Jazzy Jo, dependent─â de adrenalin─â: ┬ź╚śi m├óine a╚Ö pleca ├«n Asia Express┬╗

Solista care particip─â la ÔÇ×Te cunosc de undeva" ╚Öi ├«nainte a fost la ÔÇ×X Factor" iube╚Öte adrenalina ╚Öi reality showurile. Spune c─â ├«n ÔÇ×Asia Express" s-ar duce f─âr─â s─â clipeasc─â, mai ales c─â acum face echip─â cu simpaticul Zarug care a bifat aceast─â emisiune concurs anul trecut.

image
Jazzy Jo

Jazzy Jo sau Ioana Sihota pe numele ei adev─ârat ne-a dat mai multe detalii despre ce se ├«nt├ómpl─â ├«n via╚Ťa ╚Öi ├«n cariera ei ├«n acest moment.

Ce mai faci Jazzy Jo?

Vin de la repeti╚Ťii, de la ÔÇ×Te cunosc de undeva". ├Änc─â fac repeti╚Ťii, ceea ce este absolut fantastic. ├Ämi place de ├«nnebunesc! S─âpt─âm├óna aceasta, film─âm Galele 8 ╚Öi 9. Pe urm─â, mai r─âm├óne Finala, pe 31 mai. Unde, sper s─â intru ╚Öi eu cu al meu coleg Zarug.

De c├ó╚Ťi ani v─â ╚Öti╚Ťi?

Noi ne-am ├«nt├ólnit prima oar─â la o alt─â emisiune ├«n care eu eram ├«n juriu ╚Öi Zarug era concurent. Mi-a pl─âcut de el de am ├«nnebunit. De atunci, am mai vorbit din c├ónd ├«n c├ónd pe Instagram. I-am dat like-uri, ╚Öi el mie. Concret, c├ónd mi s-a propus treaba asta, zic, eu ├«l ╚Ötiu pe om, ÔÇ×artistic─ârie" maxim─â. Ni s-a propus, ╚Öi mie, ╚Öi lui, ╚Öi am zis am├óndoi ÔÇ×Da", din start. ╚śi, iat─â-ne ├«n echip─â!

Jazzy Jo si Zarug jpg
Jazzy Jo și Zarug fac echipă la Te cunosc de Undeva

Cine ╚Ťi se pare c─â sunt rivalii vo╚Ötri cei mai de temut la emisiune?

N-avem niciun rival! Acum, lăsând orice fel de glumă la o parte, sezonul ăsta este atât de special! Sunt oameni noi, sunt oameni extraordinar de mișto. Cumva, toată lumea a spus că este cel mai bun sezon de până acum.

Cred c─â suntem at├ót de diferi╚Ťi, ├«nc├ót nu se pune problema de rivali. Pentru c─â, uite, Alexia ╚Üalavutis ╚Öi Dima Trofim au avut numai momente din astea, cu mici excep╚Ťii, de mare virtuozitate coregrafic─â. La noi, a fost unul sau dou─â. Am avut mai mult momente de stare, de emo╚Ťie ╚Öi nu putem compar─â. ╚śi fetele, ÔÇ×Odagioaicele", vorba lui Carmen, sunt foarte bune, au avut tot felul de nebunii. O s─â vede╚Ťi. ├Änc─â nu ╚Ötiu ce s-a difuzat ╚Öi ce nu. S─âpt─âm├ón─â aceasta e a treia edi╚Ťie. Ne distr─âm, e foarte frumos!

Jazzy Jo se g├ónde╚Öte la vacan╚Ť─â, dar mai are multe proiecte de terminat

Ce planuri ai dup─â terminarea emisiunii?

├Äntr-un final, o s─â facem albumul. Am f─âcut c├óteva piese ╚Öi, acum, m─â hot─âr─âsc ce dau la postproductie, pentru primul single. ├Ämi doresc foarte mult s─â r─âm├ón ├«n televiziune ╚Öi am c├óteva op╚Ťiuni. A╚Ötept s─â se confirme. ╚śi, ├«n prim─â instan╚Ť─â, m─âcar o vacan╚Ť─â de 3 zile.

image
Jazzy Jo al─âturi de Cornel Ilie de la Vunk

Ai o pies─â nou─â, deci? O lansezi?

