INTERVIU Cât de talentată e fiica lui NICK, din trupa N&D. Cum și-a descoperit pasiunea pentru pictură și ce spune tatăl ei

Așchia nu sare departe de trunchi! Fiica artistului Nick, care a făcut parte din celebra trupă N&D, calcă pe urmele tatălui său. Andreea este extrem de talentată, dansează, cântă și îi place să se pozeze dar realizează și niște picturi pe piele senzaționale.

Nick, alături de fiica sa, Andreea
Nick, alături de fiica sa, Andreea

Despre cum și-a descoperit această pasiune și ce relație are cu celebrul ei tată, dar și despre faptul că ei i-a aparținut ideea ca Nick, pe numele său real Nicolae Marin, să facă un remix al binecunoscutei piese “Vino înapoi”, alături de Bibi, în colaborare cu Sprint Music, Andreea Marin, fiica lui Nick, a vorbit în exclusivitate pentru Click!

Andreea, ce relație ai cu tatăl tău? Cât de bine va înțelegeți? Ce îți place cel mai mult la el? V-ați certat vreodată?

Am o relație foarte bună cu tatăl meu, ne înțelegem foarte bine, dar avem și multe certuri de moment ca și între frați, care pornesc de la cele mai mici lucruri și se sfârșesc în aproximativ 10 min.

Din punctul de vedere al relației cu mine și cu tati, cel mai mult îmi place că este foarte deschis cu mine, cât și eu cu el, putând astfel să abordăm orice subiect și ador faptul că mi-a oferit calea spre o această relație apropiată și prietenească cu el. Îmi place la tati că depinde de o personalitate aparte, este foarte sincer, admir cum aplanează anumite situații în viață și îi idolatrizez partea lui artistică dar desigur și multe alte lucruri.

Cum am mai spus, ne certăm aproape toată ziua. Sunt niște certuri rapide și, de cele mai multe ori, amuzante care se creează efectiv din orice, de multe ori din lucruri tehnice care țin de aparatura de la studio sau de stabilirea anumitor cadre video.

Cearta care este aprope veșnică se desfășoară sâmbăta când face live. Mereu reușesc cumva să îl enervez când facem amândoi pregătirile pentru transmisie, dar în final ajungem să ne împăcăm repede. De multe ori eu am ieșiri puțin cam necontrolate și îl mai enervez pe tati dar după aceea ajung să îmi pară rău și îmi cer scuze.

Ce îți dorești tu pentru tine, profesional vorbind?

Mi-ar plăcea extrem de mult ca în viitorul apropiat să ajung la potențialul tatălui meu și la nivelul lui, ca și artist. După ce termin examenele clasei a 8-a o să mă focusez mult mai mult pe toate atuurile mele. Cel mai de preț lucru ar fi să fac o melodie cu tata sau un remake împreună cu el în viitorul apropriat. 

A început să picteze după ce a văzut clipuri pe Tik Tok

Am văzut că ești foarte talentată! Faci niște picturi pe piele incredibile! De unde vine această pasiune și când ai descoperit-o?

Pasiunea mea cu picturile pe piele vine încă din perioada carantinei, în pandemie, când eram blocată în rețeaua tik tok-ului, căutând încontinuu și descoperind această activitate. Am văzut un astfel de make-up la o fată din afară, apoi la una din România și o scânteie s-a declanșat în mintea mea. Am zis că trebuie să încerc și eu să recreez un make-up de genul ăsta, așa că prima dată am început cu niște simple farduri colorate, rătăcite prin sertare. A început să îmi placă așa mult încât îmi făceam în fiecare zi câte un machiaj pe față. Cu timpul mi-am cumpărat vopsea specială și pensule speciale pentru acest tip de machiaj, dezvoltând astfel o pasiune dintr-o simplă căutare pe internet. 

Cât de mult îți ia să faci o astfel de pictură? 

Mi-am dat seama că este o pasiune înnăscută atunci când stăteam câte 6-7 ore să fac un machiaj și le simțeam că fiind 2 ore. Făcând ceva ce îmi place, timpul trece foarte repede și așa mi-am confirmat că ador să fac acest lucru. Țin minte că vara trecută am refăcut un machiaj într-o zi de 3 ori iar următoarea zi încă de două ori, stând aproximativ 8 ore. Se naște în mine o doză mirifică de răbdare când vine vorba de aceste machiaje, însă în viața de zi cu zi nu sunt chiar pe atât de răbdătoare. Timpul acordat acestei activități diferă foarte mult de la machiaj, la machiaj, de la o oră pot ajunge la 7 ore. 

