Cătălin Botezatu a adus colecția AMAVI de la Paris și New York pe scena principală a Wonder Family Fest de la Cluj

În comuna Feleacu, județul Cluj, s-a desfășurat între 2 și 4 august 2024, cel mai mare festival pentru familii din România - Wonder Family Fest. În cele trei zile ale evenimentului au avut loc sute de activități pentru întreaga familie, dar și concerte live pe cele patru scene amenajate. Activitățile s-au desfășurat în mijlocul naturii, dar și în interiorul clădirilor parte a Wonderland Resort, și au fost concepute astfel încât să implice întreaga familie. Cătălin Botezatu a fost gazda „Orășelului Copiilor” și ne-a acordat un interviu exclusiv despre cum s-a distrat la festival.

Cătălin Botezatu.
Cătălin Botezatu.

Cum ai simțit atmosfera de la festivalul Wonder Family Fest?
Atmosfera de la festival a fost una extraordinară. Nu mă așteptam ca de la prima ediție să văd peste 50.000 de participanți, un festival plin de culoare, plin de copii, plin de familii care se bucurau de dimineața până seara. Un festival în care de la orice pitic mic, până la un părinte adult, toată lumea s-a simțit excepțional. Cu multă diversitate, cu multe atracții și, nu în ultimul rând, cu numeroase activității organizate extraordinar de bine.

Ce variante de distracție au avut participanții?

Catalin Botezatu
Catalin Botezatu

Pe lângă atracțiile pe care le oferea deja Wonderland: echitație, au o herghelie de cai foarte frumoasă, restaurante bune, atracțiile de aer, cum le spun eu, care includ plimbări cu elicopterul sau parașutism, pentru cei care au mai mult curaj. Apoi cea mai mare atracție pe care a oferit-o acest festival a fost cel mai înalt turn în formă de hexagon în Europa de Est, care intră la categoria premieră. Cea mai frumoasă piscină din România, făcută cu un design superb, cu foarte mulți palmieri și cu o plajă imensă. Multe atracții pentru copii mașinuțe, carusel, care țin de un parc de distracții.

Gașca Zurli i-a ținut pe copii în priză de dimineața până seara. Dino Land, un loc fascinant unde dinozaurii prind viață, a fost perfect pentru micii exploratori care au venit la festival. Traseul este amenajat prin pădure și include peste 40 de dinozauri animatronici în mărime naturală.

Cele mai mari atracții au fost legate de main stage, unde în cele 3 zile de festival au evoluat numerosi artiști: Luis Fonsi, Smiley, Iuliana Beregoi, Andra Gogan, Dorian Popa, Bosquito, Proconsul, Theo Rose, foarte multe momente de acrobație cu artiștii extrem de talentați de la Circul Metropolitan București. Ultima seară a fost incendiară pentru că s-a închis într-un mod apoteotic cu Theo Rose, o prezentare de modă by Cătălin Botezatu și nu în ultimul rând aș putea spune cel mai frumos foc de artificii pe care l-am văzut eu vreodată în România, care nu înceta să se oprească peste 30 de minute de foc de artificii.

Colecția AMAVI by Cătălin Botezatu

image

Pe scena principală de la Wonder Family Fest ai avut un moment special, ai prezentat colecția 𝐀𝐌𝐀𝐕𝐈 by Cătălin Botezatu, colecție care a fost prezentată și la Săptămână Modei de la Paris și New York, inclusiv la cel mai mare târg de fashion din lume, la Coterie. Cât ți-a luat să pregătești această colecție și cui se adresează?
În ceea ce privește prezentarea mea, este vorba de o colecție de tricotaje, o prezentare unitară, pusă în scenă cu o proiecție și sincronizată cu muzică, cu care am încântat foarte tare publicul.  Deoarece colecția era deja pregătită și am avut șansa unei echipe foarte bune de machiaj și coafură aici, am reușit organizarea momentului într-un timp scurt. Prezentarea a început undeva seara înainte de închidere, împreună cu Theo Rose și focul de artificii, am prezentat în jur de 60 de outfituri, toate în non culoarea alb și reprezină o colecție care înseamnă puritate, frumusețe și eleganță. Coafurile au fost făcute în formă de coc cu trandarifi albi, foarte elegante, iar make-upul modern, cu mult glitter pe ploapă și cu niște cozii superbe, în trendul acestui an, cu ruj roșu aprins pe buze, roșu Marlboro sau roșu Ferrari. Pe podium au defilat rochii lungi din tricot, de la tricot, foarte subțire, până la tricot ușor mai gros, dar tot acest tricot se poate purta în toate anotimpurile, chiar și vara, atunci când este foarte cald, pentru că chiar dacă spunem tricot, el oferă acea răcoare a corpului.

Care e programul tău în următoarea perioadă? Ce vacante ai plănuit?
În următoarea perioadă programul meu este încărcat, nu există vacanță până pe 15 decembrie, deoarece pregătesc noua colecție pentru săptămâna modei la New York și la Paris, apoi de acolo am o prezentare la Limasol în Cipru, urmată de o altă prezentare la Atena, la Fashion Week Atena împreună cu FTV.  Pe 30 august la Olimp, voi fi președintele juriului la unul dintre cele mai mari concursuri de Miss pentru copii și pentru adulți. La Cluj voi participa la  City Fashion Week, în perioada 11-14 noiembrie, iar la sfârșitul lunii noiembrie mă întorc ca brand ambasador al celui mai mare târg de nunții din această zonă, care se va desfășura tot la Wonderland, unde de obicei vin extraordinar de mulți participanți, pentru care voi pregăti o prezentare destinată bărbaților. Iar după acesta mai am câteva evenimente și se va încheia totul pe 15 decembrie, unde voi fi președintele juriului la Miss Universe Crown la Timișoara. Vă invit pe toți în locațiile din țară, vă aștept cu mare drag. Iar pe cei care lucrează la New York, Paris, Atena sau Limasol, la fel pe toți românii de acolo îi aștept cu mare drag. “

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
varza murata FOTO Shutterstock
par alb istock jpg
horoscop jpg
Horoscop - dragoste - zodii FOTO Shutterstock
baba ghanoush1 jpg
horoscop octombrie png
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net