Un cântec. Lucrez la el. Dar încă nu am dat închidere de sezon, să știu că nu mai avem nimic de făcut și să pot pleca liniștită. Nici nu vreau, până la urmă, să plec.

Dar, nu te vedeai într-un loc mai sălbatic, în Asia sau Africa?

Uau! ├Ämi doresc, de mult, s─â merg ├«n Asia. Cred c─â sezonul nou a fost deja hot─âr├ót. Nu ╚Ötiu sigur despre ce e vorba, dar dac─â primesc invita╚Ťia, plec ├«naintea tuturor. ├Ämi doresc de mult timp ÔÇ×Asia Express", a╚Öa cum mi-am dorit ╚Öi ÔÇ×Te cunosc de undeva". Mi-am dorit s─â fiu la ÔÇ×Te cunosc de undeva" de vreo 7 ani.

image
Jazzy Jo este foarte fericit─â c─â face parte din echipa TCDU

Ce-╚Ťi dore╚Öti, se ├«ndepline╚Öte.

Doamne Ajut─â!

Deci, urmează albumul. Concertele au început?

Da. Iubesc ritmul ăsta, îmi place. În doi ani de pandemie am suferit groaznic din cauza asta.

Show-ul Mamma Mia s-a întors?

Nu ╚Ötiu ce s─â spun. Sunt foarte trist─â pe subiectul ─âsta. Sper s─â se reia. Momentan, s─â vedem care e faza cu s─âlile. Asta a fost problema la noi, ├«n afar─â de pandemie, care este o problem─â general─â. S─âlile. Ca s─â ├«l po╚Ťi face at├ót de mare ╚Öi ÔÇ×wow" cum merit─â s─â fie, ├«╚Ťi trebuie o sal─â ╚Öi o scen─â pertinent─â pentru tot panoul ─âla de leduri. ├Än ╚Ťar─â, cred c─â exist─â dou─â sau trei.

Cu fostele colege din pies─â te-ai mai v─âzut?

Cu Tinca (Ecaterina Tugulea, n.r.) m─â v─âd c├ót de des putem. Cu Anca ╚Üurca╚Öiu ╚Öi cu Lori m-am v─âzut. Dac─â tot lucrez la Antena 1, cu Lori m-am v─âzut mai des. Trei dintre colegii no╚Ötri din coregrafie sunt ╚Öi la ÔÇ×Te cunosc de undeva". Dup─â aia, aproape oriunde m─â duc, g─âsesc c├óte un coleg. ╚śi c├óte un prieten, e adev─ârat.

Cu Alexia și fetele Odagiu te știai?

Da. M─â ╚Ötiu cu toat─â lumea. Cu Romic─â nu m─â ╚Ötiam, personal. Am avut primul contact mai dubios, dar acum suntem mega ├«ndr─âgosti╚Ťi unul de cel─âlalt. Se tot declar─â asta, ├«n toate emisiunile, ╚Öi eu ├«mi declar dragostea fa╚Ť─â de el. S-a lipit extraordinar de mine. ╚śi nici cu Carmen Chindri┼č nu m─â cuno╚Öteam p├ón─â acum. Este de o fine╚Ťe extraordinar─â. S-a adaptat destul de greu ╚Öi este destul de greu cu Romic─â, care este el ├«nsu╚Öi un show total. Nimeni nu are cu nimeni nicio problem─â. Eu nu am mai ├«nt├ólnit a╚Öa experiment ╚Öi proiect, ├«n care s─â m─â ├«n╚Ťeleg bine cu toat─â lumea.

  Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
ioana nastase fiu3 webp
foto 1   analia selis jpeg
zavoranu bogdan furtuna jpg
cove si sotia in turcia JPG
luhan petrru maldive JPG