Drama Oanei Roman de la Mineriadă! „L-au otrăvit, apoi a dispărut!” VIDEO

Ultima actualizare:

Oana Roman a trecut printr-o depresie cruntă în adolescență, atunci când a fost lăsată de izbeliște de părinții ei, preocupați la acel moment cu munca și cu treburile țării. Oana și-a luat atunci un cățel s-o scoată din depresie. Acesta, însă, a avut un sfârșit tragic, fiind mai întâi otrăvit, apoi dispărând de tot la Mineriadă.

Oana, alături de Bubble, unul dintre patrupezii săi Sursa: Instagram
Oana, alături de Bubble, unul dintre patrupezii săi Sursa: Instagram

Oana Roman a fost de când se știe o mare iubitoare de animale. Primul câine și-i l-a luat singură în 1999, din Piața Obor, în perioada în care era neglijată crunt către părinții săi, ambii mult prea preocupați cu profesiile.

Petre Roman ocupa atunci funcția de prim ministru, iar Mioara Roman, care era profesoară de limba arabă, avea și ea un program încărcat.

Oana Roman: „M-a scos din depresie! A fost terapia mea!”

Vedeta a trecut atunci printr-o depresie cruntă, iar cățelușul a avut darul să-i aline singurătatea și i-a mai ridicat cât de cât moralul.

Primul câine l-am avut după Revoluție, prin 1990, aveam 14 ani aproape. Mă simțeam foarte singură pentru că ai mei nu mai aveau timp de absolut nimic. Am trecut și printr-o perioadă de depresie foarte urâtă atunci și m-am gândit că singura variantă e să-mi cumpăr un câine.

Câinele acela a fost realmente terapia mea. Erau câini de vânzare la Obor, așa că mî-am dus la Obor să-mi cumpăr câine, habar n-aveam de rasă, de nimic. Am văzut mulți pui de câine și între ei era unu pătat, mic, jigărit. Am zis: eu pe ăsta îl vreau!

L-am luat și când l-am dus la doctor mi-a zis că mi-am luat un dog german arlequin. Mi-a zis că se face de 80 de kilograme și un metru și jumătate înălțime. S-a făcut imens, cât un om, dar căinele ăla dormea lângă patul meu și da nu mă sculam dimineața să-l scot afară se ducea singur la baie și bea apă de la robinet”, a povestit Oana, pentru Click!

Câinele a fost mai întâi otrăvit, iar apoi a dispărut fără urmă la Mineriadă.

„S-a îmbolnăvit foarte tare, au aruncat paznicii de la vilele de protocol otravă. Mi l-au otrăvit. A făcut un hematom la gât imens și a venit doctorul și l-a operat în curte. Mi l-a salvat! După care mi l-au furat atunci când au venit minerii. Nu l-am mai regăsit!”, își amintește vedeta.

Oana Roman are acum am doi câini acasă, pe Bubble, un bulldog francez, care a împlinit 10 ani și care doarme cu ea în pat și pe Luna, un exemplar superb din rasa cane corso, care are doi ani, și care participă deja la competițiile canine cu performanțe uimitoare. Luna face antrenamente zilnic cu Mihai Nae, dresorul de câini al vedetelor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net