Vasilică Ceterașu nu mai doarme în pat cu soția! Ce se întâmplă în căsnicia lor

#Exclusiv Click!

Vasilică Ceterașu (32 de ani) nu își mai încape în piele de mândrie de când a devenit tătic de gemeni! Soția lui a născut, în urmă cu o săptămână și jumătate, doi băieței perfect sănătoși care le completează și mai mult familia. Contactat de Click!, cântărețul de muzică populară ne-a declarat că de când a devenit din nou tată, nu mai doarme în aceeași cameră și în același pat cu soția, pentru că a venit soacra la ei să îi ajute.

Amalia și Vasilică Ceterașu formează una dintre cele mai frumoase familii din lumea artistică! Celor doi nu le plac scandalurile, însă le place se pare să facă copii. Zilele trecute cei doi au devenit din nou părinți...de această dată de gemeni. Amalia și Vasilică mai au acasă o fetiță de șapte anișori, pe Selena Maria.

Însă, de când a devenit din nou tătic, Vasilică Ceterașu parcă nu mai simte pământul pe sub picioare de fericire atunci când calcă pământul.

„Este super „meseria” de tătic! Noroc cu soacra mea că a venit la noi și ne mai ajută acum. De când a venit soacră-mea la mine eu cu soția dormim separat, ea cu soacra și gemenii, iar eu cu fiica noastră, Selena. Acum dimineața mă trezesc la prima oră, o duc pe Selena la școală, la balet, la gimnastică, pentru că fiica noastră are diverse activități sportive, iar eu că am mai mult timp liber ziua mă ocupde dânsa.

Sunt un bărbat împlinit. Am tot ce vreau de la viață! Copiii s-au născut prematur dar sunt bine. Primul copil la naștere a cântărit 2,40 kilograme iar acum are 2,50 kilograme iar al doilea s-a născut cu 2,70 kilograme și acum are 3 kilograme. Sunt bine, cresc, mănâncă.

Mi s-a schimbat și programul de somn. Acum ne punem la somn la 09.00 – 09.30 nu cum făceam înainte la 00.00 – 01.00. Mai stăteam pe Tik-Tok, Instagram, Facebook... Nu mai este ce a fost înainte”, a declarat Vasilică Ceterașu pentru Click!

Click! spune

Vasilică și Amalia Ceterașu sunt un cuplu nonconformist! În trecut, cântărețul a declarat în spațiul public că a făcut dragoste în mașină cu soția lui, iar Amalia susținea că este primul bărbat din viața ei. Ba mai mult, aceasta mărturisea și faptul că soțul său are cont de Tinder.

„Stă pe Facebook non-stop. Și pe Tik-Tok. Și mai e ceva, o plaformă, Tinder, nici nu știu ce e acolo. Nu știu ce e aia, când pleacă de acasă o activează și când vine șterge aplicația. I-am căutat în telefon și am văzut aplicația și am crezut că e ceva, nu știu, un fel de Instagram (...) El spune că vorbește de evenimente, eu nu l-am mai luat la rost să văd ce și cum”, spunea Amalia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net