?

Mi-a lipsit fratele meu. Frăția pe care o avem noi e cea mai mare comoară din lume și nu cred că poate să-mi lipsească vreodată ceva atât timp cât el mi-e alături. Noi suntem mereu împreună și așa o să fim mereu. Deci vă dați seama cum m-am simțit atâta timp fără el. Apreciez tot mai mult relația pe care o avem noi și le mulțumesc părinților că ne-au făcut așa cum suntem.

Cunosc multe persoane care au frați sau surori și nu se înțeleg, iar asta mă întristează pe de-o parte, pentru că mi se pare un păcat să nu ai o relație bună cu cine e sânge din sângele tău. În același timp, însă, mă face să fiu și mai recunoscător pentru ceea ce avem noi. Cred că relația noastră e la cel mai înalt nivel, pentru că ne echilibrăm și ne ajutăm și datorită acestui lucru drumul prin viață e mult mai ușor, mai liniștit și mai eficient decât de unul singur.  

Consideri că această experiență de la Love Island a ajutat la „popularitatea” ta din mediul online?

Evident că experiența aceasta a ajutat în ceea ce privește popularitatea și sunt extrem de recunoscător pentru asta! M-am bucurat enorm să aflu, la finalul emisiunii, că am fost apreciat și că am primit doar vorbe bune de la atât de mulți oameni, și zic oameni în adevăratul sens al cuvântului. E extrem de plăcut să primești iubire pentru ceea ce ești și le mulțumesc din suflet pentru toată susținerea! Aprecierile lor m-au dus atât de departe și acesta pentru mine a fost cel mai mare premiu. Mi-aș dori că toată lumea să poată simți iubirea pe care am simțit-o eu datorită lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net