Cum a isterizat Bilionera Bangladesh-ul? „Au o problemă cu pielea!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nu a avut succes în dragoste, dar are în muzică cât cuprinde! Otilia Bilionera e pe cai mari. Frumoasa româncă a ajuns cunoscută până în Bangladesh! Artista, recent despărțită de iubit, a făcut furori cu frumusețea ei răpitoare atunci când a îmbrăcat costumul tradițional al zonei. Toți bărbații i-au căzut la picioare!

image jpeg

Aproape 15.000 de fani au fost prezenți la primul concert al Otiliei Bilionera, în Dhaka, Bangladesh, în data de 23 iulie. Aceasta a fost prima prezență a Otiliei în Asia de Sud, acolo unde solista a constat că are un număr imens de fani.

Citește și: Otilia continuă războiul cu fostul impresar! Riscă să nu mai poată folosi numele „Bilionera"

Otilia a fost primită cu brațele deschise de fanii din Bangladesh. În ultimele zile, rețelele de socializare s-au umplut cu momente de la concertul Otiliei, dar mai ales cu momente de după concert, arunci când artista a îmbrăcat un costum tradițional, roșu ca focul, din Bangladesh, intrând la inima localnicilor definitiv. 

Ups: Andreea Tonciu, petrecere de pomină, cu dans și băutură, alături de Otilia Bilionera. Cum chefuit bruneta de ziua ei

La acest prim concert pe care Otilia Bilionera l-a avut în Asia de Sud, artista a fost însoțită, pentru prima dată, de mama sa. 
După concertul din Dhaka, pagina de Facebook a artistei a crescut cu aproape 400.000 de urmăritori. Întoarsă în țară, artista a acordat un interviu exclusiv, pentru Click! 

“M-au primit ca pe un adevărat star!”

Otilia, ai avut un succes răsunător în Bangladesh. Cum ai descrie experiența? Ce te-a impresionat cel mai tare în această țară, nouă pentru tine?
Chiar am simțit iubirea lor, mai ales pe scenă. Au venit în număr foarte mare la concert. Aproape 15.000 de persoane au cumpărat bilet ca să mă vadă. Nu știam că am atât de mulți fani în această țară. M-au primit ca un adevărat star. 

Să mergi în Bangladesh e ca și cum ai merge pe altă planetă. Totul este foarte diferit. Ce m-a impresionat cel mai mult este faptul că încă țin la tradițiile lor, sunt foarte tradiționaliști, femeile încă poartă acele haine, cum vedem în filme. 
Lucru care la noi nu prea se mai întâmplă. Nu vezi femei îmbrăcate în port popular, așa cum era pe vremuri, însă la ei acest lucru este foarte obișnuit. 

Ai îmbrăcat hainele lor, îți stă foarte bine! Cum te-ai simțit?

Da, îmi stă foarte bine în hainele lor. Lucru confirmat și de fani, care au înnebunit când m-au văzut îmbrăcată în sari. Atât de mult le-a plăcut, încă poza aceea a adunat mii de tag-uri, multe meme-uri, de asemenea. Pot să zic că sunt niște haine foarte confortabile și foarte decente. 

Ai fost mai îmbrăcată pe scenă decât de obicei, ca să zicem așa. A fost o cerință a organizatorilor? La ei femeile sunt mai acoperite...

Când merg să cânt în țări mai conservatoare încerc pe cât posibil să mă îmbrac puțin mai acoperit, să nu se vadă pielea. Aici nu am fost nici prea sexy, nici prea îmbrăcată, pentru că am vrut ca oamenii să mă perceapă ca pe un artist internațional, european. 

Otilia Bilionera: „Am fost cu mama după mine!”

Cum s-a simțit mama ta? De ce ai decis s-o iei pe ea la acest concert și nu pe altcineva? 

E prima dată când o iau pe mama cu mine. Am vrut să vadă și ea cum sunt primită în alte țări și cât de iubită sunt. Am vrut să simtă și ea, pe pielea ei, ceea ce simt eu!

image

“Eu sunt căsătorită cu muzica!”

Se zice că ghinionul în dragoste aduce noroc în carieră. Se pare că în cazul tău chiar așa a fost.

Sincer, cum am spus întotdeauna, eu sunt căsătorită cu muzica. Muzica mea, ceea ce fac, este mult mai importantă decât a fi fericită în dragoste. Și, la până la urmă, nu poți să le ai pe toate. 

Mai ții legătura cu fostul iubit sau ai lăsat totul în urmă?

Țin legătura, suntem prieteni, de multe ori mă consult cu el când trebuie să iau niște decizii importante. Am transformat fosta relație într-o prietenie adevărată și de viitor.

image

Piesa care i-a adus Otiliei faima are peste un miliard de accesări

Otilia a devenit cunoscută la nivel mondial imediat după ce a lansat, în 2014, piesa „Bilionera”, care a reușit să adune, până în prezent, peste un miliard de accesări pe toate platformele, pe care este prezentă. 

Piesa s-a aflat timp de nouă săptămâni consecutive în topurile din Turcia, cât și în topuri din Bulgaria, Grecia, Pakistan și India.

În România, piesa a fost primită de radiouri abia după ce a devenit un fenomen la nivel internațional.

Pentru succesul de care Bilionera s-a bucurat din partea publicului, Otilia a primit mai multe premii internaționale, între care: „Best Balkan Female Artist” (2017), „Golden Panther Music Awards” (2018), „Bama Music Awards” (2019).

De atunci, artista a lansat mai multe hituri, printre care: „Diamante” și „Prisionera”, cu peste 65 de milioane de vizualizări pe YouTube, respectiv 41 de milioane de vizualizări; „Adelante”, care a reușit să adune, cu piesa originală și cu remixul, peste 130 de milioane de vizualizări.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net