Boala care a dărâmat-o! Xonia, în suferință din cauza diagnosticului primit: „Am avut traume crunte”

Xonia este o îndrăgită cântăreața ce a cucerit inimile tuturor de când a venit în România. Despre artistă se cunoaște faptul că s-a născut în Australia din părinți români, însă a dorit să performeze în țara de origine a părinților ei.

xonia

Xonia a devenit cunoscută datorită talentului ei muzical, însă nu multă lume cunoaște și dramele prin care aceasta a trecut. Despre starea de sănătate, depresie și anxietate, Xonia a vorbit deschis într-un interviu acordat viva.ro.

DECLARAȚIILE CÂNTĂREȚEI

Cântăreața a povestit despre felul în care i s-a schimbat viața atunci când a fost diagnosticată cu o boală autoimună, dar și despre cum a reușit să treacă peste această problema.

''De când am fost diagnosticată cu o boală autoimună, viața mea s-a schimbat radical și a fost ca un roller coaster. Am trecut prin clipe extrem de grele pe plan mental și psihic pe care nu le doresc nici celui mai mare dușman. Nu am dat prea multe detalii pentru că nu am fost pregătită să discut deschis despre problemele cu care m-am confruntat și ce traume am avut, dar nici nu am vrut să mă vadă lumea ca pe o victimă. Sunt o persoană pozitivă de fel și îmi place să nu știe lumea ce probleme am eu și să transmit o stare de bine fiecărui om pe care-l întâlnesc. Poate o să împart cu voi mai mult, dar ce pot să spun este că această cumpănă a fost o mare trezire pentru mine și o binecuvântare'', a declarat Xonia.

Artista a povestit despre schimbările din viața sa, decizii, dar și repercusiuni în interviul acordat.

''Aș minți dacă aș zice că nu aș schimba trecutul, dar sunt un om asumat, deciziile pe care le-am luat au repercusiuni și am ajuns pe acest drum ca urmare a faptului că nu ar fi putut să mă schimbe nimic altceva decât ceva atât de grav. Eu Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru sănătatea pe care o am în ziua de azi, care nu este una perfectă, dar mă descurc cu ea și am ajuns să fiu și la Survivor. Iar asta este o mare reușită pentru mine, ținând cont că, acum câteva luni, aveam nevoie urgent de transfer de sânge și fier, fiindcă eram anemică și îmi era imposibil să practic orice sport, deoarece nu aveam oxigen și mă confruntam cu stări de leșin'', a adăugat Xonia.

LUPTA CU DEPRESIA

Xonia a vorbit și despre lupta pe care a dus-o cu depresia. Artista a povestit despre importanța sprijinului familiei 

''Am luptat cu depresia înainte să mă îmbolnăvesc, iar anxietatea a venit după ce am fost diagnosticată și am căzut, iar, într-o depresie cruntă. M-a ajutat foarte mult familia mea, care mi-a fost întotdeauna alături. Sunt extrem de norocoasă cu familia pe care o am, dar cel mai mult eu m-am ajutat, bineînțeles cu sprijinul persoanelor dragi, dar și cu specialiști care m-au îndrumat. Este o vorbă: „Dacă nu vrei să te ajuți pe tine însuți, nimeni nu te poate ajuta, și este foarte adevărat. Am evoluat foarte mult ca persoană, mă cunosc cel mai bine acum, mi-am vindecat traumele, mi-am rezolvat fricile, am făcut schimbări majore în viața mea privind alimentația, stresul și m-am reconectat cu spiritualitatea și cu Dumnezeu'', a adăugat ea.

Cântăreața nu s-a sfiit să abordeze și un subiect ușor delicat, anume răutățile celor din jur. Artista se declară imună la zvonurile din jur.

''Am muncit foarte mult cu mine, iar pandemia a venit la un moment potrivit pentru mine, fiindcă am avut timp să mă concentrez asupra mea, neavând alte priorități decât propria sănătate. Am ajuns să accept și să înțeleg de ce mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat și am vorbit despre acest subiect pentru că vreau să pot să ajut și alte persoane care încă nu au ajuns să „not give a fuck despre ce zic cei din jur. Este important să fii înconjurat de persoane care te acceptă așa cum ești, te înțeleg și nu te judecă. Asta înseamnă o relație sănătoasă, însă eu, din păcate, fiind o persoană publică, am avut nevoie de mai mult timp să nu bag în seamă răutatea oamenilor din presă, mediul online etc., care mă judecă fără să mă cunoască sau nu înțeleg că fiecare om duce o luptă și ar trebui să fim blânzi întotdeauna. Mental health is real și este foarte important să aducem awareness și să lucrăm la noi, pentru a ajunge să fim mai echilibrați emoțional, a declarat cântăreața.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net