Tabloul de familie perfect. Ioana Dichiseanu, superbă la brațul lui Adrian Artene. Micuța Anastasia le seamănă leit

Ultima actualizare:

Ioana Dichiseanu a oferit o nouă lecție de eleganță la brațul soțului ei, jurnalistul Adrian Artene. Minunatul cuplu a fost însoțit la un eveniment special și de fetița lor, Anastasia. În vârsta de doar 6 ani, micuța seamănă leit cu frumoasa ei mămică.

Tabloul de familie perfect! Foto: colaj/Facebook Ioana Dichiseanu
Tabloul de familie perfect! Foto: colaj/Facebook Ioana Dichiseanu

Ioana Dichiseanu, Adrian Artene și Anastasia au creat tabloul perfect de familie la Muzeul Național Cotroceni, unde recent a avut loc Centenarul Încoronării Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria,

Cei trei au oferit o lecție de bun simț și eleganță. La evenimentul din Capitală, fiica Maestrului Dichiseanu a ales o ținută neagră, în timp ce partenerul ei a venit într-un costum alb. Cireașa de pe tort a fost fetița lor, Anastasia, care a purtat o rochiță cu alb și negru, pentru a întregi perfect această imagine superbă de familie.

Ioana Dichiseanu, Adrian Artene și micuța Anastasia au furat toate privirile la un eveniment din Capitală

Evenimentul de la Muzeul Cotroceni a avut loc pe 4 noiembrie, iar imaginile elegante au fost publicate de Ioana Dichiseanu pe contul ei de Facebook. 

„Am avut onoarea de a fi invitați la Centenarul Incoronarii Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria. Totul a fost minunat!

Noi am avut onoarea de a o cunoaște personal pe Regina Ana. Ce om minunat! Mulțumim pentru invitație”, se arată în mesajele postate de soția jurnalistului Adrian Artene.

Moment special în viața Ioanei Dichiseanu

Ioana Dichiseanu (35 de ani)
Ioana Dichiseanu (35 de ani)

Pe 22 octombrie, Ioana Dichiseanu a împlinit 35 de ani. Vedeta a ales să-și serbeze ziua de naștere în familie, alături de soțul ei, jurnalistul Adrian Artene (45 ani), mama ei, Simona Florescu, și fiica ei, Anastasia.

Din păcate, momentul special a fost cuprins și de un mare regret. Ioana a vorbit cu Click! despre absența maestrului Dichiseanu, care a decedat în urmă cu doi ani.

„Este a doua anivesare pe care o am fără tata! Fiind obișnuită întotdeauna... Ai mei mă întrebau "Vrei să îți serbezi  ziua tu cu prietenii, vrei să îți facem ziua separat? Sau vrei să o serbăm împreună?". Adică pe 20 octombrie, când era ziua lui.

Și întotdeauna, adică în majoritatea cazurilor, alegeam să o serbăm împreună și atunci marea petrecere era pe 20 octombrie. Era o atmosferă de nedescris! De poveste!”, ne-a mărturisit Ioana Dichiseanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net