Celia, mesaj emoționant pentru familia sa ''Cea mai mare realizare a mea sunt copiii mei, familia mea''

Celia este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Aceasta a fost plăcută de public, atât pentru talentul său, cât și pentru discreția privind viața sa, cu care și-a obișnuit fanii.

Celia este o îndrăgită cântăreață din România
Celia este o îndrăgită cântăreață din România

Recent, artista a postat un mesaj emoționant pentru familia sa pe rețelele sociale. Vedeta le mulțumește că au apărut în viața ei și le declară că sunt cea mai mare realizare a ei.

''Acum 15 ani am bătut recorduri stând  mai bine de o lună pe locul 1 în topuri și mă gândeam ce realizare, însă cea mai mare realizare a mea sunt ei, copiii mei, familia mea, totul meu'', a notat aceasta.

Postarea a fost imediat apreciată de fani și a strâns mii de like-uri și zeci de comentarii.

''Sunteți superbi'', ''Nu mă mai satur să mă uit la voi'', ''Minunați'', sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Mai mult decât atat, Celia a vorbit deschis într-un interviu acordat viva.ro despre familie, iubirea pentru copii, dar și despre puterea de a trece peste orice obstacol.

Despre prima sarcină, Celia a declarat că a prins-o ușor nepregătită, însă, când și-a văzut copilul, a putut trece peste toate strările ce au dărâmat-o la un moment dat.

''Prima sarcină m-a prins ușor nepregătită… Eram în Australia, viața mea s-a schimbat prea dintr-odată și nu am fost chiar pregătită. Acum, privind în urmă, nu mă înțeleg și mă întreb de ce mă încărcam cu atâta stres fără rost… Însă sunt momente în care nu avem control, schimbările hormonale, carențele de vitamine, anemia, oboseala excesivă, toate își pun amprenta și creierul vede totul mai negru decât este. În acele momente, nu realizezi, de aceea e bine ca oamenii dragi să-i fie alături femeii, mai ales în primul an după naștere, și să fie atenți la trăirile ei, să o ajute să depășească acea etapă, în cazul în care are căderi – asta li se întâmplă destul de des multor femei'', a spus ea.

Citește și Celia, ultima ședință foto însărcinată. Artista arată spectaculos 

De asemenea, Celia a povestit și despre a doua sarcină ce a fost, și ea, cu emoții, însă, puterea divină a ajutat-o și de data aceasta să treacă peste orice obstacol.

''Am trecut mai multe etape în timpul sarcinii, etape care mi-au pus oarecum sarcina în pericol și m-am rugat… Mi-am dorit să o aduc pe lume cu bine și toate temerile mele le-am lăsat în mâinile lui Dumnezeu. E o mare binecuvântare că putem să ne liniștim inima și teama prin rugăciune. E minunat când prin credintă se așterne liniștea'', a adăugat ea.

Citeste si Celia e pregătită să își țină în brațe fetița! Ce spune artista despre alăptat

Celia a recunoscut că este o persoană spirituală, ce apreciază lucrurile diferit și că mereu încearcă să gândească pozitiv, orice s-ar intampla.

''Da, am învățat să apreciez lucrurile diferit, să mă bucur de alte lucruri mai importante, să caut partea plină a paharului, să nu exagerez, să îmi însușesc lecțiile, să caut în tot greul un înțeles. Acum, altele îmi sunt bucuriile, valorile, sunt într-o altă etapă și văd viața diferit. Caut în primul rând să am grijă de suflet, să înțeleg și să accept voia divină din toate. Rugăciunea și legătura cu divinitatea mereu m-au ținut pe calea cea bună. Așa că nu voi rupe niciodată legătura cu Dumnezeu. Rugăciunea m-a ajutat în cele mai grele momente ale vieții și m-a ridicat de fiecare dată când am căzut'', a adăugat ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net