Bucurie mare în showbiz! A născut soția unuia dintre cei mai simpatici artiști. Au gemeni!

Ultima actualizare:

Bucurie mare în showbiz. Amalia Ursu, soția lui Vasilică Ceterașu, a adus pe lume doi băieți perfecți sănătoși în urmă cu puțin timp. Artistul a postat fotografia pe rețelele de socializare și a transmis un mesaj emoționant.

image

Mesajul emoționant a lui Vasilică Ceterașu 

Amalia Ursu (Ceterașu) a devenit mamă pentru a doua oară, asta după ce în urmă cu puțin timp a adus pe lume doi băieți perfecți sănătoși. A născut prematur, prin cezariană, dar atât ea cât și cei doi bebeluși sunt bine. 

Vasile Ceterașu este extrem de bucuros de faptul că a devenit tată de băieți. Acesta a și postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „Mi-a dat Bunul Dumnezeu, doi feciori să am și eu! Îți mulțumesc nevastă ție pentru cea mai mare bucurie”.

Poveste cu năbădăi

Amalia Ursu (Ceterașu) a fost luată prin surprindere de vestea că este însărcinată, iar atunci când a aflat că poartă în pântece nu unul, ci doi copii, a fost extrem de surprinsă. Iar acum, la naștere, când credea că nimic nu o mai poate șoca, a aflat că a adus pe lume doi băieți, deși ea știa de la medic că sunt fete.

Avea și numele pregătite. Amadeea și Gloria ar fi trebuit să se numească cele două fetițe pe  care le așteptau, însă, acum sunt în căutarea a două nume de băieți.

Însă, chiar dacă au fost șocați de toate aceste schimbări, fericirea pe care o trăiesc cei doi este mare. Mai ales că, Amalia declara la începutul sarcinii că și-ar dori și un băiat, având deja o fetiță, pe Selena.

În drum spre magazin, să schimbe păturicile și suzetele

După ce s-au născut cei doi băieți, Vasilică Ceterașu s-a grăbit la magazin să schimbe păturicile și suzetele, acestea fiind roz, iar acum au nevoie de unele albastre. „Nu ne-am așteptat. Acum sunt în drum spre magazin să schimb păturicile și suzetele că sunt roz, avem nevoie de albastru! Amalia pregătise totul pentru fetițe. Nu m-am așteptat! După ce a născut am întrebat doctorii ce sunt… și ei erau mirați, cum adică, nu știți? Ai doi băieți, unul de 2,4 kg și unul de 2,75 kg”.

Cântărețul a recunoscut că a rămas șocat de ceea ce i-a spus medicul. „Am rămas șocat, am întrebat: sigur nu sunt fete?! E bună treaba, ne așteptam la fete. Am ales nume de fetițe, n-am apucat să vorbesc cu ea după ce a născut, aștept ziua de mâine să vedem ce nume le punem, ea le alege. La fată am pus eu, la băieți pune ea.”, a declarat Vasilică Ceterașu, pentru Star Popular.

Vasilică Ceterașu / Sursă foto: Facebook
Vasilică Ceterașu / Sursă foto: Facebook

Vasilică Ceterașu a participat la Românii au talent în anul 2012 și a uimit juriul cu prestația lui artistică. Ceva mai târziu avea să fie cunoscut în toată România, participând la diverse emisiuni TV. I-a cântat cu vioara lui „magică” inclusiv Simonei Halep și se numără printre cei mai apreciați artiști din România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net