Corina Chiriac și Gabriel Dorobanțu se întorc pe scenă la 70 de ani!

#Exclusiv Click!

După doi ani de pandemie și spectacole anulate iată că revine totul la normal. Pentru Corina Chiriac și Gabriel Dorobanțu, această pauză a fost mană cerească pentru că au avut timp să se mai ocupe şi de plăcerile lor, după o viaţă întreagă dedicată scenei. Solista ne-a povestit că și-a renovat balconul și casa, iar Dorobanțu s-a ocupat de casa de la munte.

image
Corina Chiriac şi Gabriel Dorobanţu

Îndrăgita solistă Corina Chiriac, care s-a retras din televiziune chiar înainte de pandemie, are acum program non-stop, în ciuda faptului că anul acesta va împlini 73 de ani. Diva anilor 80, se pregătește să revină, în această lună, la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, mai precis pe scena Teatrului de Vară Herăstrău.

Citeşte şi: Show fabulos Corina Chiriac, la TIFF 2022: „Măi, arăt bine în rochia asta?”

"Piesa «Ce mică-i vacanţa mare!» se va juca pe 9, respectiv 30 iulie și o va avea pe Corina în distribuție. «Ce mică-i vacanţa mare! » este şi titlul unuia dintre cele mai îndrăgite şlagăre pe care Corina Chiriac îl lansa acum aproape patru decenii. Spectatorii vor avea ocazia să îl fredoneze împreună cu invitată noastră specială, alături de alte refrene îndrăgite, la Teatrul de Vară Herăstrău!", spune Vasile Muraru, directorul teatrului.

„Era o vară toridă, în 1983, când am intepretat pentru prima dată această piesă, la celebra emisiune-concurs „Şlagăre în devenire”, acompaniată la pian de compozitorul Ion Cristinoiu” – îşi aminteşte Corina Chiriac.

Citeşte şi: Corina Chiriac, o frumusețe atemporală! Apariția fermecătoare la Gala Femeilor Remarcabile

Şi, cum nimic nu e întâmplător, acea ediţie a avut ca temă vara românească şi s-a desfăşurat la Teatrul de Vară «Soveja» din Constanţa, care a fost inaugurat chiar atunci! Piesa a luat premiu, a devenit peste noapte şlagăr şi am cântat-o mereu, şi vara, şi iarnă, de sute de ori! Abia aştept să ne întâlnim cu toţii în miez de vară, la Teatrul de Vară „Herăstrău”, să cântăm şi să ne bucurăm de revederea cu publicul şi cu artiştii Teatrului „Tănase” de care mă leagă cele mai frumoase amintiri!”, spune ea.

Omagiată pentru întreaga activitate la Gala TIFF

image
Corina şi Gabriel, în tinereţe

Corina Chiriac a tot fost pe drumuri vara această, după revenirea la viaţa de dinainte de pandemie. Pe 17 iunie solista a fost invitată să cânte într-un recital extraordinar la deschiderea oficială  TIFF 2022! Puțini știu că artista care a încântat generații întregi de români cu vocea sa inconfundabilă este şi absolventă de Teatru.

Lansată deja în carieră muzicală, care avea să devină una fabuloasă, Corina Chiriac a fost protagonista a sute de producții TV, radio și filme artistice. De aceea, marea artistă a fost omagiată pe scena Galei TIFF 2022 și a primit o distincție specială, acordată în onoarea celor peste cinci decenii de activitate artistică remarcabilă și susținută.

Şi Corina nu este singura artistă care revine pe scenă la vârsta a treia. Pe 16 iulie va avea loc şi premieră “Astă-seară... fără măști!” unde invitat special al spectacolului este îndrăgitul interpret de muzică ușoară Gabriel Dorobanțu (69 de ani).

Citeşte şi: FOTO Gabriel Dorobanțu a scos-o pe Marina Voica la un suc. Ținuta solistei, lecție de curaj și de stil la 84 de ani

„Abia aştept reîntâlnirea cu publicul de la Revistă și să fiu alături de prietenii mei de la Teatrul „Tănase”!”, spune el. Cei doi au făcut de multe ori duete, iar ultima revedere a fost la tv, la emisiunea “Opriţi timpul” pe care Corina a prezentat-o peste 10 ani la Naţional tv. Acum se vor întâlni toată vara la spectacolele de revistă atât de îndrăgite de public.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
Corentin Moutet  Foto Gettyimages (1) jpg
Brexit FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj