Xonia, în suferințe cumplite din cauza bolii autoimune. Cum s-a vindecat

Ultima actualizare:

Xonia a împărtășit pentru Click! detalii despre lupta pe care a dus-o cu boala autoimună de care suferă, însă pe care a reușit să o țină sub control. La un moment dat, ea a apărut în public cu fața umflată, lucru care i-a făcut pe cârcotași să comenteze dur. În realitate, ea suferea, însă a reușit să treacă peste toate.

Xonia a făcut dezvăluiri pentru Click!
Xonia a făcut dezvăluiri pentru Click!

Boala de care suferă Xonia

De-a lungul timpului, Xonia a recunoscut că a făcut sacrificii pentru faimă, punându-și chiar și sănătatea în pericol din cauza stresului cauzat de cariera aleasă, însă nu a renunțat nicio clipă la dorința sa.

Iată și: Boala care a dărâmat-o! Xonia, în suferință din cauza diagnosticului primit: „Am avut traume crunte”

În urmă cu câțiva ani, cântăreața a uimit cu aparițiile sale publice. Xonia a apărut cu fața umflată, iar gurile rele au spus că reacția este din cauza intervențiilor estetice. A fost, însă, vina bolii autoimune de care aceasta suferă și pentru care lua, deja, tratament.

Mai citește și: Xonia, detalii neștiute despre despărțirea de miliardarul taiwanez

Poate că am fost foarte norocoasă că nu am putut să avem activitate din cauza Covid și a restricțiilor, pentru că am putut să mă concentrez asupra sănătății mele. Sincer, aveam nevoie de o perioadă în care să nu fie prea mult stres și pentru mine a fost momentul potrivit. Da, mi-a lipsit să nu pot să fac anumite lucruri, dar nu eram nici în forma maximă să fac asta.”, a mai spus Xonia.

De interes: Xonia, adevărul din spatele show-ului SURVIVOR: "Elena avea o problemă personală cu mine"

Xonia, fericită că poate merge la concerte!

Vedeta a ales muzica la vârsta de 8 ani și după o scurtă perioadă a semnat un contract cu o casă de discuri. În țara noastră, Xonia a avut multe colaborări cu nume grele din industria muzicală, iar acest lucru a propulsat-o în topul preferințelor românilor. Artistei i-a fost dor de scenă și iată că minunea s-a întâmplat.

Citește și: Xonia s-a despărțit de iubitul milionar după doi ani de relație: «Mă susține în continuare»

Eu am fost nerăbdătoare să încep concertele. Am așteptat cu nerăbdare să fiu pe scenă. Mi-a fost dor și abia am așteptat să fiu alături de fani atât în București, cât și în toată țara. Am dus lipsa concertelor, chiar mi-au lipit tare'', ne-a declarat cântăreața.

Este foarte frumos când văd că lumea și-a reluat viața personală. E bine că putem să ieșim la restaurant, să ne plimbăm în aer liber, să călătorim, să petrecem, să ieșim cu prietenii. Îmi place să ies și să mă relaxez'', ne-a mai dezvăluit artista.

Nu rata și: Xonia o atacă pe Elena Chiriac, după eliminarea de la Survivor România: «A avut ceva cu mine. Se vedea pe fața ei»

O carieră impresionantă

Pe numele său real Loredana Sachelaru, s-a născută în Melbourne (Australia), dar s-a mutat în România, pentru a simți gustul celebrității. Se pare că alegerea  fost potrivită pentru că a reușit! 

Trebuie să citești și: Boala cu care Xonia a plecat la Survivor. A spus de ce avea fața atât de umflată

În cariera sa muzicală, aceasta a colaborat cu nume cunoscute ale industriei muzicale internaționale, precum Martin Jenkins (VHJ Music), Rob David (Kylie Minogue – “Can’t get you outta my head), Brian Rawling (Cher), Doug Brady (Olivia Newton John, Doug Brady), Kevin Colbert (Paulina Rubio – “Casanova”, Brian Canham (Psuedo Echo – “Funky Town”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net