Denise Rifai, adevărul din spatele celor „40 de întrebări”. Care a fost cel mai dificil invitat: „Unii se deschid mai greu…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Denise Rifai (38 de ani) s-a întors în forță cu cel de-al cincilea sezon al emisiunii „40 de întrebări”, difuzată în fiecare duminică la Kanal D. Prezentatoarea a făcut dezvăluiri privind proiectul său TV, dar și despre vacanța care tocmai s-a încheiat, în exclusivitate pentru Click!

Din 25 august, Denisei Rifai a revenit la Kanal D cu noul sezon al emisiunii „40 de întrebări”, în care continuă  să exploreze viețile și carierele personalităților din diverse domenii, oferind telespectatorilor ocazia de a descoperi laturi profunde ale invitaților săi.

Simpatica prezentatoare și-a încărcat bateriile în vacanța, pe care a petrecut-o la malul mării.

„Emisiunea aceasta a devenit un fenomen”

Click!: Denise, a început un nou sezon din emisiunea ta „40 de întrebări...", la Kanal D? La ce să ne așteptăm toamna aceasta?!

Denise Rifai: Am început noul sezon cu rezultate remarcabile, cu interviuri cu femei puternice, care au povești extraordinare de viață. Duminica aceasta, de exemplu, invitata mea a fost Oana Radu, o artistă cu o viață plină de provocări uriașe, iar interviul a fost foarte bine primit de publicul larg.

Vă invit să urmăriți dezvăluirile emoționante de la „40 de întrebări", cu personalități dintre cele mai diverse domenii, așa cum v-am obișnuit deja. Echipa noastră este dedicată sută la sută acestui produs media premium și suntem mândri și recunoscători publicului pentru că e alături de noi de atâta vreme. Emisiunea aceasta a devenit un fenomen încă de la lansare și, iată, am ajuns la cel de-al cincilea sezon, iar fenomenul crește tot mai mult.

Click!: Care a fost cel mai dificil invitat de până acum? Dar cel mai comunicativ?

Denise Rifai: Sunt invitați care, într-adevăr, se deschid în fața oamenilor mai greu, dar e ceva firesc. Cei care vin la „40 de întrebări" sunt puși față în față cu lucruri care au apărut în presă de-a lungul timpului despre ei, îi trecem practic prin întreagă lor viață și, uneori, chiar și ei sunt suprinși de ceea ce simt și de reacțiile lor în timpul emisiunii. 
Eu le mulțumesc invitaților mei pentru curaj și pentru onestitate, pentru faptul că stau în fața oamenilor și spun lucruri despre parcursul lor, unele extrem de sensibile. Nu aș putea să dau un singur exemplu, dar interviurile de la „40 de întrebări" sunt întotdeauna vii, autentice și oferă perspective nebănuite asupra invitaților.

Denise Rifai: „Există invitați care nu au putut veni”

 Click!: Au fost și invitați care au refuzat să vină la emisiune?

Denise Rifai: Există invitați care nu au putut veni până la acest moment, fie pentru că sunt sub contract cu alte televiziuni, fie pentru că au nevoie de timp pentru a decide să „retrăiască" această călătorie prin propria lor viață. De regulă, oamenii acceptă cu drag și vin cu drag la „40 de întrebări", dar emoțiile lor nu sunt deloc ușor de dus și le mulțumesc, ori de câte ori am ocazia, pentru că fac acest lucru împreună cu mine și ne dau șansa să îi cunoaștem. 
Realizarea unei asfel de emisiuni de interviuri reprezintă o mare responsabilitate pentru întreagă noastră echipă. Iar pentru ei, cei care sunt invitați, e un interviu maraton cu o uriaşă încărcătură emoțională.

Click!: Cum te-ai caracteriza în trei cuvinte?

Denise Rifai: Dacă ar fi să mă caracterizez în trei cuvinte acelea ar fi: curaj, onestitate, sensibilitate.

Click!: Care este cea mai bună prietenă a ta din televiziunea Kanal D?

Denise Rifai: Pentru mine e o bucurie să lucrez în echipa Kanal D, mă simt aici că într-o familie și pot spune că oamenii din echipa mea îmi sunt și prieteni. Avem încredere unii în ceilalți, muncim împreună pentru un succes comun, înțelegându-ne misiunea noastră de a aduce publicului acele interviuri revelatoare și experiențe unice în fața micului ecran. Am colegi buni și prieteni buni, iar pentru asta mă declar o norocoasă.

„Ador marea, nisipul…”

 Click!: Cum a fost vara această pentru Denise Rifai? Știu că ai fost în mai multe vacanțe... Care este destinația ta preferată?

Denise Rifai: Ador marea, nisipul și nu aveam cum să nu ajung pe litoralul nostru, măcar puțin în această vară. Am avut o vară plină, cu pregătiri intense pentru proiectul despre care am vorbit mai devreme. Destinația mea preferată va fi mereu inundată de lumina, de soare.

Click!: Cum te vezi peste cinci ani, profesional și personal?

Denise Rifai: Mă văd la fel de interesată de viața cetății, mă văd la fel de implicată pentru ca oamenii să trăiască mai bine și mai informați. Adevărul va fi în continuare esența tuturor acțiunilor mele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
Banner Silviu Mircescu
 Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net