Ce decizie drastică a luat Anamaria Preda, fiica lui Aurelian Preda, cu casa moștenită de la tatăl său

#Exclusiv Click!

Click! a aflat că Anamaria Preda va vinde casa cumpărată de tatăl ei. Unul dintre motive ar fi cheltuielile mari, în plus, fiica lui Aurelian Preda își dorește să își poată permite o locuință doar a ei, unde facturile și ratele sa fie mai mici și să îi mai rămână bani și pentru ea, să poată investi în muzică și în proiectele sale profesionale.

Anamaria Preda va vinde casa tatălui ei cu o sumă care se învârte undeva în jurul a 200.000 de euro. Și ne-a explicat într-un interviu exclusiv pentru Click! cum stă treaba, de fapt, și dacă există deja cumpărători.

Citește și: INTERVIU Fiica regretatului Aurelian Preda, doborâtă de singurătate și necazuri: "Nu îmi mai merge viața atât de bine"

Anamaria, de ce ai decis să vinzi casa cumpărată de tatăl tău? Sunt cheltuieli mari, rate?

Am ales să vând casa deoarece cheltuielile, pe lângă faptul că au ajuns mari, s-au și înmulțit. Din 2016 plătesc rata singură la casă și îmi doresc ca în loc să plătesc această rată lunar, să investesc în mine.

Cât de greu îți este să te desparți de ea? 

Nu îmi este foarte greu să mă despart de ea deoarece nu am atât de multe amintiri frumoase adunate în ea.

Cu cât o vinzi?

Prețul variază în jurul a 200.000 de euro, negociabil.

Există deja cumpărători?

Încă nu există cumpărători, deoarece nu am pus încă anunțul și mai am foarte puțin până îmi scot certificatul de moștenitor.

Iată și: Gest emoționant făcut de fiica lui Aurelian Preda pentru tatăl său

Crezi că tatălui tău, regretatul Aurelian Preda, i-ar părea rău că ai luat decizia asta?

Nu cred că lui tati i-ar părea rău ca eu să vând casa, deoarece știe că de atâția ani mi-e greu și mai ales că el nu a locuit în casă decât 2 luni de zile, deoarece în iulie 2016 ne-am mutat în casă și în septembrie 2016 a decedat.

Unde te vei muta? Ți-ai găsit deja locuința nouă?

Încă nu mi-am găsit, dar îmi doresc mult o casă la curte!

Când l-ai visat ultima dată? 

Îl mai visez din când în când, însă nu foarte des și mereu îl visez nevorbindu-mi, doar uitându-se la mine și zâmbind. Probabil e mai liniștit acolo, însă eu nu sunt, deoarece eu nu sunt nici măcar după atâția ani împăcată cu gândul că a decedat! 

Cât de dor îți este de el?

Îmi este greu, dor mereu și tot ceea ce ține de tatăl meu, costume, icoane obiecte le voi lua după mine când mă voi muta în casa cea nouă.

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda spune că a fost abuzată sexual: „Mi-a spus că dacă vreau să ies din casă trebuie să mă culc cu el!”

Ai ajuns la el la cimitir, știu că nu reușești să treci foarte des pe acolo, din cauza programului încărcat pe care îl ai la serviciu!

La Mănăstirea Dervent unde este el înmormântat  merg atunci când pot deoarece este destul de departe și neavând încă permis îmi e mai greu. Încerc să mă ocup cât pot de mormânt să am grijă de el, de aceea și pozele postate în care ingrijeam actuala cruce și mormântul.Crucea nu va fi permanentă, se lucrează la una din marmură mult mai mare, în care va fi sculptat tatăl meu însă este o lucrare ce durează mai mult timp.

Cum ești tu acum? Ce îți mai dorești pentru tine?

Eu sunt bine, muncesc, încerc să devin mai bună în tot ceea ce fac, în primul rând pentru mine dar și pentru tatăl meu, și aștept 2023 deoarece voi pregăti proiecte muzicale frumoase și singură dar și alături de formația noastră, a mea și a lui Marinică de la Foișor, iubitul meu de mai bine de 4 ani de zile cu care curând voi scoate un colaj de piese de petrecere, așa, ca de sărbători!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net