Vara în grădină: cum să creezi spațiul perfect de luat masa în aer liber?

Vara este momentul perfect pentru a te bucura de cele mai gustoase mese în aer liber alături de prieteni și familie. Dacă ești norocos și stai la casă, amenajarea unui loc confortabil pentru un mic dejun sau o cină relaxantă este absolut necesară.

Sursă foto: Pixabay.com
Sursă foto: Pixabay.com

Așadar, pentru a profită la maxim de spațiul exterior și pentru a te bucură de o experiență perfectă de luat masă în grădina, iată câteva sfaturi utile.

Alegerea spațiului de luat masa în aer liber

Sursă foto: Pexels.com
Sursă foto: Pexels.com

Atunci când este cald afară, nu este nimic mai frumos decât să-ți inviți persoanele apropiate la un grătar. Pentru a amenaja un loc confortabil, nu ai nevoie neapărat de un o curte mare. Te poți adapta foarte ușor și la o terasă mai mică, unde poți pune o masă pliabilă și câteva scaune sau o mobilă de grădina foarte compactă. Iar dacă dispui de o curte mare, cu atât mai bine.

Vei putea alege locul perfect astfel încât nimeni să nu fie înghesuit. Alege un loc însorit din curte astfel încât să te bucuri de cât mai multă lumina naturală. Bineînțeles, nu uită de umbrela pentru a fi protejat în zilele caniculare. Dacă dispui de un foișor sau o terasă acoperită, atunci ești lipsit de griji în ceea ce privește soarele. Locul în care este amplasat grătarul este și el important deoarece nici un musafir nu va fi încântat să stea în mirosul de cărbuni încinși.

Alegerea mobilierului perfect de gradină pentru luat masa

Pentru o terasa sau o curte generoasa poti opta pentru o masa mare cu cel putin 6 scaune sau fotolii. Canapelele de gradina sau seturile de lounge sunt perfecte pentru a te relaxa dupa masa, la un pahar de vin.

Exploreaza gama de mobilier de gradina de pe Auchan.ro pentru a te bucura de varietate si produse realizate din materiale de calitate. Chiar daca nu dispui de foarte mult loc in curte, acestea pot fi usor integrate oricarui spatiu, fie el mic sau mare. Astfel, exista posibilitatea sa optezi pentru scaune si mese pliante care pot fi depozitate atunci cand nu sunt folosite.

În funcție de preferințe și de stilul pe care l-ai ales pentru grădina ta, sunt diferite variante de mobilier din care poți alege. Dacă iubești lucrurile tradiționale, mobilierul din lemn se potrivește perfect, în timp ce spațiile moderne se vor completă frumos cu mese cu blaturi din sticlă și rame metalice. Vrei un amestec între tradițional și contemporan? În acest caz, soluția perfectă este mobilă din ratan.

Nu uita de accesoriile de grădină

După alegerea locului perfect și a mobilierului de grădina potrivit, urmează etapă de decorațiuni și accesorii. Pentru că mulți se întreabă dacă sunt neapărat necesare, răspunsul este da: accesoriile te ajută să transformi orice loc într-un spațiu primitor și confortabil. Optează pentru decorațiuni în culori vesele precum galben, portocaliu, turcoaz sau verde. Aceste culori te vor binedispune și vor crea o atmosfera caldă.

Sursă foto: Pexels.com
Sursă foto: Pexels.com

O față de masă cu șervețele asortate, perne pentru scaune și un covoraș simpatic vor aduce un plus de personalitate grădinii tale. Poți decora și cu ghivece, jardiniere sau corpuri de iluminat de exterior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net