Xonia se pregătește să devină mamă: „Nu m-am gândit încă la un nume”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Xonia are planuri mărețe! Se pregătește să devină mamă! De altfel, vedeta o să plece în luna noiembrie în S.U.A., unde are de onorat câteva spectacole, dar și pentru a se revedea cu mai mulți oameni dragi, printre care și fostul iubit milionar, Michael. 

Citeste și: Xonia, totul despre despărțirea de iubitul milionar!: „Nu iert abuzul fizic!”

Xonia, gata să devină mamă!

Oare ce planuri are Xonia? Și ce se ascunde în inimioara simpaticei artiste născută în Australia și stabilită de ani buni în România? Ei bine, știm noi: o revedere cu fostul iubit și gândul să devină mamă. E gata pregătită, doar contextul mai lipsește. În ambele cazuri. Să zicem că treaba cu fostul iubit e pe cale să se realizeze mai curând de cât ne-am fi așteptat noi, căci aterizează în Statele Unite chiar luna viitoare. Poate atunci bifează și punctul doi, anume un bebe la purtător. Noi ne-am bucura, pe cuvânt! Anunțăm de acum: vrem invitația la botez, poate și la nuntă, cine știe?!

„Îmi doresc copil, absolut! Și chiar doi copii, poate și trei, dar stai să îl facem pe primul, să vedem ce spune corpul. Nu m-am gândit încă la un nume, cred că tot ce contează este ca copilul să fie sănătos, să pot să duc o sarcină și vedem pe viitor. Ar fi ideal dacă aș fi mămică de mai mulți copii!”, a declarat Xonia, pentru Click!.

Iată și: Xonia, în America alături de fostul iubit milionar: «Mai cred în iubire»

Xonia ține legătura cu fostul iubit milionar!

Artista a avut o relație cu năbădăi, din care a ieșit cam șifonată, am zice noi, dacă e să ne luăm după declarațiile vedetei. Xonia a tot bătut apa în piuă că nu suportă violența, că nu poate trece peste abuzuri, făcând aluzie la fosta relație.

Până una alta, de la despărțire și până în prezent, cântăreața a revenit la sentimente mai bune, așa că mai dă câte o tură de mesaje cu fostul, poate, poate, cine știe, mai reîncălzește o ciorbă, iar de data asta chiar o fi mai bună! O învață Michael, că am auzit noi că în Taiwan e mai bună!

„Cu ultimul meu iubit nu am mai vorbit de acum câteva zile. Nu știu ce o să fie pe viitor cu noi doi, dar eu am rămas prietenă cu fostul meu, cu foștii mei, în general, am rămas într-o relație ok. Nu știu dacă mă întorc la el (n.r – ultimul iubit). O să merg în America în noiembrie și o să vedem. Nu s-a pus în discuție o reîmpăcare. Eu acolo merg pentru că am un spectacol în Canada, după am un spectacol în Los Angeles. Așa că acolo o să îmi văd toți prietenii mei, inclusiv pe fostul meu”.

Xonia, colaborare de succes cu Anda Adam

Xonia și Anda Adam au lansat recent piesa “Diamond Girl” de care se bucură de un real succes. „Eu sunt foarte bună prietenă cu Anda, de foarte mulți ani de zile ne știm. Ne leagă o prietenie frumoasă! Chiar am fost și una dintre domnișoarele sale de onoare la nunta ei. Cum a venit această colaborare...de la sine! Am fost în studio, scriam și compuneam, lucram la această piesă și într-un moment am avut un blocaj și am zis atunci <gata, ne trebuie Anda>, vocea ei, atitudinea ei, energia ei. Așa că am pus mâna pe telefon, am sunat-o și uite că așa s-a născut colaborarea. Noi ne-am dorit de foarte mult timp să facem ceva, însă eu am avut o pauză, ea la fel”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net