Momente de panică pentru fiul lui Vlad Miriță! Soția artistului era să facă stop cardiac

#Exclusiv Click!

Pe 2 august, Vlad Miriță  își sărbătorește ziua de naștere. Artistul împlinește frumoasa vârstă de 42 de ani și se declară împlinit și fericit.

Dar și mai bucuros ar fi dacă ar avea o familie mai numeroasă cu încă un copil sau, de ce nu, vreo 3, cu care s-ar putea juca încântat fiul său, Iustin, de 5 ani și jumătate, care le dă palpitații și bătăi de cap părinților săi. Vlad Miriță a dat din casă pentru Click despre ultima boacănă a băiatului său, cea mai tare dintre ele, care i-a făcut soția, pe Maria, să aibă inima în gât. Are multe proiecte, o căsnicie care va fi și ea sărbătorită pentru cei 7 ani, și o fermă de animale pe care o reorganizează și care este una dintre afacerile familiei.

Vlad, cum arată perioada asta pentru tine, profesional și personal vorbind, cât de încărcată?

Luna august este destul de încărcată. Aveam deja programate mai multe evenimente peste care au venit încă două amânate din iulie.

Tot în august pe partea de business am câteva obiective importante. Și mai e și ziua mea.

Chiar! Pe 2 august împlineșți o frumoasă vârstă, 42 de ani! Ce anume ți se pregătește din partea familiei, simți că se complotează în acest sens?

Exact ce spuneam. De obicei soția face surprize - deci n-ar fi exclus să facă ceva și anul ăsta. 

Ce știu sigur este că la final de august a pregătit ceva pentru aniversarea noastră, pentru că împlinim 7 ani de când ne-am căsătorit. 

Ce cadou aniversar îți dorești de ziua ta? Cine îți face, de fapt, cele mai frumoase daruri?

Cel mai frumos dar este să simți că ești iubit...și soția mea îmi face acest dar într-o formă sau alta de fiecare dată.

Și în general întreaga familie plus toți prietenii mei mă sună, îmi urează, îmi dau mesaje de suflet...Sunt binecuvântat cu o familie frumoasă și prieteni buni! 

Cât de împlinit și fericit ești acum, la această vârstă? Ți s-a îndeplinit tot ce ți-ai propus? ce îți mai dorești pentru tine și familia ta de acum încolo?

Când primesc o astfel de întrebare de obicei răspund așa: "întotdeauna e loc de mai bine, dar și de mai rău".

Încerc mereu să țin vie bucuria pentru ce am dar și o dorință firească de mai bine, pe toate planurile.

Sunt fericit că sunt în general sănătos, ai mei sunt bine și nu ne lipsesc chestiuni esențiale... și pentru asta dăm "Slavă Domnului”, cum spune românul.

Aniversarea te va prinde pe scenă? Cum îți dorești să marchezi momentul și să te sărbătorești?

Ziua mea anul ăsta pică în cursul săptămânii, nu sunt pe scenă, dar foarte posibil să fiu la TV să promovez un eveniment important ce are loc pe 5 august, “O seară în parc”, alături de nume mari ale muzicii românești, într-un loc special pentru mine. Teatrul de Vară Herăstrău, pe care în 2009 eu l-am redeschis după mai bine de 20 de ani de inactivitate cu un concert de mare anvergură sub bagheta Maestrului Daniel Jinga, astăzi Managerul General al Operei Naționale. L-am avut atunci invitat special pe Alexandru Arșinel, managerul Teatrului de Vară la momentul respectiv. Iată că mă întorc după 14 ani în frumosul Teatru de Vară la invitația Maestrului Eugen Doga cu ocazia unui concert extraordinar împreună cu mari artiști ai scenei românești, precum: soprana Iana Novac, Natalia Barbu, Pasha Parfeni, Paula Seling, Damian Drăghici, Cristina Scarlat, Bogdan Mihai, Mariana Bulicanu și orchestra Teatrului Național de Operă și Balet din Chișinău, sub bagheta dirijorului Dumitru Cârciumaru.

Ai timp și de concediu vara asta? Pentru ce destinație s-a votat?

Am reușit să ne retragem la final de iulie o săptămână. Am fost aproape, în Bulgaria, într-un loc deosebit. N-am prins toate zilele frumoase dar am stat fix pe malul mării, ne-am odihnit și ne-am bucurat de o priveliște superbă. 

Vei participa în luna august la ediția aniversară a festivalului Mamaia?

Am fost invitat și m-am bucurat, pentru că eu acolo am început carieră în 2002. 

Însă din ultimele informații am înțeles că nu e încă sigur dacă se va organiza sau nu.

Ar fi o mare realizare dacă Festivalul Mamaia s-ar relua pentru că acolo s-a scris efectiv istoria muzicii ușoare românești. 

Cum merg afacerile? Se auzea la un moment dat că nu mai ai ferma de animale! E adevărat? Ce s-a întâmplat cu ea?

Ferma există în continuare. Am trecut printr-o perioadă de reorganizare, nu am renunțat, este mare nevoie de hrană sănătoasă iar sursele cu adevărat oneste sunt încă foarte puține.

În curând o să ne rebranduim, așa că fiți pe fază pentru că voi începe să comunic mai mult despre și din fermă. 

Pe 5 august urci pe scena unui frumos eveniment din București, așa cum ai zis, la Teatrul de Vară Herăstrău din București! Ce te leagă de Maestrul Eugen Doga?

Maestrul Eugen Doga este un mare compozitor, un mare muzician, și este o onoare pentru mine să împărțim scena.

Ne leagă muzica și asta nu e puțin lucru. Atât de frumos a scris Maestrul Doga, atât de romantic, de profund…Toată creația dânsului este o comoară inestimabilă.

Cum îți place să îți descrii căsnicia? Tu și soția ta vă mai doriți și alți copii?

Este pentru mine cea mai mare realizare și, în același timp, un slalom în timp real. După 7 ani încă ne adaptăm, încă ne armonizăm, uneori suntem fericiți, alteori ne supărăm...dar important e faptul că mereu Dumnezeu ne ajută și suntem bine. Avem un copil care ne ține în priză și ne bucură mereu... E iute, e năzdrăvan, e mereu pe fază și e minunat. 

Ne mai dorim copii, eu aș fi vrut să vină mai repede încă vreo 2-3! (râde). Dar poate mai vine măcar unul dacă nu 3!

Îți moștenește băiețelul tău talentul pentru cântat?

 Înclinații are. Are ritm, are auz bun, ține liniile melodice. Dar este prea distrat, e focusat pe multe și dese șmecherii, care mai de care mai memorabilă. Ultima, acum vreo 2 săptămâni la fermă, s-a urcat pe acoperișul casei până în vârf. Maria (soția mea), care e uneori exagerat de grijulie, era să facă stop cardiac (râde).

Are și suflet de artist, îi place să se dea mare, să fie văzut, apreciat, și are și o moacă destul de mișto.

Dacă va vrea să fie pe scenă, va avea tot sprijinul. Dacă nu, poate îl facem fermier (râde).

Până la vârsta asta (5 ani și jumătate) a făcut bani și ca artist (a filmat în clipul meu de astă iarnă și a fost plătit) și ca fermier (e plătit în fermă în funcție de task-uri: cară iarbă cu roaba, cuplează gardul electric, pune apă la pui, lipește etichete...etc). Se va descurca în viață! (râde)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net