Avantajele uscătoarelor de rufe în lunile de iarnă

Ultima actualizare:

Întotdeauna ne-am bazat pe soare pentru a ne usca rufele, dar vara, razele ultraviolete deteriorează țesăturile și culorile, iar toamna și iarna, hainele absorb mai multă umiditate și se deteriorează și ele. Și să nu uităm că în lunile reci și ploioase, agățarea hainelor afară la uscat poate fi o sarcină aproape imposibilă. 

image

Uscătorul de rufe electric a schimbat complet conceptul de întins rufele și, deși am vrea să negăm acest lucru, odată ce îl încerci, nu mai poți trăi fără el. Dacă uscătorul dvs. de rufe s-a stricat sau vă gândiți să vă cumpărați primul, țineți cont de următoarele beneficii pe care vi le poate aduce un asemenea electrocasnic, mai ales în lunile reci de iarnă. 

Un uscător rufe electric poate fi cea mai bună investiție în lunile de toamnă și iarnă, deoarece vă va ușura viața de zi cu zi. Modul de viață s-a schimbat în ultimii ani, iar noi nu mai avem timp pentru spălat și nici spațiu pentru uscătoare rufe de interior. 

Avantajele utilizării unui uscător rufe electric 

Așa că, fără alte formalități, haideți să vă arătăm motivele pentru care ar trebui să vă înlocuiți frânghia de rufe cu un uscător rufe electric. 

  • Veți economisi timp 

Chiar dacă sunteți doar câțiva acasă, spălatul rufelor este o realitate inevitabilă. Datorită uscătorului de rufe, tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton și să uitați de el până când este gata. 

Cele mai recente modele au o pompă de căldură încorporată pentru o uscare mult mai rapidă. Ciclul de uscare poate dura în jur de 40 de minute, iar dacă adăugăm la acestea programele cu temporizare, veți avea rufele perfecte atunci când doriți. 

  • Convenabil și ușor de utilizat 

Nu este întotdeauna ușor să întinzi rufele la uscat. Pentru persoanele cu mobilitate redusă sau cu probleme de spate, poate fi o sarcină aproape imposibilă. 

Pe de altă parte, uscătorul de rufe electric este convenabil și simplu. Majoritatea modelelor sunt echipate cu senzori pentru o uscare automată eficientă, iar datorită programelor, mașina face cea mai mare parte a muncii. 

  • O să plouă, o să ningă, nicio problemă! 

Nu contează dacă plouă, ninge sau este umed. Cu uscătorul de rufe electric, hainele tale vor fi curate și perfecte în orice moment, indiferent de anotimp sau de vreme. 

  • Uitați de agățarea hainelor în interior 

Dacă nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vreme, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la uscarea hainelor. Nu mai trebuie să vă chinuiți să deschideți frânghia sau uscătorul de rufe clasic în interior. Este întotdeauna în cale, iar dacă sunt copii mici sau animale de companie, poate fi un pericol. În plus, umezeala rufelor la interior ar putea afecta pereții și ar aduce probleme suplimentare: mucegai, igrasie etc. 

În trecut, obișnuiam să folosim caloriferele în timpul iernii pentru a usca hainele, dar aceasta nu este cea mai bună modalitate de a usca țesăturile delicate și, de asemenea, strică încălzirea și generează umiditate și condens în cameră. 

  • Respectă toate țesăturile 

Este adevărat că, în trecut, hainele delicate nu puteau fi puse în uscător rufe electric de teama micșorării sau deteriorării, dar noile modele au depășit aceste bariere. 

Mătase, lână, lenjerie, haine cu paiete... Nu vă faceți griji. Tehnologia a avansat cu pași repezi, iar cele mai recente modele asigură o îngrijire maximă a tuturor țesăturilor. 

  • Eficiență și durabilitate 

Deși s-ar putea să credeți că uscătorul de rufe va adăuga mult la factura de energie, de fapt, acesta adaugă foarte puțin. Modelele eficiente din punct de vedere energetic, deși sunt mai scumpe, reduc costurile pe termen lung și sunt ecologice. 

Există trei tipuri de uscătoare rufe electrice: 

- Uscătoare cu evacuare. Acesta este cel mai tradițional model care funcționează prin preluarea aerului din exterior, încălzirea acestuia prin intermediul unor rezistențe electrice și expulzarea lui din nou. Acestea sunt mai economice, dar mai puțin eficiente și necesită o țeavă sau un furtun care trebuie scos afară. 

- Uscătoare cu condensare. Sistemul este similar, dar funcționează cu un circuit intern închis, astfel încât au nevoie doar de o priză. Aerul umed se condensează și se acumulează într-un rezervor care trebuie golit sau conectat la o scurgere. 

- Uscătoare cu condensare cu pompă de căldură. Cele mai avansate uscătoare folosesc o pompă de căldură pentru a încălzi aerul, ceea ce le face mult mai eficiente. Acestea pot fi instalate oriunde și nu fac aproape deloc zgomot.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop png
sexy  foto   Shutterstock jpg
BeFunky collage (2) jpg
plimbare jpg
horoscop, zodii, stres jpg
horoscop saptamana 5 11 august webp
1 chiftele din legume la cuptor jpg jpeg
baclava shutterstock jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net