5 idei de relaxare pentru toamna asta sau cum să te distrezi și după vacanță

5 idei de relaxare pentru toamna asta sau cum sa te distrezi si dupa vacanta jpg

Chiar dacă perioada vacanțelor a trecut, iar toamna și-a făcut deja simțită prezența, distracția poate continua și, din fericire, ai la dispoziție o mulțime de alternative atunci când trăiești într-un oraș mare sau în apropierea unui oraș mare. Poți regăsi și aproape de casă aceeași atmosferă pe care ai avut-o în vacanță.

Iată cum poți să te distrezi toamna aceasta.

Descoperă locuri noi în oraș

Ieșirile în oraș, cu prietenii, sunt întotdeauna binevenite și îți oferă garanția că pentru câteva ore te poți relaxa și distra pe cinste. Întâlnirile pot fi și mai interesante dacă împreună descoperiți locuri noi și interesante în oraș. O simplă căutare pe Google îți va dezvălui o mulțime de grădini și terase de care nu știai, care sunt „ascunse” în spatele clădirilor sau în imediata apropiere a bulevardelor pe care le traversezi zilnic. De exemplu, Bucureștiul este un oraș în continuă schimbare, iar asta înseamnă că îți oferă în permanență ceva nou de descoperit, chiar și atunci când vrei să petreci câteva ore în compania prietenilor. Dacă vrei să fii la distanță de agitația străzilor, poți să mergi la una din multele terase din zona parcului Herăstrău, însă găsești locuri interesante - liniștite și pline de vegetație - chiar și în inima orașului. Trebuie doar să te uiți cu atenție în jur sau să îți întrebi colegii ce fac ei în timpul liber.

Festivaluri și concerte

Vara a fost plină de evenimente interesante, despre care încă se vorbește, dar și toamna a început promițător și dacă verifici programul festivalurilor și al concertelor vei descoperi că poți merge pe undeva aproape în fiecare seară. Până la sfârșitul lunii septembrie poți merge la unul din spectacolele din cadrul Festivalului George Enescu, este unul dintre cele mai mari și cele mai longevive festivaluri de muzică clasică din întreaga lume. Experiența este cu adevărat plăcută și interesantă, chiar dacă muzica clasică nu este neapărat genul tău. Alte evenimente interesante în septembrie sunt Balkanik Festival, Bucharest Jazz Festival, LAROCK Music Festival, Paragon sau Urban Blues Fest.

Teatru sau cinema

Cu atâtea platforme de streaming la dispoziție, probabil că ai uitat cât este de plăcut și relaxant să ieși în oraș la film sau la teatru. Îți spunem că ar fi extraordinar să-ți reiei acest obicei, pentru că experiența va fi mult mai interesantă decât statul pe canapea, în fața televizorului, mai ales că toamna se lansează de obicei cele mai tari filme și au loc o mulțime de premiere la teatru.

Relaxare în aer liber

Orașele mari sunt aglomerate și agitate, dar dacă faci un drum de doar jumătate de oră, vei descoperi o mulțime de locuri interesante de vizitat în jurul lor, dar și parcuri de distracție și de aventură. Dacă locuiești în București, Parcul și Palatul Mogoșoaia sunt minunate toamna. De asemenea, mai poți merge la Therme, Laguna Verde, Edenland Park sau parcul de aventură și delta de la Comana.

Un weekend la munte

Muntele îți oferă toamna cele mai spectaculoase peisaje și ar fi păcat să nu te bucuri de ele măcar pentru un weekend. Din fericire, la distanță de cel mult două ore de mers cu mașina de București ai la dispoziție o mulțime de locuri minunate în inima naturii, unde îți poți reîncărca bateriile. Cheile Dâmbovicioarei, Fundata, Valea Teleajenului, Valea Doftanei sunt doar câteva dintre ele.

Foto: Unsplash

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tocanita picanta de pui jpeg
elena gheorghe concert sala palatului 24 mai 2022 (5) JPG
horoscop 4 august jpg
ciorba de fasole jpeg
zodii norocoase jpg
horoscop zilnic jpg
AD 4nXcaeN 2UmY CXKHN7bVr1SZ3xMPbq LfRBTN7qH556HuH3bEDMY0LG lSeFra0QoBmxu7s0lIeZ4CGLQwjQdq50UsX5 xk0B7 l0m0UVfY9rog086jr SVb12EkiXl a0ppvmrRLCT8VDhGenpBu3ObxzlO
cover (9) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net