Cum să ai grijă de unghiile tale? Soluția în 7 sfaturi!

Se poate întâmpla ca unghiile tale să înceapă să fie deteriorate prin aplicarea lacului. Așa că pentru a le avea puternice și strălucitoare, iată câteva sfaturi pentru a avea grijă de unghiile tale în mod natural!

image

Cum să ai grijă de unghiile tale? Soluția în 7 sfaturi!

Se poate întâmpla ca unghiile tale să înceapă să fie deteriorate prin aplicarea lacului. Așa că pentru a le avea puternice și strălucitoare, iată câteva sfaturi pentru a avea grijă de unghiile tale în mod natural!

Preferă produsele sănătoase

Acesta este primul sfat pe care vrem să ți-l dăm: alege lacuri naturale. Compoziția lor respectă atât mediul înconjurător, cât și sănătatea ta. Ai observat că acest lucru merge adesea mână în mână?

Nu ezita să analizezi compoziția lacurilor naturale, care este mult mai recomandată decât cele convenționale. Iar marele avantaj este ca de foarte multe ori conțin ingrediente care sunt benefice pentru unghii.

De asemenea, este important să-ți alegi cu înțelepciune și dispozitivul pentru îndepărtarea ojei. Da, reține că un solvent fără acetonă nu atacă filmul lipidic al unghiei, adică primul strat care o protejează de agresiunile externe.

Aplică un strat de bază

Când discutăm despre sănătatea unghiilor, este imposibil să nu menționăm baza sau stratul de bază. Aplicarea bazei este foarte importantă dacă dorești să îți protejezi unghiile de pigmenții de îngălbenire sau de lac. În plus, îți poate hrăni, albi și întări unghiile. Se mai găsește și sub denumirea de base coat în magazinele de specialitate.

Hidratează-ți unghiile

În fiecare zi, în mod ideal, folosește un ulei sau o cremă pentru a-ți hidrata atât unghiile, cât și mâinile. Hidratarea, ca în multe zone, este cheia. Acesta este, de asemenea, unul dintre cei mai importanți pași pentru a avea grijă de unghiile tale, deoarece, în privința acestora, hidratarea ajută la întărirea lor.

Împinge cuticulele înapoi

Cuticula este o piele destul de tare și groasă care acoperă unghia și lunula (pata albă situată la baza unghiei). Este mai degrabă un pas în scop estetic care constă în eliberarea unghiei de această mică membrană.

Împinge ușor cuticulele cu ajutorul unui dispozitiv de împingere a cuticulelor. Este mai degrabă nerecomandabil să le tai, deoarece revin într-un mod mai voluminos.

Pilește ușor unghiile

Să știi că unghiile sunt ca părul, atunci când sunt deteriorate, este necesar să îndepărtezi partea deteriorată pentru a preveni degradarea și mai mult. De asemenea, este mai recomandat să pilești decât să tai cu o unghieră, deoarece aceasta tinde să le despice.

Pasul de pilire este destul de crucial în modul în care îți îngrijești unghiile. De asemenea, preferă o pilă de sticlă decât carton sau metal.

Alege alimente care favorizează creșterea

Dacă unghiile tale sunt cu adevărat deteriorate și slăbite, poți apela și la anumite alimente. În special, ne gândim:

· suplimente alimentare, cum ar fi drojdia de bere sau germeni de grâu. Aceste alimente sunt bogate în vitamina B. Mai mult, întăresc și părul.

· zinc (linte, pâine de secară) și fier (pătrunjel și nuci).

· sulf, mai ales pentru unghiile moi, pe care îl găsești în napi, varză sau chiar ceapă.

Protejează-ți unghiile de produsele de uz casnic

Ultimul sfat: evită pe cât posibil contactul cu produsele de uz casnic, mai ales când acestea nu sunt naturale. Într-adevăr, unele sunt compuse din ingrediente pe care nu le bănuiești că sunt foarte agresive. Te sfătuim să porți mănuși de fiecare dată când faci treburile casnice sau speli vasele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net