Ce frumoase sunt fiica și nepoata regretatului Ion Dichiseanu! Cum au apărut Ioana și Anastasia?

Ultima actualizare:

Ioana Dichiseanu a început anul cu dreptul și a lansat un album Fado, muzica fiind marea ei pasiune. Recent, în mediul online, ea a anunțat că a avut câteva concerte vara aceasta și că urmează să susțină și alte reprezentații pe litoral.

Mai mult, pe lângă succesul pe care îl are pe plan profesional, Ioana Dichiseanu se poate considera o femeie norocoasă și la capitolul viață de familie! Îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă, cu crăptărură pe picior, Ioana Dichiseanu și-a asortat nuanța rujului roșu, mai ceva ca bolizii Ferarri, la sandale.

S-ar putea să te intereseze: Fiica lui Ion Dichiseanu, lacrimi și durere sfâșietoare: «Mi-e dor de tata!»

Nici fetița ei nu s-a lăsat mai prejos și putem spune că, detașat, îi calcă pe urme la capitolul frumusețe dacă nu, fără să fim răutăcioși, este chiar probabil să o depășească! Nepoata regretatului Ion Dichiseanu, Anastasia, a purtat o rochie în nuanțe pastelate, de vară, și o pereche de sandale aurii.

În familia Dichiseanu sunt numai artiști!

Ion Dichiseanu, unul dintre cei mai mari actori români, a fost căsătorit cu Simona, care activează în domeniul muzical. Ioana, fiica lor, a moștenit talentul artistic și acum a decis să își urmeze pasiunea și cântă muzică Fado. Se pare că și fetița Ioanei și a lui Adrian, care și-a lansat recent propriul podcast, are de gând să activeze tot în domeniul artistic.

Nici acum nu au trecut peste moartea artistului: EXCLUSIV Ioana Dichiseanu, despre dorința neîmplinită a tatălui ei: «Nu a mai fost să fie»

Anastasia este pasionată de dansuri și, potrivit mamei sale, este și talentată. Are o singură problemă, însă: este foarte emotivă, motiv pentru care îi e greu să danseze, cel puțin deocamdată, în public.

„Mi-a zis că atunci când îi mai trec emoțiile, o să danseze. Tata întotdeauna, înainte să intre în scenă, avea emoții. Cred că ține de un respect pe care îl avea față de public”, a spus Ioana Dichiseanu despre fiica ei, Anastasia, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net