Cât de frumoasă este fiica lui Nick de la N&D!

Ultima actualizare:

Nick, fostul coleg al Deliei, nu a venit singur la festivalul de la Râmnicu Vâlcea, ci însoțit de fiica sa, pe nume Andreea Marin! Cât de frumoasă este adolescenta! 

Andreea Marin are 15 ani și visează la o carieră în modelling
Andreea Marin are 15 ani și visează la o carieră în modelling

Nick, fostul coleg al Deliei, a revenit în lumina reflectoarelor, după o pauză îndelungată și a reluat șirul concertelor pe teritoriul țării. În intervalul 18 august - 21 august la Râmnicu Vâlcea, iar Nick se numără printre artiștii care urcă pe scenă. 

Citește și: Cât de talentată este fiica lui Nick! 

El a venit la eveniment însoțit de fiica sa, o adolecentă superbă, care poartă numele celebrei prezentatoare și jurnaliste Andreea Marin. Fata lui Nick este aproape la fel de înalta ca artistul, are un păr lung, demn de Rapunzel și este întotdeauna zâmbitoare.

De altfel, Andreea Marin ține cont de ultimele tendințe din modă, judecând după machiajul pe care l-a afișat și după unghiile cu gel pe care le poartă. Adolescenta s-a fotografiat alături de tatăl ei, mândru nevoie mare. 

Andreea visează să devină artistă și fotomodel 

Andreea nu este străină camerelor de luat vederi și se simte ca peștele în apă atunci când se află pe platoul de filmare. Anul trecut, ea a participat alături de artist la emisiunea „Chefi la cuțite". Atunci, ea a dezvăluit că visul ei este să devină artistă și fotomodel. În plus, a subliniat că are o relație excelentă cu tatăl ei, deși acesta uneori se enervează mult prea repede și are o atitudine vulcanică. 

Vezi și: Nick a încercat orice ca să ducă trupa mai departe!

„Nick ca tată se comportă ca și cum am fi prieteni. Uneori se cam enervează și mă ceartă. E foarte strict cu lucrurile lui. Se enerevează foarte repede, iar apoi își dă seama că a exagerat”, povestea Andreea. 

Nick iubește aceeași femeie de aproape trei decenii! 

Nick este un familist convins! Iubește de aproape trei decenii aceeași femeie! Pe Cătălina, soția sa, a cunoscut-o atunci când erau amândoi niște copii. Cei doi formează un cuplu de 29 de ani, iar Nick este la fel de îndrăgostit ca în prima zi de mama fiicei sale. 

Nick și Delia făceau furori cu trupa N&D în perioada 1999-2003. Piese precum „Vreau să plâng”, sau „Vino la mine” erau cunoscute de o țară întreagă și fredonate la fiecare petrecere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net