Ce trebuie să ai în vedere când te muți într-un nou birou

Vremurile actuale impun o cât mai rapidă adaptare la schimbări când vine vorba de afaceri. Drept urmare, fie că te muți într-un sediu mai mare sau mai mic, fie că faci relocarea din motive de confort, tehnice sau care nu neapărat depind de tine, trebuie să ai mare grijă la detalii. În învălmășeala care se formează, chiar și dacă ești extrem de organizat, trebuie să nu scapi din vedere câțiva pași importanți. Îi descoperim împreună, în cele ce urmează, și cu siguranță îți vor fi de folos.

Iată ce nu trebuie să uiți dacă îți schimbi biroul sau renovezi foto: Shutterstock
Iată ce nu trebuie să uiți dacă îți schimbi biroul sau renovezi foto: Shutterstock

Nu uita de detalii

Un capsator la momentul potrivit face cât 50 de foi puse la locul lor. Și nu trebuie să lucrezi la arhivă pentru a cunoaște lucrul ăsta. Chiar dacă ordinea nu este punctul tău forte, odată ce faci parte dintr-un business, te va ajuta enorm să știi de unde să iei actele importante în cel mai scurt timp și faptul că nu ai pierdut foi din anumite contracte, de exemplu, îți va face viața mult mai ușoară.

Orice element de birotică sau papetărie are scopul lui și dacă te-ai obișnuit să te ajuți de aceste instrumente, nu uita să le iei pe cele de la vechiul birou, dacă îți aparțin (apropo, asta se aplică și dacă ești angajat și ai schimbat jobul). Dacă ai altele noi, este perfect, pentru că ele sunt deja pregătite pentru utilizare când aduci cu tine actele.

Lasă în urmă bagajul inutil

E normal ca atunci când te muți să iei cu tine tot ce îți este folositor. Dacă ai lucruri pe care nu le-ai folosit de ani de zile și care stau într-o debara cu un strat gros de praf deasupra, ai putea să faci un recensământ și să te convingi că poți renunța la ele. Lucrurile cu valoare sentimentală ar putea primi un loc de cinste în noul spațiu amenajat, iar cele vechi, chiar dacă îți este greu să renunți la ele, ar fi mai productiv să dispară.

Nu vorbim aici de documentele extrem de importante, care conform legii trebuie păstrate o anumită perioadă de timp, în funcție de fel, ci de categoria „vechituri”, care nu poate ajunge decât la coșul de gunoi.

Verifică și locurile mai puțin vizibile

Un spațiu nou are reguli noi. Știm din filme și seriale tiparul acela de clădire de birouri, cu lifturi și recepții pe fiecare etaj, pentru că mai multe firme își au sediul fizic acolo. Dacă vei prelua un astfel de imobil (chiar și parțial), asigură-te că ai cu tine un specialist pentru a ochi din prima ce nu este în regulă.

Nu putem fi documentați chiar în toate domeniile, astfel că un as în construcții s-ar putea să te salveze de viitoare probleme costisitoare. El va ști dacă un perete exterior nu arată așa cum ar trebui, dacă o aerisire nu prezintă siguranță sau dacă firele inestetice care ți-au atras atenția ar putea proveni de la o improvizație. Ce știi din timp și reușești să corectezi îți va aduce mai multă liniște și siguranță în birou, pe termen foarte lung.

Amenajare

Dacă dispui de bugetul necesar pentru o serie de investiții îți recomandăm să începi cu materialele de calitate și să treci spre detaliile care sporesc confortul. Dacă ai în vedere părerea unui designer de interior sau a unei alte persoane cu viziune, mediul de lucru ar putea deveni unul atât de plăcut, încât să te inspire mereu. Dacă vei ține cont și de spațiile unde puteți cu toții să luați o pauză de cafea sau să vă relaxați, cu siguranță vei vedea colegi sau angajați mai zâmbitori. Și dacă sunt mai zâmbitori, sunt mai productivi.

Ia cu tine tot ce îți trebuie și se potrivește cu noul amplasament, dar lasă în urmă, fără rezerve, lucrurile fără încărcătură emoțională și care doar s-au învechit, fără un scop anume. Îți vei mulțumi că ai făcut această selecție înainte de mutare și nu ai cărat lucruri pe care să le arunci după aceea. Detaliile fac diferența și în această situație iar personalitatea fiecărui spațiu îți va inspira cu mult succes munca de zi cu zi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop jpeg
Cum să menții aerul curat în bucătărie  Sfaturi și soluții eficiente jpg
IMG 3157 PNG
chef scarlatescu jpg
suc de lămâie beneficii jpeg
zodii norocoase jpg
Metropolitan Life picture jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net