Gabriel Dorobanțu a împlinit 70 de ani. Cât de transformat este acum celebrul artist

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Îndrăgitul solist Gabriel Dorobanțu, care ne-a încântat ani la rând cu șlagărele pe care le-a lansat de-a lungul timpului, a împlinit pe 3 ianuarie frumoasa vârstă de 70 de ani, însă nu vrea să facă mare tam-tam pe tema asta.

După sesiunea de Sărbători care a fost cu muncă, pentru că inclusiv de Revelion a avut evenimente, Click! a stat de vorbă cu Gabriel Dorobanțu, interpretul șlagărului "Hai, vino, iar în gara noastră mică” cum se simte la 70 de ani, care mai este relația lui cu colegii de breaslă, dar și ce se întâmplă nou în viața lui.

De ce nu-și sărbătorește Gabriel Dorobanțu ziua de naștere?

„Ziua numelui mi se pare grozavă ca sărbătoare, port nume de sfânt, Sfântul Arhanghel Gabriel, care aduce mereu veştile bune. Şi asta mi-a dat bucurie şi satisfacţie că pot să fiu o lumină pentru cei care sunt prieteni cu mine, acelora cărora pot să le trimit un mesaj.

Când este vorba de ziua mea de naștere mă cam întristează, pentru că nu fac parte dintre aceia care se bucură că-și adună suma de ani și se bucură că au făcut suta de ani. Nu, departe de mine gândul acesta.

Mai ales că ziua mea e pe 3 ianuarie, când lumea abia se trezește din mahmureală, când nu mai este nimic pe galantare, când dacă vrei să-ți tratezi cu ceva musafirii, nu mai poți pentru că ai mâncat tot de Crăciun și Revelion, nu mai gătește nimeni.

Nu-mi țin telefonul închis, răspund la nenumăratele telefoane, dar mi se descarcă telefonul de multe ori. De ziua mea îmi doresc să am prietenii și admiratorii aproape, pentru că ei m-au susținut întotdeauna. Și îmi doresc să fiu sănătos să pot să îmi fac mai departe planurile pe care le am pentru munca mea. În rest, mari dorințe nu pot să le spun, pentru că ceea ce mi-am dorit s-a împlinit.”, ne-a spus Gabriel Dorobanțu.

„Mi-am dorit să fiu cântăreț și vedetă de când eram copil, iată-mă că sunt, mi-am dorit să nu stau în Bucureșți, bine că am plecat de acolo. Mi-am dorit să am confort și să trăiesc liniștit, în perioada asta de viață, pe care nu știu cum o numiți voi, dar este tare frumoasă.

Și, mai mult, ce poți să ți dorești? Prieteni printre colegii mei, pentru că am și ținut legătura cu ei, vorbesc cu ei. Eu fac parte dintr o generație cu care am avut legături bune unii cu alții și invidie nu a existat, a existat o competiție, cum era și normal. Și am învățat unii de la alții. Iar acest lucru m-a încurajat.

Noi ne iubim foarte mult, ne respectăm foarte mult, și faptul că după atâta timp ne-am recunoscut talentul unul altuia, înseamnă foarte mult. Pentru că trebuie să-ți ocupi locul în rândul celor cu care muncești.”, ne-a spus Gabriel Dorobanțu.

„Publicul își are locul lui, dar poate să spună la un moment dat ce îi place și ce nu. Dar sunt colegii tăi, au ceva, pentru că ești mereu alături de ei și trebuie să-i câștigi. Și dacă nu-i câștigi și pe ei cu seriozitate și trăire, nu ai cum să exiști. Mă înțeleg bine și sunt bun prieten cu Mirabela Dauer, Dida Drăgan, Stela Enache, Silvia Dumitrescu, ne telefonam des, glumim, ne supărăm și ne împăcăm, ne distrăm, glumim, dar sunt colegii mei și au un loc in inima spectatorilor.", a povestit Gabriel Dorobanțu, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pepe te cunosc de undeva despre andreea balan jpeg
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
Banner Silviu Mircescu
 Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net