Otilia Bilionera, primele declarații despre presupusul divorț: «Sunt o persoană liberă și nu îmi place să îmi îngrădească nimeni această libertate»

Ultima actualizare:

Otilia Bilionera este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, ce și-a câștigat popularitatea de îndată ce a lansat piesa ''Bilionera'', în 2014. Artista a intrat de atunci în vizorul publicului, care îi urmărește fiecare pas.

otilia 4 png

De curând, zvonuri privind o despărțire dintre ea și partenereul său, au apărut. Artista a dorit să facă lumină în acest sens, astfel că a decis să vorbească despre relația ei, lucru pe care, de obicei, preferă să nu-l facă.

Într-un interviu acordat viva.ro, cântăreața a vorbit despre relații și iubire, dar și despre posibilitatea de a deveni mamă.

Otilia Bilionera a vorbit despre presupusa despărțire de partenerul său. Aceasta a dorit să precizeze că nu este căsătorită cu Hamude și că ceremonia care a avut loc în Turcia a fost una fără acte. 

''În primul rând, nu sunt căsătorită și nici nu intenționez să mă căsătoresc, în viitorul apropiat. Au existat o cerere în căsătorie și o ceremonie restrânsă, în religia lui, fără acte. Nimic oficial. Ceva simbolic. Nu suntem despărțiți, însă el este un om căruia nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, drept urmare, de fiecare dată când apare presa sau vreo televiziune, preferă să nu mă însoțească'', a declarat aceasta.

Citește și Otilia și Andreea Tonciu au întors armele împotriva lui Rengle: «Cred că ajungeam să îl bat» 

Ce Spune Otilia Bilionera despre ideea de a deveni mamă

De asemenea, artista a ținut să anunțe că este o persoană liberă ce nu suportă ca cineva să-i îngrădească libertatea.

''Separat de asta, eu sunt o persoană liberă și, în orice relație aș fi, cu el sau cu altcineva, nu îmi place să îmi îngrădească nimeni această libertate'', a adăugat ea.

Despre posibilitatea de a avea o familie completă, de a avea un copil, artista nu s-a ferit să vorbească. Aceasta nu consideră normală presiunea socială care îți spune când este potrivit să devii mamă. Vedeta declară că acest subiect este unul sensibil, iar fiecare femeie poate alege dacă dorește, sau nu, un copil.

''Nu cred că este o regulă ca toate femeile să aibă copii sau, la 30 de ani, să își pună problema că a cam venit momentul să se gândească serios la a face copii. Nu mi se pare normal să existe o astfel de presiune pe femei. Fiecare este liberă să aleagă dacă vrea să aibă copii sau nu. În plus, poate fi o discuție extrem de sensibilă pentru multe femei'', a declarat ea.

Vedeta și-a adus aminte de relațiile din trecut, dar mai ales de prima iubire. Despre a suferi în dragoste, aceasta a spus că este ceva normal și recunoaște că a trecut printr-o astfel de experienta.

''Primul iubit l-am avut la 17 ani. Era din Suceava. Am format un cuplu până când am împlinit 20 de ani și am hotărât să mă mut în București, pentru a-mi începe o carieră în muzică.

Citește și Câți bani a câștigat Otilia Bilionera la Survivor și ce și-a cumpărat imediat cum a ajuns în țară 

Nu cred că e cineva care să nu fi suferit nici măcar o dată din dragoste. Este ceva firesc și, oricât de dureros ar părea pe moment, este frumos. E o durere din care ai multe de învățat. Așadar, da, și eu am suferit din dragoste'', declară aceasta.

Otilia este o cântăreață din România ce a atins succesul în anul 2014, atunci când a lansat piesa Bilionera, melodie ce a propulsat-o pe plan internațional.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net