Monica Iagăr a dat fuga la medicul estetician: „La mine merge cu picătura!”

#Exclusiv Click!

Monica Iagăr a decis, la început de an, că e timpul să-și mai facă ceva retușuri de ordin estetic. Zilele trecute, vedeta a făcut o vizită fulger la medicul estetician pentru o serie de proceduri non-invazive.

Monica Iagăr ține la imaginea ei, drept pentru care, nu ratează niciodată programările regulate la medicul estetician. Așa se face că, la 48 de ani, fosta atletă demonstrează din plin că vârsta este doar un număr! Monica s-a preferat de când se știe mai naturală. Atleta recunoaște însă că, în ultima vreme, a tot apelat la nevoie la intervențiile estetice non-invazive.

Monica Iagăr obișnuiește cam o dată pe an să apeleze la injectările cu acid hialuronic, dar și la botox pentru estomparea ridurilor. Sportiva s-a programat pentru proceduri chiar în primele zile din ianuarie, apelând la injecțiile cu botox pentru riduri, dar și la injectarea cu acid hialuronic în zona buzelor, pentru o ușoară augmentare.

„Dacă nu am reușit să ajung al esetician inainte de Anul Nou, iată că am venit acum. Oricum noi, femeile, trebuie să fim frumoase tot timpul! În ceea ce privește rezultatele, ori organismul meu e extrem de tolerant cu aceste proceduri ori doctorul are mână de aur, și tind să cred că ultima variantă stă în picioare!

Nu sunt vedetă de televizune, eu vreau să fiu naturală și doar să-mi punctez ce-mi lipsește, două riduri acolo, două riduri dincolo. Mai vin și peste trei luni! Nu o dată la trei ani sau la cinci ani. Vin din trei în trei luni, mai pui câte o picatură aici. La mine merge cu picătura! Picătura chinezească, așa câte un pic, câte un pic”, ne-a declarat fosta mare atletă a României, la finalul intervenției, care a fost foarte ușor de suportat.

„Botoxul ne poate ajuta să arătăm cu 10 ani mai tineri!”

Injectările cu botox o ajută pe Monica Iagăr să arate cât se poate de fresh. Vedeta apelează la ele de ani întreagi doar că, de această dată, a preferat să fie efectuate cu anestezie locală. Procesul a durat maximum jumătate de oră.

Botoxul ne poate ajuta să arătăm cu 10 ani mai tineri, atât de spectaculoase îi sunt efectele. Toxina botulinică produce o relaxare a musculaturii în zona injectată, astfel că pielea nu va mai avea tendința de a se rida. Efectele sunt, desigur, reversibile.

Botoxul are și rol preventiv: combate formarea de noi riduri și susține conservarea țesutului. Procedura, rapidă și sigură, este indicată atât pentru liniile fine, cât și pentru ridurile adânci.

Botoxul se adresează și ridurilor de la colțul ochiului, care formează așa-numita Laba gâștii, cât și ridurilor orizontale și verticale dintre sprâncene și de la rădăcina nasului. Pacienta și-a putut relua activitățile cotidiene imediat după plecarea de la clinică.”, a declarat medicul estetician Alin Bortolini, pentru Click!.

Umblă și la silicoane?

Monica Iagăr nu este deloc străină de intervențiile estetice, pe care le face regulat mai ales după vârsta de 40 de ani. Fosta mare săritoare la înălțime ar vrea să-și schimbe și siliocanele, puse în urmă cu mai bine de 20 ani. Implanturile vedetei au depășit de mult termenul de exoirare, dar se țin foarte bine.

După 40 de ani am început intervențiile. Și în timpul sportului am făcut operație la sâni. Urmează să schimb silicoanele, dar nu știu când, domnul doctor zice că stau bine, că nu umblă încă.

Vreau la fel, nici mai mari, nici mai mici. Se presupune dacă se mișcă vreunul, ar cam trebui să le schimb. Dar de 20 de ani, nu s-a mișcat nici unul. Am niște implanturi puse bine, pe vremea aia erau foarte bune și foarte scumpe. Acum au apărut astea pe viață, dar acum depinde foarte mult și de corpul tău.”, ne-a spus fosta mare atletă.

A făcut fertilizare în vitro pentru Efrem!

Monica Iagăr trăiește, în prezent o poveste de dragoste alături de Cristi Neacșu, un  fost campion la judo. Vedeta l-a născut pe Efrem în august 2019, în urma unei fertilizări în vitro. Monica Iagăr și Cristi Neacșu au făcut nunta și botezul în aceeași zi, în toamna lui 2019.

Doamne ce energie au copiii ăștia! Sunt contratimp, dau interviu și plec! Efrem seamănă cu amândoi că suntem sportivi. Are acces la tot ce înseamnă sport, am și sală de fitness acasă. Mi-am dorit pentru toți copiii mei să fie sportivi, dar nici una din fete n-a ieșit! Sper ca el să fie, să am timp de el să-l duc la sport”, ne-a mai spus vedeta, care e mereu pe fugă atunci când apare pe la evenimente.

Monica Iagăr s-a remarcat în sport prin performanțe deosebite la săritura în înălțime. Fosta noastră mare campioană mai are două fete din căsnicia anterioară, cea cu comentatorul Cosmin Cernat: Maya și Ayana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net