Gianina Corondan, OUT din televiziune? A rămas fără niciun proiect, după 20 de ani de carieră: „Nu mă duc pe orice”

#Exclusiv Click!

Gianina Corondan (52 se ani) a fost și este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România. Contactată de Click!, vedeta ne-a dezvăluit că în prezent nu este implicată în niciun proiect de televiziune, însă nu ar spune „nu” unei noi oferte de lucru care să o „coafeze”.

Gianina Corondan și-a făcut debutul în lumina reflectoarelor în producția de succes „Școala Vedetelor”, sub bagheta lui Valeriu Lazarov, după care au urmat mai multe producții de televiziune cum ar fi „Generația Pro” sau „Stele de 5 stele”.

De asemenea, Gianina Corondan a prezentat și producția de televiziune „Ora G”, de la TVR. Însă, pe lângă colaborarea longevivă pe care a avut-o cu Televiziunea Română, Gianina Corondan a colaborat și cu Antena 1, unde a intrat în culisele emisiunii „Te cunosc de undeva!”.

Ce s-a ales de Gianina Corondan, după ce n-a mai apărut pe sticlă

De asemenea, vara trecută, Gianina Corondan a avut un proiect și la Prima TV care s-a intitulat „Destinația anului 2022”, unde vedeta trebuia să meargă prin toată țara să filmeze în diferite regiuni, însă care nu a mers prea bine din punct de vedere al audienței. Contactată de Click!, Gianina Corondan ne-a explicat ce face, în prezent, de când nu mai apărut pe micile ecrane.

„Am o mulțime de lucruri în perioada următoare de făcut, sunt implicată în diferite proiecte. Când revin în TV? Ce vouă vi se mai pare acum televiziunea o chestie mișto?! În prezent eu mă desfășor în mediul online, aici un mesaj ajunge mult mai repede la public decât prin intermediul televiziunii. Televiziunea este mai greoaie, trebuie respectați foarte mulți pași până se transmite un mesaj pe când în online totul este mult mai rapid și mai ușor.

Însă, nu zic „niciodată”, „niciodată” când vine vorba de un proiect de televiziune. Nu se știe! În momentul de față sunt proiecte destul de subțirele în televiziune și eu nu mă duc chiar pe orice. Am peste 20 de ani de experiență în acest domeniu și știu cam despre ce este vorba în această industrie”, a declarat pentru Click! Gianina Corondan.

Gianina Corondan, talie de manechin

Vedeta, pe lângă faptul că este o profesionistă atunci când vine de cariera sa, ea mai arată și impecabil. Are un trup de puștoaică de 25 de ani!

„Ce să vă zic, mănânc normal, îmi amintesc mereu că echilibrul este normal, la sală mai mergeam înainte de pandemie, acum fac doar acasă sport. Fac câte 15 minute de mişcare, nu am o rutină, merg cu bicicleta, pe jos, alerg, nu e nici un secret. E şi vorba de gene, de moştenire genetică. Chiar dacă mai iau în greutate câteodată, mai flămânzeam când era cazul. Sunt ca un hopa mitică, schiez, dar mereu iau lecţii sau merg pe derdeluşul de începători, nu sunt expert”, ne spunea Gianina Corondan, în urmă cu puțin timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net