Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab! Primele declarații ale solistei! „Nu-mi pot schimba religia!”

Ultima actualizare:

Iubirea durează trei ani! Cel puțin așa s-a întâmplat și pentru frumoasa Otilia Bilionera, care nu prea are noroc în amor! Artista a anunțat că s-a despărțit de iubitul arab, cu care spera să ajungă la altar! Motivele au fost strâns legate de religia partenerului! 

Otilia Bilionera este, din nou, singură Sursa: Roton
Otilia Bilionera este, din nou, singură Sursa: Roton

După o relație frumoasă de trei ani, plină de momente emoționante și clipe de neuitat, Otilia Bilionera și iubitul arab și-au spus „Adio!”. Fără resentimente! Cei doi sperau să facă nuntă, dar iată că artista nu a putut să treacă la religia partenerului ei!

"Eu nu am putut sa trec la Islam!"

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fostul iubit de acum al Otiliei era de o altă religie decât ea, acesta provenind dintr-o familie tradițională.

Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut sa trec la islam, pentru că provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu fiind preot. Nu-mi pot schimba credința”, a anunțat Otilia.

Cu toate că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, Otilia și fostul iubit au rămas în relații foarte bune.

Nu m-a oprit niciodată din nimic, pentru că noi am ținut și ținem și în momentul de față mult unul la celălalt. Sunt sigură că o să avem o relație de prietenie foarte strânsă chiar și după despărțire”, a mai precizat solista, într-un comunicat al casei ei de discuri.

În 2021, Otilia Bilionera visa la o nuntă ca-n povești împreună cu iubitul ei arab. Vedeta credea atunci că religia nu-i va împiedica să fie soț și soție. Iată însă că nu s-a întâmplat așa și visurile Otiliei de a deveni mireasă s-au spulberat.

El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinația perfectă. Da, și este o femeie superbă, nu am cuvinte.

O să fac o nuntă și la Moldova, mama lui e și ea moldoveancă, deci știe să și joace”, declara Bilionera, atunci, pentru wowbiz.ro.

Singură ca pasărea cerului, solista își vede mai departe de cariera muzicală. A lansat recent piesa „Nights In Marrakesh”.

«Nights In Marrakesh»este o piesă specială pentru mine. Inițial, era compusă pentru altcineva și sunt de părere că, atunci când îți dorești ceva cu adevărat, Universul îți va oferi. Sper din suflet că această piesă să fie pe placul tuturor fanilor mei și să îi surprind”, a mai spus Otilia.

Cine este Otilia Bilionera 

Otilia Bilionera este cântăreață de muzică dance, reggaetton și latino. În 2014, a devenit brusc faimoasă la nivel național și internațional, după ce a lansat piesa „Bilionera”.

Otilia provine dintr-o familie care are muzica în sânge. Unchiul artistei este preot, iar unul dintre verișori este interpret de muzică clasică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net