Andreea este extrem de talentată la pictură pe față
Andreea este extrem de talentată la pictură pe față

Am văzut că le experimentezi foarte mult pe tine! Cum reușești să te faci singură și să îți iasă picturile atât de perfecte?

Sinceră să fiu îmi este mult mai ușor să mă pictez pe mine decât pe altcineva, dar vreau să încep din vară să îmi dezvolt abilitatea de a picta și alte persoane. 

Andreea vrea să lucreze pe platourile de filmare

Te-ai gândit să faci și un curs specializat în acest domeniu?

M-am gândit să urmez și niște cursuri speciale în acest domeniu, amplificându-mi abilitățiile cât mai mult. Momentan răspândesc această pasiune doar asupra mea, deci încă nu produce nimic mai mult decât plăcere asupra mea. În viitor vreau să investesc cât mai mult timp în acest domeniu valorificându-l și transmițând-ul mai departe.

Îmi doresc să fac machiaje cu efecte speciale în cadrul filmelor.  Pentru mine, profesional vorbind, am foarte multe domenii în care vreau să activez și pe care urmează să le dezvloat și pe care vreau să le conectez unele la altele. Îmi place atât viața din spatele scenelor, domeniile tehnice, cât și viața din lumina reflectoarelor și sunt de părere că pot aduce viața din spatele scenei în fața publicului. Nu vreau să dau totul “din casă” până când nu se vor întâmpla aceste mari dorințe alea mele. Fiți cu ochii pe mine și o să vedeți ce domenii o să înflorească din pasiunile mele. 

Ce spune artistul Nick de la nnd despre talentul artistic al fiicei sale, Andreea Marin!

“Relația mea cu Andreea este una specială, datorită faptului că între noi primează prietenia înaintea oricărui mod de relaționare tată-fiică. Dar ca orice relație dintre doi prieteni, este presărată și cu momente de viziuni diferite asupra unora dintre lucrurile pe care le facem împreună, care duc la contraziceri, urmate de mici certuri ce se sting la fel de repede cum s-au aprins, luând și dezvoltând partea pozitivă a discuției”, a declarat Nick, pentru Click! despre relația lui cu frumoasa sa fiică de 15 ani!

De altfel, chiar fiica sa, Andreea, este responsabilă de colaborarea dintre Nick și BiBi, remixul la piesa “Vino înapoi”. “

Mi-a arătat un TikTok cu clipul respectiv cu BiBi și eu aveam în vedere mai demult să fac remix-ul pentru “Vino înapoi”. Când am văzut, am zis că BiBi e cea mai potrivită voce pentru remake-ul respectiv, cum de altfel s-a și întâmplat! Iar în ceea ce privește pasiunea ei pentru pictura pe piele, am rămas uimit. A apărut așa, de nicăieri, în timpul pandemiei, când mi-a spus că merge sus să picteze, apoi a coborât desenată și pictată pe gât, după câteva ore. Am rămas uimit pur și simplu. De fapt, eu mi-am dat seama de când avea 3 ani că este un copil talentat, în momentul în care i-am făcut o poză pe tocurile mamei sale, cu o geantă de-a ei, poza ca un fotomodel și mi-am dat seama de atunci că are înclinații artistice! Ce m-a mirat e că și-a dezvoltat singură latura asta artistică cu pictura. A făcut ea apoi un shooting și îi spunea fotografului din ce unghiuri să o pozeze…”, a mai completat Nick.

Nick, alături de familia sa
Nick, alături de familia sa

V-a cânta sau nu Nick de la nnd cu fiica sa?

Dacă vor colabora sau nu curând și pe plan muzical pentru că online fac deja furori cu TikTok-uri și alte clipuri împreună, tatăl și fiica vor mai aștepta puțin până când o să vină momentul potrivit.

“Aș fi vrut să scot cât mai repede o piesă cu ea dar nu consider că este pregătită la nivelul la care aș dori eu să fie și atunci mai aștept pentru că nu vreau să o lansez așa. Deocamdată mai lucrăm și în momentul în care va trebui să susțină proiectul respectiv live, o să facem treaba asta, repetăm intens, nu vreau să fac cu o voce de studio”, a mai adăugat tăticul Nick, mândru nevoie mare de frumoasa și talentata sa fiică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net