Otilia continuă războiul cu fostul impresar! Riscă să nu mai poată folosi numele „Bilionera"

Problemele se țin scai de Otilia Bilionera. În ciuda faptului că piesele ei se aud la radiouri din mai multe țări europene și a avut un succes fulminant, Otilia a aflat că nu se poate bucura de banii proveniți din mediul online. În plus, artista este la un pas să piardă și porecla care i-a adus celebritatea. 

Otilia, în război cu fostul impresar
Otilia, în război cu fostul impresar

Otilia Bilionera și fostul ei impresar sunt la cuțite și se pare că adevărul va fi tranșat în instanță. Artista a aflat, în perioada pandemiei, că nu se va putea bucura nici măcar de un leu provenit din piesele sale distribuite în mediul online.

Totul, din cauza fostului impresar. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, Otilia riscă să fie dată în judecată de către fostul manager care susține că și numele de Bilionera este tot marca lui, nu a vedetei. 

Ar putea să te intereseze și: Otilia Bilionera și-a dat în judecată fostul impresar 

Otilia a pășit în platoul emisiunii „Acces Direct" pentru a povesti clipele delicate prin care trece datorită fostului impresar care pare să nu-și respecte obligațiile contractuale și care îi aduce acuzații foarte grave îndrăgitei artiste.

Vedeta susține că toate încasările din vizualizările online ajungeau în conturile bărbatului care a păcălit-o, așadar a decis să-l dea în judecată pentru înșelăciune cu speranța că va câștiga dreptul de a se bucura de rezultatul muncii depuse.

„Nu îmi veneau bani de nicăieri. Piesele mele se încărcau pe canalul lui de YouTube, aveam și eu un canal, dar pe care mi l-a șters în momentul în care s-a reziliat contractul. Eu și în momentul de față am un milion de ascultători pe Spotify, dar nu iau nici măcar un leu. Cred că el a considerat că totul i se cuvine lui, că el m-a făcut pe mine. Într-adevăr am avut ajutorul lui, dar și eu am avut meritul meu”, a povestit Otilia. 

Vezi și: Otilia Bilionera, totul despre problemele de sănătate cu care se confruntă 

Otilia riscă să piardă dreptul de a folosi numele Bilionera 

Mai mult decât atât, fostul impresar a dat-o în judecată pe artistă și dorește ca ea să nu mai aibă dreptul să folosească numele de Bilionera, pe care vedeta susține că l-ar fi înregistrat deja la OSIM. 

„Eu mi-am înregistrat numele Otilia Bilionera la OSIM, iar acum 2 luni m-am trezit cu un proces pe cap, iar el m-a dat în judecată pentru numele Otilia Bilionera spunând că el are drept de autor pe numele de Bilionera. Probabil e ca un fel de răzbunare”, a declarat artista. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net