Ioana Dichiseanu, cucerită pe viață de soțul ei, Adrian Artene. Gestul impresionant făcut de jurnalist

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ioana Dichiseanu este fără doar și poate o femeie norocoasă. Pe lângă faptul că are doi părinți faimoși, respectabilul actor Ion Dichiseanu, plecat mult prea devreme dintre noi, și pe Simona Florescu, o celebră cântăreață. Însă norocul frumoasei artiste nu se oprește aici, căci are o voce fantastică și o familie superbă. Soțul Adrian Artene este cel mai mare susținător al ei.

Ioana Dichiseanu, pe scenă cu mama și fiica sa, Anastasia

Click! a stat de vorbă cu Ioana Dichiseanu chiar în Ajun de Crăciun, astfel că am nimerit într-o forfotă mare în familie, mai exact martori la siropoase declarații de iubire și credință veșnică. Cântăreața face echipă bună cu soțul ei, Adrian Artene, care nu doar că o încurajează în meseria de artist, însă se și dedică în promovarea ei. 

Ioana Dichiseanu și Simona Florescu vor împărți scena la Vălenii de Munte, de Revelion, iar Adrian Artene va fi pe post de organizator al întregii echipe, căci și micuța Anastasia va fi pe scenă pe post de balerină.

Citește și: Ioana Dichiseanu intervine în „scandalul” Delia! „Sunt persoane care nu au instinctul matern dezvoltat”

„O să cântăm eu și mama, așa că o să fim colege. Anastasia va avea ea și ea spectacol, ea este în corpul de balet. Noi cântăm și ea dansează. Dar toată vara, pe litoral, ea a dansat. S-a băgat în toate spectacolele.

De data asta, sper ca Adi să nu se supere pe mine, însă va fi pe post de șofer și cameraman. Anul ăsta, la final, nu muncește, muncește pentru mine. Când e dragoste nimic nu-i imposibil. Este un soț devotat, iar în limita timpului pe care îl are, chiar se implică în viața noastră și mă ajută cu absolut tot. Voi cânta Fado, dar voi avea și alt repertoriu cu alte melodii tot în portugheză.”, ne-a declarat Ioana Dichiseanu, în exclusivitate.

Artista, care cântă perfect fado, un stil muzical deloc ușor, ne-a mai spus că în primăvară pregătește Festivalul Ion Dichiseanu, ediția a II-a, dar și câteva spectacole. Urmează și un eveniment în Portugalia, țara mamă a muzicii fado, acolo unde speră să aibă un spectacol grandios.

Iată și: Ce frumoase sunt fiica și nepoata regretatului Ion Dichiseanu! Cum au apărut Ioana și Anastasia?

„La vară voi cânta din nou cu mama, însă la primăvară, în mai, vom realiza festivalul ion Dichiseanu, la Adjud. Am niște proiecte legate de Portugalia, sper să fie realizate. Nu depinde doar de mine, sunt alte lucruri la mijloc, depinde de instrumentiști, este important acest aspect, în Portugalia, sa le cânți pe negativ. Un spectacol, însă totul ține de instrumentiști.”, a mai spus Ioana Dichiseanu.

Ioana Dichiseanu, cucerită pe viață de Adrian Artene

Sărbătorile sunt în familie pentru familia Dichiseanu-Artene, așa că vor fi alături cu toții.„De sărbători o să petrecem acasă, cu părinții lui Adi. Așa e cel mai bine, în familie. Suntem foarte bine.”, ne-a mai spus Ioana.

Artista ne-a mărturisit și care este cel mai frumos lucru pe care Adrian Artene l-a făcut pentru ea și cum a reușit să o cucerească pentru totdeauna.

„Adi este romantic, mi-a dedicat poezii, face gesturi extraordinare față de mine. El mă cucerește în fiecare zi cu gesturi mărunte. Mă iubește și eu îl iubesc și ne dorim să fim împreună mulți ani, să ne dea Dumnezeu sănătate. Respectul este cel mai important, el mi-a arătat respect în foarte multe situații, însă situația care mi-a arătat cel mai mare respect a fost atunci când s-a întâmplat cu tata. E mult mai important. A fost un sprijin real pentru mine.”, a spus emoționată Ioana Dichiseanu.

După cum mulți dintre voi știți, cântăreața și Adrian Artene, jurnalist și director Gândul Media, au o fiică, pe Anastasia, acum în vârstă de 6 ani. Cei doi s-au ocupat exclusiv de creșterea micuței.

„Eu stau cel mai mult lipită de ea, pentru că așa îmi place. Dacă se ivește ceva, ori e mama, ori Adi. Nu avem ajutoare, nu avem bone. Am preferat așa, pentru că totul e mai sigur când stă doar mama, că mama e numai una. Depinde de serviciul fiecăruia, pe mine m-a ajutat faptul că am putut să stau acasă. Ea vreau să spun că are răbdare mult, inclusiv când mergem în studio. Eu eram mai dificilă, mă tăvăleam pe jos când voiam ceva.”, ne-a mai spus Ioana Dichiseanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bullying bataie copii elevi FOTO Shutterstock jpg
alfred bulai acuzat abuzuri sexuale 1 logo webp
Banner Denise Rifai
Banner Vica Blochina
image
actualitate.net
image
actualitate.net