Nick de la N & D, accident de coșmar! “S-a rupt scena cu mine! Am căzut în gol!”

Nu e deloc ușor să fii artist! Nick de la N&D o știe cel mai bine. A făcut furori alături de Delia, în anii 2000, iar acum, cântărețul a dezvăluit, pentru Click!, că a fost victima unui accident de coșmar, în timpul unui concert. S-a rupt, pur și simplu, scena de sub el chiar în timp ce cânta, iar colegii au intrat în panică, când au constat că Nick dispăruse, subit, sub pardoseală! Nu mult a lipsit ca să se ajungă la o adevărată tragedie!

Nick nnd are acum 45 de ani și este tătic Sursa: Instagram
Nick nnd are acum 45 de ani și este tătic Sursa: Instagram

Unul dintre veteranii scenei românești de muzică dance, Nick de la N&D a avut parte în cariera lui de artist de mii de concerte cu săli arhipline. În perioada anilor 2000, solistul era în top cu trupa N&D, având-o colegă pe celebra Delia Matache.

„Am căzut în gol câțiva metri ca Boc!”

Nicolae Marin (45 de ani) sau cum îl știe o țară întreagă, Nick de la N&D, acum doar nnd, nu o să uite, însă, niciodată în viața lui momentele de coșmar pe care le-a trăit la unul dintre concerte, atunci când s-a rupt, pur și simplu, scena de sub picioarele artistului. Solistul a căzut în gol câtiva metri, iar colegii asistau neputincioși, cu spaimă, cum Nick dispărea chiar sub ochii lor scenă.

Am dispărut sub scenă la un moment dat! Cu mine s-a rupt scena la propriu, nu că am călcat pe lângă scenă ca domnul Boc. Pur și simplu, în mijlocul scenei, am căzut în gol câțiva metri.

Nu știu ce fel de scenă era. M-am julit pe mâini. Ideea e că, la un moment dat, eram sub scenă până la piept și dansatorii nu înțelegeau ce se întâmplă. Se uitau speriați după mine. Publicul nu a știut ce să creadă, au crezut că-i vreo regie.

Am ieșit din scenă exact ca Michael Jackson. Dar eu am ieșit că am căzut, nu că era vreo regie acolo”, a dezvăluit artistul accidentul trăit pe scenă, care s-ar fi putut transforma într-o adevărată tragedie.

"Am uitat și versurile!" 

Un alt moment penibil pe care Nick l-a trăit pe scenă a fost atunci când a uitat tocmai versurile hit-ului „Vino la mine”.

Mi s-a întâmplat să uit versurile piesei, culmea, <<Vino la mine>>! Eram foarte conectat cu publicul și eram cuprins cu totul atmosferă. Oamenii cântau refrenul și, la un moment dat, trebuia să intre strofa a doua.

Atât de tare cântau oamenii încât nu mai știam dacă am intrat cu prima strofă sau trebuie să intru cu a doua! Frate, zic, ce fac? Și am început cu versuile de la prima și am terminat cu cele de a doua strofă! Ciudat sentimentul!”, a mai povestit, amuzat, solistul.

Nick alături de soția sa, Cătălina, și de fiica sa, Andreea Marin Sursa: Click!
Nick alături de soția sa, Cătălina, și de fiica sa, Andreea Marin Sursa: Click!

Cum și-a cunoscut artistul soția? “Toți băieții erau geană pe ea!”

Nicolae Marin ( în vârstă de 45 de ani) are, în prezent, o familie bună de pus în ramă. Solistul ne-a povestit, emoționat, cum și-a cunoscut jumătatea, pe Cătălina.

Acum 30 de ani, am întâlnit-o, în cartier. Se mutase recent, în bloc. Și, toți băieții erau geană pe ea: «Mamă, piesă nouă!» Atunci, a început forfota: «Cine-i aia?». Îți dai seama, când se mută cineva în bloc, mai ales, și o gagică de 15-16 ani, cât avea atunci, era ceva! S-a mutat la scara doi, în blocul meu.

Pe Cătălina am cunoscut-o în spatele blocului, unde stăteam la țigară, ascultăm muzică. Suntem împreună de pe vremea când eram în formula N&D, dar Nick și Dan. În perioada aceea cântam alt gen muzical”, ne-a mai spus solistul, care vine însoțit de soția sa și de fiica sa, mai nou, pe la concerte. Fiica sa, Andreea Marin, are 15 ani și este de o frumusețe răpitoare. Tânăra cochetează cu pictura, dar și cu muzica.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net