Emilia Ghinescu a încins plaja! Cum se menține în formă, la 43 de ani

Emilia Ghinescu a fost la mare cu familia și a încins rețelele de socializare cu pozele în costum de baie pe care le-a postat zilele trecute. Se știe faptul că artista este mereu o prezență plăcută și elegantă și întotdeauna a arătat ca pe podium, iar aparițiile ei au dat dovadă de bun gust. Dar în costum de baie, Emilia Ghinescu este ca o zeiță. Are un trup bine lucrat la sală și de invidiat. Este mamă de trei copii și arătă fără cusur!

Emilia Ghinescu arată extraordinar în costum de baie
Emilia Ghinescu arată extraordinar în costum de baie

Cum se întreține artista și ce face ca să se mențină în formă? Emilia Ghinescu ne-a povestit totul, într-un interviu pe care ni l-a acordat, în exclusivitate! 

La 48 de kilograme, Emilia Ghinescu se simte cel mai bine 

La 43 de ani, Emilia Ghinescu are 49 de kilograme. Cu dietă echilibrată și mult sport. Așa se menține frumoasa interpretă de muzică populară, mama a trei copii, un băiat de 24 de ani, o fată adolescență de 16 ani și încă o fetiță de 6 ani.

„În primul rând vreau să spun că eu mereu am avut grijă de mine, nu acum, în ultimul timp. Acum m-am apucat de sală și am slăbit, am mai slăbit. Dar grasă nu am fost niciodată. Adică nu am depășit 58 de kilograme. Când m-am apucat de slăbit aveam 58 de kilograme, dar întotdeauna am avut grijă de felul în care arăt!

Aveam un prag de 54 de kilograme de care nu reușeam să trec sub nicio formă, indiferent ce regim de slăbire țineam. Și am încercat, credeți-mă, tot ce înseamnă dietă. De fiecare dată slăbeam, până la 54 de kilograme. La 54 de kilograme în momentul în care mă apucam să mănânc mâncare normală sau să mănânc cantitatea normală de mâncare pe care trebuia s-o mănânc, puneam înapoi dublu.

Puneam foarte mult înapoi și am ajuns la 58 kg. Mi-am zis nu asta este calea prin care eu trebuie să slăbesc, trebuie să umblu la cantitate, nu la calitatea mâncării. Și am umblat într-adevăr la cantitate și am început să mănânc mult mai puțin cantitativ”, a povestit, pentru Click!, Emilia Ghinescu.

Cum a trecut artista la mese fixe și sport

„Am mâncat preț de o lună mese fixe, cu gustări, fară să mai ciugulesc între mese și cantitate destul de mică. Am slăbit până pe la vreo 54 și la 54 de kilograme unde aveam eu pragul acela de nu reușeam să-l trec, am început să mă duc la sală și să mănânc, adică îmi înlocuiam mesele, știu că nu este sănătos, dar îmi înlocuiam mesele de mâncare cu batoane proteice. Adică mesele principale".

De exemplu, mâncam o singură masă principală, să zicem și aia era cu carne la grătar și ceva destul de light și puțin. Și când îmi era foame, dacă plecam la evenimente - eu la evenimente nu mănânc niciodată nimic - poate ăsta este cel mai mare ajutor al meu. Faptul că nu mănânc la evenimente nimic. Nu pun în gură nimic, indiferent ce ar fi la masă, nu mănânc. Dimineața când ajungeam acasă nu mai mâncăm la ora aia".

„Aveam în mașină și am și acum în mașină foarte multe batoane proteice, cu calorii foarte puține, gen orez expandat sau batoane fără zahăr cu proteină multă și foarte puțin carbohidrat. Astfel înlocuiam masa când îmi era foame, decât să opresc la benzinărie să iau un sendviș mai bine mâncăm un baton proteic. Așa am slăbit la 50 de kilograme. Și cu sport, am slăbit acum, am 49 de kilograme. Am și 48 câteodată, 49! Am avut și 47, dar eram foarte slabă și toată lumea îmi spunea că sunt foarte slabă".

„Eu mă simt cel mai bine la 48 de kilograme, dar nu stau tot timpul așa. Dimineața, de exemplu, am 48 de kilograme, 48,3-48,5. Acum fac foarte mult sport și cred cu tărie că este cea mai importantă chestie pe care o poate face orice om care vrea să se întrețină: Să facă foarte mult sport!”, a mai declarat Emilia Ghinescu. 

Emilia Ghinescu face sport de patru ori pe săptămână 

Emilia Ghinescu a devenit o împătimită a sportului pe care îl practică extrem de des, și nu doar ea, ci aproape toată familia.

„Eu fac sport de minim 4 ori pe săptămână și stau cam 2 ore în sală, cu minim 30 de minute de cardio, deci stau foarte mult, lucrez foarte mult și intens și asta se vede, se vede pe mine, se vede la brațe, la picioare, se vede faptul că fac sport. Cine se uită la mine își dă seama că merg la sală că se văd mușchii foarte definiți. Sportul, o dietă echilibrată, asta contează foarte mult, să mănânc ceea ce trebuie. Nu spun că nu mă mai răsfăț și eu cu un dulce, dar dulcele ăla pe care îl iau este ori o plăcintă cu mere, ceva light, nu ceva cu foarte multe creme, să fie foarte consistent". 

