Nick de la N&D a luat foc: „Nu-mi mai comparați fiica cu Andreea Marin! Nu are nici o treabă! Vreți să-i schimb numele?”

Nick de la N& D a rupt gura târgului cu fiica sa, care-i calcă, încet-încet, pe urme. O cheamă Andreea Marin! Noua Andreea Marin, am putea spune! A nu se confunda cu fosta „Zână” a „Surprizelor”, căci solistul ia foc când aude! La 15 ani, fata lui Nick nu doar că-i frumoasă de pică, dar e și talentată. Mâine-poimâine, o vedem pe scenă alături de tatăl ei!

Andreea, fiica lui Nick de la N&D, are doar 15 ani Sursa: Instagram
Andreea, fiica lui Nick de la N&D, are doar 15 ani Sursa: Instagram

Nick de la N&D e tată de fată, și încă ce fată are la ușă! E frumoasă de pică, așa că solistul a îneput deja să aibă de furcă cu pretendenții fiicei sale. Tânăra are 15 ani, însă le dă clasă puștoaicelor de vârsta ei. E pasionată de make-up și o mai cheamă și Andreea Marin!

Problema apare, însă, atunci când toată lumea îi compară fiica cu "Zâna Surprizelor", că doar poartă același nume! Dar Nick a luat atitudine în acest sens!

Vezi și: NiCK s-a accidentat sub ochii fiicei sale, la «Splash! Vedete la Apă»! Medicii au intervenit imediat

„Pot să fie și 15 Andreea Marin, a mea e una singură!”

La încăpățânare îmi seamănă! E căpoasă, focusată pe ceea ce face.Și la talent pot să zic că mă moștente, a început deja cu picturile. E new Andreea Marin și pe Instagram, tot așa o găsiți!

Așa o cheamă pe ea! Ce vreți să-i schimb numele de familie sau ce? Pot să fie și 15 de Andreea Marin, a mea e una singură! E total altceva! O salut pe această cale pe Andreea Marin, nu am nimic cu nimeni, să nu se înțeleagă altceva!

Atunci când o prezint cuiva toți mă întreabă: mă, chiar e fiica ta?! Mă mândresc cu ea. Înseamnă că sunt tânăr, nu? N-am făcut-o prea devreme, am făcut-o pe la 29 de ani. Generațiile anterioare se apucau mai devreme de treabă. Ori e ea prea dezvoltată, ori eu mă mențin!”, a declarat Nick, pentru Click!

Andreea, superba fiică a lui Nick, e deja vedetă pe Instagram, unde impresionează cu machiajele sale. Țintește, însă, la o carieră în showbiz, ca a tatălui ei, de aceea îl și însoțește peste tot. A luat și lecții de canto.

Vezi și: INTERVIU Cât de talentată e fiica lui NICK, din trupa N&D. Cum și-a descoperit pasiunea pentru pictură și ce spune tatăl e

Uneori tata este exigent, dar per total e un tată bun. Am făcut canto până în pandemie. O să fac prima piesă cu tată atunci când o să am vocea foarte bine lucrată, peste câțiva ani, nu se știe! Pasiunea pentru pictat am descoperit-o în pandemie, am văzut că am talent. Nu prea știu să machiez pe altcineva, așa că trebuie sa merg să fac cursuri de make-up”, ne-a declarat fiica solistului.

Nick este și el circumspect în ce privește cariera muzicală a fiicei sale, pe care nu o va lansa pe scenă decât în mometul în care va fi pregătită.

Nu o bag în studio până nu va veni ea să spună: gata, sunt pregatită să trag o piesă! Nu va fi pregătită, nu va intra! Nu o să forțez lucrurile să fac ceva împotriva voinței ei, cu toate că știm că acum se pot lucra voci.

Dacă consider eu că e pretită și aud că merită să facă asta, atunci ok. Dacă nu, are mult alte talente: pictează, pozează, filmează. Normal că ar fi inevitabil să facem o piesă împreună, dar eu aștept, repet, să fie pregătită! Nu vreau să presez, nici să o forțez pentru că nu ies lucrurile natural”, ne-a mai spus artistul.

Andreea e boboc în clasa a-9-a, la Liceul Krețulescu! „Cărui copil îi place școala, pe bune?!”

Puștoaica cu ochii verzi, de smarald, are peste 13.000 de urmăritori pe Instagram, dar mai ales pe TikTok, unde se poate lăuda cu peste 117.000 de followers și peste șase milioane de like-uri la filmulețele pe care le postează. Andreea este elevă, în clasa a 9-a, la Liceul Krețulescu!

Am intrat în clasa a 9-a. Am super mari emoții, profesori noi, colegi noi! La Krețuleascu sunt! Eu am învătat mereu, am tocit pentru examenele astea. Am luat note foarte bune, am fost foarte stresată cu examenele, mai ales. Niciunui copil nu-i place școala! Trebuie doar să înveți pentru că așa e bine, ca să te dezvolți. Ce copil ați văzut voi că zice: aa, ce bine, abia aștept să merg la scoală?! Pe bune?!’ , ne-a mai povestit puștoiaca lui Nick!

Nick, pe numele din buletin Nicolae Marin, este împreună cu soția lui, Cătălina, de 28 de ani. Cei doi au împreună un singur copil, pe Andreea Marin, o adolescentă de 15 ani, frumoasă foc și cu un succes răsunător, de pe acum, în mediul on-line.

Nick a înființat trupa N&D în 1999, alături de Delia Matache. Grupul a fost pe val patru ani, iar din 2003, fiecare a luat-o pe drumul lui. Delia a devenit una dintre cele mai apreciate și bine plătite soliste de la noi, iar Nick a continuat să producă o serie de proiecte muzicale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net