Motivul pentru care Xonia este singură. Cu această mică problemă se confruntă toate femeile după o vârstă

Ultima actualizare:

Xonia este o artistă completă, talentată și extrem de apreciată. Cu toate acestea, cântăreața nu se află într-o relație serioasă, chiar dacă ar dori acest lucru. Sinceră de fel, vedeta a spus, fără ascunzișuri, motivele ce o rețin în a păși spre o nouă iubire.

Xonia este o artistă apreciată
Xonia este o artistă apreciată

Xonia a vorbit liber, fără să ocolească subiectul pe care unii l-ar putea considera sensibil, despre relații de iubire, căsătorie și familie. Artista recunoaște că dorește să se simtă, din nou, iubită, însă nu mai poate avea încredere în oricine.

Artista mărturisește că odată cu vârstă, femeile  nu se mai pot juca de-a iubirea și trebuie să se gândească la o relație ce duce spre siguranță.

Motivul pentru care Xonia nu are iubit!

'„Sunt multe femei ca mine, care sunt independente, care știu ce vor de la iubit și ceea ce nu vor, și cel mai important: care este valoarea lor. Eu am ajuns la o vârstă și nu mai am timp pentru jocuri sau să îmi pierd timpul. Vreau o relație serioasă, care ar putea duce la căsătorie și la o familie.

Vreau un bărbat, care la rândul lui să știe ce vrea de la viață și știe cum să mă cucerească, care este bărbat în adevăratul sens al cuvântului și care poate să înțeleagă și să facă diferența între „Xonia artista“ și „Xonia omul din spatele produsului“, adică eu.

Este greu deoarece, în primul rând, nu se mai găsesc bărbați care să vrea o relație serioasă, care să aibă aceleași valori sau principii de viață ca mine. Sunt într-adevăr o femeie mai tradițională și mai conservatoare când vine vorba despre viața mea amoroasă'', a declarat Xonia, pentru clickpentrufemei.ro.

Experiența Survivor

De asemenea, vedeta a vorbit și despre experiența de la Survivor, colegii ''Faimoși'', dar și planuri și proiecte de viitor.

Despre experiența de la Survivor vedeta a avut numai cuvinte de laudă. Aceasta nu regretă alegerile făcute și consideră că orice lucru pe care îl trăiești, te ajută pe mai departe.

''Propunerea a venit chiar înainte să plec să îmi petrec sărbătorile cu familia mea în Australia. Nu am mai plecat la ei, evident, am rămas în țară să mă antrenez pentru „Survivor“ și am acceptat, pentru că nu am nimic de pierdut în viață. Am vrut tare mult să ajung, să mă ajute pe partea de sănătate și să mă testez pe mine, dacă sunt într-adevăr într-un loc stabil mental și psihic, după atât timp în care am lucrat să mă vindec după traumele pe care le-am trăit', a spus aceasta.

Citește și Tj Miles si Xonia, lipiți, într-un dans exploziv la „Survivor Romania 2022”

Artista se consideră o adevărată supraviețuitoare și este recunoscătoare pentru ceea ce are.

''Încrederea pe care o am în mine. Pot absolut orice. Am un corp care mă supără uneori, dar despre care realizez cât de minunat și extraordinar este. Adevărul este că sunt o luptătoare și un „Survivor“. Am trecut prin clipe de cumpănă în viață, dar încă sunt aici, în ziua de azi. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru tot ceea ce am și pentru corpul pe care îl am, care a rezistat, și pentru că sunt un om sănătos'', a adăugat ea.

Xonia dorește să păstreze legătura cu toți colegii, însă, are și câțiva preferați, pe Laura, TJ, Emil și Radu.

Planurile de viitor se duc toate în aceeași direcție, muzica. Xonia nu uita, însă, nici de sănătate, care este foarte importantă.

''Sănătate, mai presus decât orice. Iar dacă am sănătate, pot face orice. Muzică și cât mai multă muzică. Să fiu pe scenă și să mă îndrăgostesc. Iubesc să iubesc! Să nu iubești înseamnă să nu trăiești deloc'', a spus aceasta.

Xonia, cariera muzicală și participarea la Survivor

Xonia este o cântăreață, compozitoare și dansatoare australiană de origine română.

  În 2010 aceasta a colaborat cu trupa românească  Deepcentral la piesa „My Beautiful One” care a fost cea mai difuzată melodie a anului, conform Media Forest.

Aceasta a avut mai multe colabărari cu diferiți artiști din România, cât și din străinătate, cum ar fi J Balvin și Kylie Minogue.

Despre participarea la Survivor, Xonia nu a rămas cu o impresie greșită și chiar dacă a fost primul concurent eliminat din echipa ''Faimoșilor'', vedeta a ieșit din competiție cu zâmbetul pe buze.

Xonia, ai arătat că poți să-ți ajuți echipa, că vrei! Ai intrat în acest consiliu de eliminare cu un zâmbet. Pentru toate acestea îți spun: Rămas-bun și succes în toate proiectele tale. Ai arătat că ești o supraviețuitoare chiar dacă tu părăsești prima competiția”, i-a spus prezentatorul Daniel Pavel, conform stirileprotv.ro.

Citeșt și Tj Miles si Xonia, lipiți, într-un dans exploziv la „Survivor Romania 2022”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net