7 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere înainte să cumperi paturi dormitor

Ultima actualizare:

Somnul este probabil unul dintre cele mai importante aspecte din viața noastră. A nu te odihni cum trebuie din cauza unui pat vechi și inconfortabil îți poate afecta stilul de viață, sănătatea și nivelul de energie. Prin urmare, alegerea patului potrivit este o decizie foarte importantă. Există o serie de elemente cheie care trebuie luate în considerare atunci când alegem patul potrivit: bugetul, spațiul de care avem nevoie, nivelul de confort și lista poate continua. Cea mai bună soluție este, evident, testarea produselor de dormit înainte de achiziție, însă sunt și alte aspecte de care ar trebui să ții cont.

7 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere înainte să cumperi paturi dormitor
7 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere înainte să cumperi paturi dormitor

1. Magazinele de paturi dormitor

Specialiștii vă recomandă să vizitați un magazin de paturi înainte să plasați o comandă online. Astfel, veți putea proba fiecare model și veți putea alege în funcție de greutate, înălțime și nivel de confort.

2. Confortul partenerului

Dacă împarți dormitorul cu cineva, atunci ar trebui să probați patul împreună. Vă puteți întinde amândoi pentru a vă asigura că este suficient spațiu și confort pentru fiecare. Un pat mic și incomod poate crea discuții neplăcute în fiecare dimineață.

3. Dimensiunea patului

Dacă ai o casă spațioasă și un partener care ocupă tot timpul spațiul tău în pat, atunci ar trebui să iei în considerare un pat King Size sau Super King Size. Ai în vedere că într-un pat prea îngust sau nepotrivit înălțimii tale ai putea resimți disconfort, dureri articulare sau ai putea să-ți deranjezi constant partenerul.

Chiar dacă locuiești singur, asta nu înseamnă că trebuie să alegi un pat de o persoană. Cu cât ai mai mult spațiu pentru tine în timpul nopții, cu atât te vei trezi mai odihnit și plin de energie.

4. Patul și salteaua

Alege un pat bun pentru spatele tău. Atât patul cât și salteaua sau așternuturile sunt foarte importante pentru nivelul de confort resimțit pe timpul nopții. Poți opta pentru paturi Boxspring, cu arcuri împachetate individual, un pat cu cadru compact sau poți alege un pat clasic cu somieră și saltea. Oricare ar fi decizia ta, asigură-te că atunci când stai întins nu simți niciun fel de disconfort.

5. Design și funcționalitate

Dacă pe lângă aspectul estetic, îți dorești ca patul tău să fie și confortabil, atunci poți alege un pat cu tăblie. Astfel, înainte de culcare te poți rezema confortabil să citești sau să urmărești emisiunea ta preferată.

6. Spații de depozitare

Dacă în dormitorul tău nu a mai rămas loc pentru un șifonier încăpător și nu știi unde ar trebui să depozitezi așternuturile, atunci alege un pat cu lada de depozitare. Potrivite pentru locuințele mici, mai ales apartamente, paturile rabatabile cu spații suplimentare te pot scoate din impas și îți pot oferi loc suficient pentru accesorii.

7. Preț vs calitate

Cel mai bun pat pentru tine nu este întotdeauna cel mai scump, dar nici cel mai ieftin. Chiar dacă ți se pare că ai făcut o afacere bună plătind un preț mic, este posibil ca acesta să fie costul sănătății tale. Uită-te la recenziile produsului înainte de a face o investiție și încearcă să mizezi pe raportul calitate-preț.

7 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere înainte să cumperi paturi dormitor
7 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere înainte să cumperi paturi dormitor

Achizitioneaza cu încredere de la un brand cu tradiție în România, care are o experiență de 14 ani în industria Home&Deco și un portofoliu de peste 90.000 de articole de la branduri de top autohtone și internaționale. Bazele companiei au fost puse din dorința de a oferi oamenilor confort și inovație. Clienții pot achiziționa mobilier și decorațiuni pentru întreaga locuință dintr-un singur loc: piese și seturi pentru dormitor, living, camera copiilor, birou, bucătărie, baie și hol, corpuri de iluminat, electrocasnice și obiecte pentru terasă și grădină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net