Otilia Bilionera şi Emil Rengle, show erotic, în club

Emil Rengle şi Otilia Bilionera s-au dezlănţuit într-un club din Bucureşti, la o petrecere la care au participat mai multe vedete autohtone, printre care şi Loredana Chivu şi Bianca Drăguşanu. Dansatorul a avut un număr de coregrafie pe scena locaţiei, iar Otilia a fost pusă pe petrecut întreaga seară. 

Otilia Bilionera şi Emil Rengle s-au dezlănţuit în club foto: instagram
Otilia Bilionera şi Emil Rengle s-au dezlănţuit în club foto: instagram

Emil Rengle şi Otilia Bilionera au rămas în relaţii bune după ce au participat împreună la "Survivor România 2022", iar asta se vede şi din imaginile pe care le publică pe conturile lor de social media. Cei doi foşti Faimoşi au fost împreună la un eveniment ţinut în Bucureşti, în urmă cu câteva zile şi s-au distrat pe cinste unul în compania altuia. 

Mai mult, Emil a avut un număr special pe scena clubului unde a fost organizat evenimentul şi a dansat lasciv, la bustul gol, alături de alţi dansatori, îmbrăcaţi doar în pantalonaşi extrem de scurţi. 

În acest timp, Otilia l-a susţinut pe Emil şi a dansat pe rupte. Câştigătorul "Românii au talent" a publicat chiar o imagine în care spune "Găseşte-ti o fată care să se uite la tine cum se uită Otilia la mine", dovada clară că cei doi sunt foarte apropiaţi. 

Emil şi Otilia sunt extrem de apropiaţi foto: Instagram
Emil şi Otilia sunt extrem de apropiaţi foto: Instagram

Nu doar Emil a avut mişcări senzuale: într-un clip publicat pe Instagram, Otilia apare în timp ce se atinge, în glumă, pe sâni şi se uită în cameră, provocator. 

Emil Rengle, eliminare cu scandal de la Survivor

Eliminarea lui Emil Rengle de la emisiunea Survivor nu a fost una frumoasă. Dansatorul a avut conflicte deschide cu TJ Miles şi Cătălin Zmărăndescu, pe parcursul reality show-ului Pro TV, iar în mometul în care a fost eliminat, Laura Giurganu i-a adus acuzaţii grave. 

O falsitate ca la Emil nu am am văzut în viața mea. Prietenia este oficial încheiată (..) Emil a mințit și a manipulat fiecare persoană din tabăra asta. Am foarte multe exemple. (..) Emil ești printre cei mai răi oameni pe care i-am cunoscut.”, a spus Laura Giurcanu, în acel moment, deşi cei doi păreau prieteni. 

Şi TJ Miles a avut atunci cuvinte dure pentru dansator, iar Cătălin Zmărăndescu a refuzat să dea mâna cu Emil, deşi cei doi s-au împăcat între timp

„Mă simt ca ai profitat de mine, în favoarea ta. Ai călcat pe cadavre ca să ajungi oriunde în competiția asta. (..) Emil nu are două fețe, are trei fețe. Face asta pentru că nu e așa bun pe traseu și nici psihic.”, au fost cuvintele lui TJ. 

Întors în România, Emil a oferit un interviu pentru Click!, în care s-a arătat dezamăgit de comportamentul celor pe care i-a considerat prieteni. 

"“Pri­etenii” mei m-au trimis într-un mod mai puţin elegant spre casă, deci nu ştiu dacă mi-am făcut prieteni sau nu. M-a luat prin surprindere atacul dinaintea eliminării şi m-am simţit vândut ca ei să îşi poată continua jocul prin noi alianţe. Îmi respect fiecare coleg cu care am suferit cot la cot şi cu care am trăit experienţe pe care nu am să le mai trăiesc cu nimeni, niciodată, indiferent de cum va arăta viitorul nostru. Pe insulă acolo eşti rupt de realitate şi efectiv ai senzaţia că se creează realitatea Survivor", a spus Emil, pentru Click!. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net