„La noi în casă toată lumea face sport, nu doar eu! Erika (16 ani) face sport zilnic și ea și ține regim, Sebi, soțul meu, la fel, adică nu e zi de la Dumnezeu să nu se ducă la sală, în afară de duminică, în fiecare zi se duce la sală și le gătesc mâncare pe care să o mănânce atunci, gen la grătar, ceva la cuptor.

Erika are un regim bine stabilit și are alte mese în fiecare seară cu totul și cu totul altă masă, ea își face singură. A împlinit 16 ani. Micuța are 6 ani și trebuie să o băgăm la regim, dar este deocamdată cam micuță și ne gândim să nu îi afecteze creșterea. La noi în casă nu există dulciuri, încercăm să nu cumpăram, să nu vadă nici ea și nici noi să nu avem tentația să mâncăm”, ne-a mai mărturisit frumoasa interpretă de muzică populară.

Copiii nu au moștenit pasiunea pentru muzică

Și chiar dacă are 3 copii, artista ne-a dezvăluit faptul că niciunul dintre ei nu este pasionat de muzică și nu a moștenit calitățile artistice ale mamei sale.

„Niciuna dintre fete nu cântă, nu! Sper ca Anastasia, dar cine știe, vă dați seama ce o mai fi. Fiecare copil este unic în felul lui, iar eu nu am să-i oblig niciodată să facă ceva ce nu își doresc ei! Deocamdată, din cei mari, mă refer la băiat și la Erika, niciunul nu își dorește să cânte muzică populară. Să cânte pe scenă, să apară la televizor. Am văzut că Anastasia (6 ani) este mai dornică de a apărea cu mine pe scenă, de a merge cu mine la televiziuni, îi place ideea, dar nu știu ce va mai fi.

Băiatul meu are 24 de ani, trebuie să dea licența pe 12 iulie, a terminat facultatea, e mare. Nu are pasiuni în domeniul muzical, merge cu mine la evenimente și mă ajută pe mine, conduce și merge tot timpul cu mine la evenimente, dar să cânte nu.  Lui îi place foarte mult tot ce ține de mașini, se ocupă de transporturi intern - internațional, are o afacere de la taică-su pe care o gestionează cât de cât, îi place tot ce ține de calculatoare”, a spus artista pentru Click!.

Cum sună vara asta pentru Emilia Ghinescu! Artista nu are timp de vacanțe

Emilia Ghinescu are o vară încărcată, dar se va mai răsfăță din când în când câteva zile la mare, acolo unde are și un apartament de care se vor bucura din plin fetele ei.

„Nu avem timp să plecăm în concediu pentru că eu cânt, cânt inclusiv în postul acela al Sfintei Marii, pentru că au fost evenimente care s-au anulat, de 2 ani de zile tot le mutăm, le mutăm, și sperăm din tot sufletul că anul asta să le putem face, să scăpăm și noi, să scape și oamenii de grija asta.

Nu o să plecăm în concediu, dar fetele vor sta toată vacanța la mare pentru că noi avem acolo un apartament și stau tot timpul la mare, de când iau vacanță până când vin acasă ca să meargă la școală.

Anastasia anul acesta este clasa zero, Erika trece clasa a XI-A. Anul viitor va fi un an mai greu și pentru Erika, deja începe să învețe foarte mult, ea vrea să facă medicină și face de acum meditații pentru intrarea la facultate, un an mai greuț. Și peste doi ani și mai greu, va avea admitere, bac, anul asta vrea să se mai bucure de mare. Mă duc și eu, soțul meu nu iubește marea, soarele, suferă foarte mult de căldură. Eu mă mai duc la ele când am liber 2-3 zile, ne plimbăm între mare, Pitești și București”, ne-a mai spus Emilia Ghinescu, despre programul ei din această vară.

Andreea Raicu arată incredibil, la 44 de ani! 

La 44 de ani, Andreea Raicu arată demențial. Vedeta se află încă într-o vacanță în Grecia, Creta, acolo unde se relaxează pe gustul ei și de unde postează fotografii provocatoare, în care își arată silueta de invidiat.

Chiar dacă i s-a rătăcit bagajul, Raicu a impovizat ținutele vestimentare și a declarat că în întotdeauna își ia la ea un bagaj de mână în care pune câteva lucruri necesare la nevoie, cum a fost cazul acum. Andreea Raicu are un stil de viață sănătos și face multă mișcare. Ea a avut întotdeauna un trup fără cusur.

Anamaria Prodan, un trup fără cusur 

Anamaria Prodan e pe cai mari la 49 de ani. Arată ca o adolescentă și are un trup de parcă ar fi sculptat.

Face multă mișcare, consumă în jur de 3 litri de apă pe zi, face proceduri și tratamente corporale și are grijă să mănânce sănătos. Iar din când în când sexy impresara de fotbaliști mai face schimb de haine cu fetele ei.

Andreea Bănică a găsit elixirul tinereții! 

Andreea Bănică are și ea o siluetă de vis la 44 de ani și se pozează în costume de baie minuscule și decupate.

Mamă a doi copii, Andreea Bănică nu poate decât să se mândrească cu corpul său pe care și-l întreține prin sport, alimentație sănătoasă, fără dulciuri și prăjeli și tratamente corporale. Rezultatul este vizibil cu ochiul liber. În plus, celulita se ține încă departe de Andreea Bănică.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net